local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 53, drons ar 1,5 tonnu celtspēju, elektroauto, huper u...1031

Pagājis jau trešais Ekofest, kas norisinājās 4. Augustā, Baltkrievijā. Ekofestā tika prezentēta nākotnes tehnoloģija. Bija daudz jauni pārsteigumi.

SkyWay komanda bija sagatavojuši ļoti daudz lietas ,kas ir cieņas vērtas. Pašu festivālu apmeklēja aptuveni 5000 cilvēki, kā arī bija plānots iepriekš.

SkyWay projektēšanas organizācijas ģenerālkonstruktora Anatolija Junicka uzstāšanās EcoFest 2018 - ikgadējā pasākumā, kas notiek kompānijas - stīgu transporta sistēmu izstrādātāja izmēģinājumu un demonstrēšanas centra teritorijā - EkoTehnoParkā.

Savā uzrunā auditorijai - tūkstošiem investoru no desmitiem pasaules valstu, Anatolijs Junickis apkopoja kompānijas attīstības rezultātus par pagājušo gadu, komentēja jaunākos izstrādājumus un jaunus ritošā sastāva produktus un izklāstīja SkyWay tehnoloģijas starptautiskās attīstības daudzsološos vektorus.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
36 35 1031 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1031

0/2000

Jūs vienkārši nesaprotat kas ir SW. Tas ir principiāli jauns transports, kas vēl nekur nav un savus Dopelmeijerus vari man nebāzt sejā, jo to pat pielīdzināt nevar. 

0 0 atbildēt

Tieši tā Astraali.Nosit dūrītē,atslābsti un iedzer baldriāna pilienusemotion Nebūs ne tavs Sanbernardino,ne San Marino ne AAEemotion Pieņem toemotion

0 0 atbildēt

Jaunākās ziņas(NEOFICIĀLĀS) !!!.Sakarā ar nepietiekamu finansējumu,darbu sākšana AAE tiek atlikta uz nenoteiktu laiku.SW kompānijai ir iedota zeme taču nepietiek naudas lai uzsāktu būvēt ātrgaitas JUņi trasi tur.Investori tiek aicināti aktīvi investēt un palīdzēt projektam,pērkot doļas ar īpaši izdevīgu diskontu.Pasteidzietie,otras tādas iespējas vairs nebūs nekademotion Būvē Skaivej, glāb planētu !!!emotion

0 0 atbildēt

Šveicē diemžēl NEKAS netiks būvēts jo nav saņemts atzinums no Sanbernardino mēra un panākta tautas nobalsošana PAR.emotion

0 0 atbildēt

Un vēl.Toļa nekaunās melot par to ka ir padevis tiesai lietu par 10 ļimonu piedziņu no LT.Man pazīstami cilvēki Lietuvā saka ka nekas tamlīdzīgs NAV bijis un neviena Lietuvas avīze vai neta portāls neko tādu NAV ziņojis.Raksts lietuviešu valodā pieejams TIKAI pašu meļu -SW CAPITAL lapā.Tā kā dirsēji nelaimīgie.

0 0 atbildēt
Saņemās, džeki, saņemās! 18 komentāri līdz 1000!
0 0 atbildēt

Arābs nemaksās neko kamēr Toļa nebūs parādijis un pierādijis ka Juņikastes spēj pārvietoties ar iepriekš solītajiem ātrumiem.Tev jau Maks teica ka arābs investēs TIKAI UN VIENĪGI jau gatavā un parādītā darbībā produktāemotion

0 0 atbildēt

Būvēsim Stīgu Ieleju AAEemotion Analogu Silikona ielejai.emotionemotionemotionemotion emotion  emotion  emotion  emotion Lohotrons un murgotājiemotion

0 0 atbildēt

Palasos VK "investoru" komentus un redzu kādi ēzeļi tur salasās.emotionPilnīgākie lohi kuri murgo slimu suņu murgus un fantazē sviestu kuru tiem MESIJA ir iekalis smadzenītēsemotion emotion 

0 0 atbildēt

Smadzenes Tev nav emotion Kur tu vēl esi pasaulē redzējis kaut ko tik līdzīgu SkyWay? To ko viņi būvēs AAE ir pilna kompleksa sistēma. Tur būs HyperU, ātrgaitnieks un visa tehnoloģija parādīta darbībā ar stacijām un visu pārējo deklarēto, arī ar Jūsu elektrifikāciju. Tas būs mega projekts un arābi arī tādēļ to būvēs, jo vajag pārliecināties, ka tehnoloģija darbojās. 

0 0 atbildēt

Nav tak vērts ar tevi runāt, jo intelekts vispār nekāds. Pats sapircies akcijas un tagad sēž un visus aprunā, bet pats galvenais gaida savu peļņu. Muļķis tu esi, tu pirmkārt necieni sevi un par pārējiem jau nerunāšu.

0 0 atbildēt

Tak dirš šitie utainie krievi kā elpo.Tad būvēs Indijā,tad Austrālijā,tad Indonēzijā,tadTurcijā,tad vēl hvz kur.Tad EKOPARKU celšot Kanādā, tad Slovākijā būvēšot.Rezultāts ir tāds ka jau ceturto gadu tālāk par savu Māriņas Kalnu nav tikuši.Solītāji ibio.Bet nu tā jau ir-solīts makā nekrītemotion

0 0 atbildēt

Jūs esat pierādījuši to ka četros gados mākat tikai skaisti dirst ar tukšiem solijumiem par pasakainām naudas summām utt.Tieši tā-DIRST un nevis izdarīt un pierādīt tautai ka varat arī ko vairāk par tukšajiem solijumiem un diršanu.Nu kas ir SLABO??? Mums ir vajadzīgi pierādijumi un nevis solijumi !!! Nevarat pierādīt un uzbūvēt pasaulē dajebkur kaut metru un izmaksāt investoriem naudu-IDITE VI VSE na*uJ.

0 0 atbildēt

Protams, būs HyperU! Es tikai par un, lai ātrāk sāk. Nekad neesmu šaubijies par savām investīcijām un neesmu ne vienu soli nožēlojis. Es zinu kur esmu investējis un cik grandiozs ir projekts, bet Jūs tur troļļi esat tikai troļļi, kuri praktiski neko normālu pateikt nevar, tikai niecinošus komentārus, jo večiem ir kompleksi, Jums tiešām ir kompleksi. 

0 0 atbildēt
Izstādes Astraali ir tikai pakazuha un nebūt tas nenozīmē ka parādītais Juņi tūlīt tiks kur realizēts.Tad jau pēc iepriekšējā Innotrans sen būtu Juņibaiks realizēts vienalga kurā pasaules malā bet kā redzi visiem tā pedāļkaste pie pakaļasemotion
0 0 atbildēt
Jau vismaz divus gadus Juņibrīnumus prezentē izstādēs gan šķībacainajiem gan pašiem Roģinas purniem un realitātē visiem tiem Juņi poh....j.
0 0 atbildēt

Kas ir divi gadi priekš tāda projekta? cik gadus prezentē Hyperloop? Tu kādreiz domā, kad runā?

Tev jebkurš biznesmenis pateiks to, ka 4 gadi ir pilnīgi nekas, lai palaistu tādu projektu, bet tas kas ir izdarīts 4 gados - ir ļoti daudz no SW puses. Jebkurš biznesmenis Tev to pateiks, pilnīgi jebkurš, ņemot turklāt vērā to, kādā veidā tiek piesaistītas finanses un Lietuvas lieta, tā kā nevajag te stāstit visādas lietas, jo sajēgas Tev ir ļoti maz. Kompleksaini Jūs esat te un labāk paskaidro, kādēļ Tu mani par geju nosauci?

0 0 atbildēt
Astraali Kompaņija solija Ipo šogad.Gada beigās jābūt citādi pi*djat visi.emotion
0 0 atbildēt

Kamēr uztaisīs SpaceWay, tā kā gaidi un nekomplekso.

0 0 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »