local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 53, drons ar 1,5 tonnu celtspēju, elektroauto, huper u...1031

Pagājis jau trešais Ekofest, kas norisinājās 4. Augustā, Baltkrievijā. Ekofestā tika prezentēta nākotnes tehnoloģija. Bija daudz jauni pārsteigumi.

SkyWay komanda bija sagatavojuši ļoti daudz lietas ,kas ir cieņas vērtas. Pašu festivālu apmeklēja aptuveni 5000 cilvēki, kā arī bija plānots iepriekš.

SkyWay projektēšanas organizācijas ģenerālkonstruktora Anatolija Junicka uzstāšanās EcoFest 2018 - ikgadējā pasākumā, kas notiek kompānijas - stīgu transporta sistēmu izstrādātāja izmēģinājumu un demonstrēšanas centra teritorijā - EkoTehnoParkā.

Savā uzrunā auditorijai - tūkstošiem investoru no desmitiem pasaules valstu, Anatolijs Junickis apkopoja kompānijas attīstības rezultātus par pagājušo gadu, komentēja jaunākos izstrādājumus un jaunus ritošā sastāva produktus un izklāstīja SkyWay tehnoloģijas starptautiskās attīstības daudzsološos vektorus.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
36 35 1031 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1031

0/2000

Tu labāk paskaidro man, kas ir 4 gadi priekš tāda biznesa? Tev tiešām nav nevienas rievas smadzenēs? Nu tās tak tiešām ir pašas elementārākās lietas, kurs būtu jazina katram bez jebkādām priekšzināšanām. Neviens bizness nekad neiet kā pa sviestu un turklāt ja iet runa par tik globālu lietu un tirgu, kur valda korupcija un dažādas intereses. Ja arī kaut kas mainītos par diviem gadiem uz priekšu, tad tas nenozīmē to, ka kāds uzreiz ir Tevi apkrāpis, tā vava domāšana ir tādā bērna līmenī, ka es nevaru saprast, ko tu tajā valsts darbā tur dari? tu ar karotīti inženierus baro pusdienlaikā? Runa iet par pašu tehnoloģiju kā tādu un tās piedāvājumu, kas ir nenoliedzami topā un tas jau apstiprinās ar to, ka aizvien vairāk tiek būvēti otrā līmeņa transporti un tas ir ļoti vienkārši iemesli. Ar katru dienu autokatastrofās mirst tūkstošiem cilvēku, ielas paliek aizvien piebāztākas un lielpilsētās vispār nav iespējams pabraukt pēc darba, jo tur ir nenormālākie sastrēgumi. Ja jūs esat tik tupi, un nespējat to saprast, tad man anv ar jums ko runāt. Tas ir normāli, kad tu brauc no centra uz mājām pa ceļu, kas aizņem 20 minūtes, bet īstenībā tev tās ir 1,5 stundas dēļ sastrēgumiem? ir kāda izeja? NAV un tā ir problēma kas ir un paliks mūžīgi, bet vienīgais veids ir pārvietoties vai nu zem zemes, jeb virs zemes, kur transportam netraucē nekas kustību un tici vai nē, bet ļoti daudzās valstīs tā ir tik izpatīta problēma, ka cilvēki vairs nezin ko darīt.

0 1 atbildēt

Ir birža un ir investori. SkyWay nav jābūt kosmiskai peļņai, lai investori labi nopelnītu. Tas ir domāts dividendēm, nevis biržai. Biržā lietas darās savādāk. Nejauc divas lietas un nerunā atkal muļķības, jo sāksi kaut ko murgot un apvainot visus.

Tev jau nu bija jāzina pirms tu investē par neuzticēšanos. Nav ko tagad sūdzēties un tev neviens ar varu neko nespiež, ja nepatīk, tad zini ko darīt un kur ir problēma? Ja to negribi darīt, tad nevajag ar mēsliem noliet projektu, kurā pats skaities investora statusā un tikai slims cilvēks kaut ko tādu iedomātos darīt. Ir jābūt pilnīgam idiotam un muļķim, lai aprunātu savas investīcijas, jo tu pirmkārt sevi pazemo cenšoties ieriebt projektam, kurā esi investējis, turklāt ja tevp iedāvā iespēju atgūt līdzekļus. 

Ej pie saviem ostas resnajiem un, lai viņi tev ieskaidro kas ir kas. Kur problēma? ja tev ir tādi cilvēki paziņas un viņi ir investējuši, tad ko tu neprasi viņiem? Ja viņi ir biznesmeņi, tad tev ātri vien izskaidros, bet pagaidām Tev no biznesa puses vienkārši ir melns.

0 1 atbildēt
Nevienam neliek pirkt tokenus. Ja jums nav zināšanas kriptolietās un blokķēdē, tad nevajag runāt emotion
0 1 atbildēt

Par šo esmu dzirdējis daudz, mans kaimiņš arī ir šajā projektā kopš 2014 gada, sākuma kapitāls ko viņš ieguldīja bij 18,00 eiro, kopš tā brīža nav pielicis ne centa, tikai piedalījies projektu īstenošanā ar savu elektro izglītību, kā rezultātā uz doto brīdi cipars, kas ir audzis ir palielinājies līdz  4 cipariem. Šajā skyway projektā piedalās no 18 valstīm, kopā ir ap 600 cilvēku, neskaitot organizatorus. domāju ka viņiem ir spīdoša nākotne emotion 

1 2 atbildēt

Tev vienkarsi galva nestrada ka vajag. Lai atpirktu dalas nav vajadzigs tagad pievert pieeju, jo to var darit ar tokeniem kas velas. Teica, ka Oktobri bus vairak info par blockchain platformu.

0 1 atbildēt

Negatīvi vērtējumi ir tādēļ, ka cilvēkiem nekad nav paticis tas, ar ko nodarbojas citi, ja vēl iet runa par investīcijām un latvietis latvieti noēdīs tikai tādēļ, ka viņš dzīvē kaut ko ir sasniedzis. Protams, ja pilni spoki ar tādiem kā Tu, tad arī nebūs nekas labs tur, jo Jūs propogandējat te visi cik slikti ir SkyWay, bet vari neraustīties, jo man tas galīgi neinteresē.

0 1 atbildēt
Vai kāds solija no viniem zinas?
0 1 atbildēt
Ko tad tu te vēl meklē?
0 2 atbildēt
Vai tad kāds teica, ka viņš viņu pārdos arābiem? SW viņu izmantos būvniecības vajadzībām un Šveicē tāds būs jau vajadzīgs, bet tehnoloğiju protams, ka pārdos.
0 2 atbildēt

Nu tev jau sen bija laiks tīties projām emotion Man nav jautājumi.

0 2 atbildēt

Ko Jūs tur variet fantazēt? pieauguši cilvēki, bet kaut ko fantazē. Kas jums skauž? nevarat nomierināties? Tā izskatās veči, neesiet tik skaudīgi.

0 2 atbildēt

Saproti, ka man ir pat pretīgi runāt ar tādu cilvēku kā Tu. Tevi māte nav audzinājusi? Man tavs intelekts jau sen ir skaidrs.

0 2 atbildēt

Tu labāk izstāsti par ko gāja tiesa un no kurienes tev ir zināmas tās detaļas par to kas kuram pieder?

0 2 atbildēt

Turklāt es te nevienu nekur nevelku un nav redzama atšķirība? es no kāda prasu naudu? kaut kur prasu reģistrēties? Tā kā uz priekšu, variet sūdzēties un nekas Jums nesanāks.

0 2 atbildēt

Tev tiešām nav kauns būt tēvam, strādāt valsts maizē un runāt tā? 

0 2 atbildēt

Tur gājaj runa par atiecīgo maršrutu.

0 2 atbildēt

Kā vienmēr, kā dabū ieksās dēl savas nekompetences, tā uzrez kaut ko sāk murgot.

0 2 atbildēt

Neviens neko neprasa atpakal. Kur tu to vispār rauj? Cilvēki spēj domāt, bet tādi intelekti kā tu arī ir tie, kas raud. Junickim nav nekas jāskaidro, lai saprastu, ka Lietuvas lieta sabremzēja visu. Kā vispār var kaut ko citu teikt, ja tam ir pierādījumi un fakti? Smieklīgs tu esi. Lūk tāds ir tavs prātins, kad velk katru dienu to lietu.

0 2 atbildēt
0 2 atbildēt

"The basis for the claim was the pre-trial investigation initiated in 2014. The authorities of the country were going to reveal signs of illegal financial activity of Unitsky. It lasted about three years and ended with nothing. A year ago, the investigation was discontinued. The prosecutor’s office admitted that no evidence of bad faith in the actions of Unitsky and his partners was found."

Tieši tādēļ Junickis tos muļķus sūdz tiesā un viņš viņu uzvarēs, jo Lietuvas pusei nebija nekāda pamata viņu izdzīt, turklāt pēc 3 gadiem mēģinot visu norakt, jo netika atklāta NEVIENA krāpniecības pazīme, ne no Junicka, ne no viņa partneriem Pliiner, kuri ir neviens cits, kā INVESTGROUP UNCAPITALS, tā kā nefantazē.

0 2 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »