local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 53, drons ar 1,5 tonnu celtspēju, elektroauto, huper u...1031

Pagājis jau trešais Ekofest, kas norisinājās 4. Augustā, Baltkrievijā. Ekofestā tika prezentēta nākotnes tehnoloģija. Bija daudz jauni pārsteigumi.

SkyWay komanda bija sagatavojuši ļoti daudz lietas ,kas ir cieņas vērtas. Pašu festivālu apmeklēja aptuveni 5000 cilvēki, kā arī bija plānots iepriekš.

SkyWay projektēšanas organizācijas ģenerālkonstruktora Anatolija Junicka uzstāšanās EcoFest 2018 - ikgadējā pasākumā, kas notiek kompānijas - stīgu transporta sistēmu izstrādātāja izmēģinājumu un demonstrēšanas centra teritorijā - EkoTehnoParkā.

Savā uzrunā auditorijai - tūkstošiem investoru no desmitiem pasaules valstu, Anatolijs Junickis apkopoja kompānijas attīstības rezultātus par pagājušo gadu, komentēja jaunākos izstrādājumus un jaunus ritošā sastāva produktus un izklāstīja SkyWay tehnoloģijas starptautiskās attīstības daudzsološos vektorus.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
36 35 1031 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1031

0/2000
Saņemās, džeki, saņemās! 18 komentāri līdz 1000!
0 0 atbildēt

Arābs nemaksās neko kamēr Toļa nebūs parādijis un pierādijis ka Juņikastes spēj pārvietoties ar iepriekš solītajiem ātrumiem.Tev jau Maks teica ka arābs investēs TIKAI UN VIENĪGI jau gatavā un parādītā darbībā produktāemotion

0 0 atbildēt

Būvēsim Stīgu Ieleju AAEemotion Analogu Silikona ielejai.emotionemotionemotionemotion emotion  emotion  emotion  emotion Lohotrons un murgotājiemotion

0 0 atbildēt

Palasos VK "investoru" komentus un redzu kādi ēzeļi tur salasās.emotionPilnīgākie lohi kuri murgo slimu suņu murgus un fantazē sviestu kuru tiem MESIJA ir iekalis smadzenītēsemotion emotion 

0 0 atbildēt

Smadzenes Tev nav emotion Kur tu vēl esi pasaulē redzējis kaut ko tik līdzīgu SkyWay? To ko viņi būvēs AAE ir pilna kompleksa sistēma. Tur būs HyperU, ātrgaitnieks un visa tehnoloģija parādīta darbībā ar stacijām un visu pārējo deklarēto, arī ar Jūsu elektrifikāciju. Tas būs mega projekts un arābi arī tādēļ to būvēs, jo vajag pārliecināties, ka tehnoloģija darbojās. 

0 0 atbildēt

Nav tak vērts ar tevi runāt, jo intelekts vispār nekāds. Pats sapircies akcijas un tagad sēž un visus aprunā, bet pats galvenais gaida savu peļņu. Muļķis tu esi, tu pirmkārt necieni sevi un par pārējiem jau nerunāšu.

0 0 atbildēt

Tak dirš šitie utainie krievi kā elpo.Tad būvēs Indijā,tad Austrālijā,tad Indonēzijā,tadTurcijā,tad vēl hvz kur.Tad EKOPARKU celšot Kanādā, tad Slovākijā būvēšot.Rezultāts ir tāds ka jau ceturto gadu tālāk par savu Māriņas Kalnu nav tikuši.Solītāji ibio.Bet nu tā jau ir-solīts makā nekrītemotion

0 0 atbildēt

Jūs esat pierādījuši to ka četros gados mākat tikai skaisti dirst ar tukšiem solijumiem par pasakainām naudas summām utt.Tieši tā-DIRST un nevis izdarīt un pierādīt tautai ka varat arī ko vairāk par tukšajiem solijumiem un diršanu.Nu kas ir SLABO??? Mums ir vajadzīgi pierādijumi un nevis solijumi !!! Nevarat pierādīt un uzbūvēt pasaulē dajebkur kaut metru un izmaksāt investoriem naudu-IDITE VI VSE na*uJ.

0 0 atbildēt

Protams, būs HyperU! Es tikai par un, lai ātrāk sāk. Nekad neesmu šaubijies par savām investīcijām un neesmu ne vienu soli nožēlojis. Es zinu kur esmu investējis un cik grandiozs ir projekts, bet Jūs tur troļļi esat tikai troļļi, kuri praktiski neko normālu pateikt nevar, tikai niecinošus komentārus, jo večiem ir kompleksi, Jums tiešām ir kompleksi. 

0 0 atbildēt
Izstādes Astraali ir tikai pakazuha un nebūt tas nenozīmē ka parādītais Juņi tūlīt tiks kur realizēts.Tad jau pēc iepriekšējā Innotrans sen būtu Juņibaiks realizēts vienalga kurā pasaules malā bet kā redzi visiem tā pedāļkaste pie pakaļasemotion
0 0 atbildēt
Jau vismaz divus gadus Juņibrīnumus prezentē izstādēs gan šķībacainajiem gan pašiem Roģinas purniem un realitātē visiem tiem Juņi poh....j.
0 0 atbildēt

Kas ir divi gadi priekš tāda projekta? cik gadus prezentē Hyperloop? Tu kādreiz domā, kad runā?

Tev jebkurš biznesmenis pateiks to, ka 4 gadi ir pilnīgi nekas, lai palaistu tādu projektu, bet tas kas ir izdarīts 4 gados - ir ļoti daudz no SW puses. Jebkurš biznesmenis Tev to pateiks, pilnīgi jebkurš, ņemot turklāt vērā to, kādā veidā tiek piesaistītas finanses un Lietuvas lieta, tā kā nevajag te stāstit visādas lietas, jo sajēgas Tev ir ļoti maz. Kompleksaini Jūs esat te un labāk paskaidro, kādēļ Tu mani par geju nosauci?

0 0 atbildēt
Astraali Kompaņija solija Ipo šogad.Gada beigās jābūt citādi pi*djat visi.emotion
0 0 atbildēt

Kamēr uztaisīs SpaceWay, tā kā gaidi un nekomplekso.

0 0 atbildēt

EU TAUTA .pi*dATAS ZIŅAS !!!!emotion BABURINS NOTINIES NO SKAIVEJAemotion MUDAKS JUTA KA KAMPAŅIJAI DRĪZ BŪS pi*dA TĀPĒC LAI NEBŪTU JĀATBILD PAR APP.....JIEM INVESTORIEM ,IZDOMĀJA TĪT MAKŠĶERI.emotion YEAAAAHHHHemotionemotionemotion emotion 

0 0 atbildēt
Nu vecīt, kam man sūdzēties? Es atšķirībā no Tevis saprotu, ka investēju ar augstu risku un kam tad man sūdzēties?
0 1 atbildēt

Ko Tu uzreiz sacepies? emotion Tu pats neredzi sevi no malas, tu esi neizglītots, rupjš un turklāt ne pārāk atjautīgs cilvēks. Es te kā pasaku visu kā ir, tā uzreiz sāc ķerties pie savām rupjībām un apsaukāties, jo ļoti labi saproti, ka saku patiesību. Tev intelekts vispār nu nekāds un labāk būtu mācijies. Kaut kas nepatīk? tak nekunksti un tinies projām, kur problēma? Vēl ir mēnesis līdz ātrgaitniekam un varēsi raudāt, kad būs gatavs.

0 1 atbildēt

Tu labāk paskaidro man, kas ir 4 gadi priekš tāda biznesa? Tev tiešām nav nevienas rievas smadzenēs? Nu tās tak tiešām ir pašas elementārākās lietas, kurs būtu jazina katram bez jebkādām priekšzināšanām. Neviens bizness nekad neiet kā pa sviestu un turklāt ja iet runa par tik globālu lietu un tirgu, kur valda korupcija un dažādas intereses. Ja arī kaut kas mainītos par diviem gadiem uz priekšu, tad tas nenozīmē to, ka kāds uzreiz ir Tevi apkrāpis, tā vava domāšana ir tādā bērna līmenī, ka es nevaru saprast, ko tu tajā valsts darbā tur dari? tu ar karotīti inženierus baro pusdienlaikā? Runa iet par pašu tehnoloģiju kā tādu un tās piedāvājumu, kas ir nenoliedzami topā un tas jau apstiprinās ar to, ka aizvien vairāk tiek būvēti otrā līmeņa transporti un tas ir ļoti vienkārši iemesli. Ar katru dienu autokatastrofās mirst tūkstošiem cilvēku, ielas paliek aizvien piebāztākas un lielpilsētās vispār nav iespējams pabraukt pēc darba, jo tur ir nenormālākie sastrēgumi. Ja jūs esat tik tupi, un nespējat to saprast, tad man anv ar jums ko runāt. Tas ir normāli, kad tu brauc no centra uz mājām pa ceļu, kas aizņem 20 minūtes, bet īstenībā tev tās ir 1,5 stundas dēļ sastrēgumiem? ir kāda izeja? NAV un tā ir problēma kas ir un paliks mūžīgi, bet vienīgais veids ir pārvietoties vai nu zem zemes, jeb virs zemes, kur transportam netraucē nekas kustību un tici vai nē, bet ļoti daudzās valstīs tā ir tik izpatīta problēma, ka cilvēki vairs nezin ko darīt.

0 1 atbildēt

Ir birža un ir investori. SkyWay nav jābūt kosmiskai peļņai, lai investori labi nopelnītu. Tas ir domāts dividendēm, nevis biržai. Biržā lietas darās savādāk. Nejauc divas lietas un nerunā atkal muļķības, jo sāksi kaut ko murgot un apvainot visus.

Tev jau nu bija jāzina pirms tu investē par neuzticēšanos. Nav ko tagad sūdzēties un tev neviens ar varu neko nespiež, ja nepatīk, tad zini ko darīt un kur ir problēma? Ja to negribi darīt, tad nevajag ar mēsliem noliet projektu, kurā pats skaities investora statusā un tikai slims cilvēks kaut ko tādu iedomātos darīt. Ir jābūt pilnīgam idiotam un muļķim, lai aprunātu savas investīcijas, jo tu pirmkārt sevi pazemo cenšoties ieriebt projektam, kurā esi investējis, turklāt ja tevp iedāvā iespēju atgūt līdzekļus. 

Ej pie saviem ostas resnajiem un, lai viņi tev ieskaidro kas ir kas. Kur problēma? ja tev ir tādi cilvēki paziņas un viņi ir investējuši, tad ko tu neprasi viņiem? Ja viņi ir biznesmeņi, tad tev ātri vien izskaidros, bet pagaidām Tev no biznesa puses vienkārši ir melns.

0 1 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »