local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 51860

Iepriekšējais raksts: https://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Skyway-50/875242

Tālu no liela mēroga izstādēm un reprezentatīvām konferencēm, notiek AS "Stīgu tehnoloģijas" darba vissvarīgākā daļa. Stīgu transporta inženieri un testētāji katru dienu nodarbojas ar sarežģītu un svarīgu darbu - tuvina īstenošanai SkyWay idejas. Visbiežāk viņu darbs paliek neievērots, bet ne šoreiz - "Komsomolskaja pravda v Belorusi" pavadīja dienu kopā ar kompānijas darbiniekiem un uzzināja, kā tas ir, strādāt ar inovatīviem risinājumiem un revolucionārām tehnoloģijām.

Par to, kā notiek izmēģinājumi eksperimentālajā ražošanā un EkoTehnoParkā, par grūtībām un interesantiem risinājumiem, lasiet "Komsomolskaja pravda" vietnē.

« 1  2  3  4  5 »
36 45 860 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 860

0/2000

Tev jau žīdam tā ir ikdiena .TEV mantrausību tētuks asinīs ielicisemotion Pats jau lielies ka esi sapircis pilnu dibenu ar virtuālajām akcijāmemotion

0 0 atbildēt

Nu pareizi.PIe Varafakisa atejas tīra un brīvajā laikā pi*aru žurnāliem pozē emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Nu parādiet visu Jūsu intelektu. Dēļ tādas sabiedrības arī Latvijā vairojas problēmas. Cilvēki mūsdienās vienkārši paliek aizvien stulbāki un stulbāki. Domāt negrib vai arī nav spējīgi.

Tādi haļavšiki, kā Tu arī tagad ir nesaprašanā, jo lūk tajā un tajā minūtē nenotika tas un tas. Es pat Jums nevaru atbildēt pa savam, jo Jūs nesaprotat, man ir jārunā Jūsu līmenī, lai kaut ko saprastu, bet tad parasti sākas lamāšanās un runāšana par apkopējiem. Viens ikdienā velk zāli regulāri, tad saprotu, ka galva nestrādā, bet otrs raustās pat savu identitāti atklāt un tad no stūra apsauc citu, kurš nebaidās. Nu tādi Jūs esat Latvijas paraugs, uz kuriem jaunākiem būtu jāskatās, bet nu tas ir nožēlojami.

0 0 atbildēt

Un šito visu es dzirdu no cilvēka, kurš joprojām skatās vebinārus, lasa ziņas un nepieņem oficiālu iespēju atgūt savus līdzekļus, nevis no kompānijas oficiāli, bet no direktora sastāva, kurš par personīgajiem līdzekļiem varētu atpirkt.

Tu esi naturālākais trollis, tieši tā arī viņi dara, jeb tev vispār nav nevienu akciju emotion noblatojās baigais investors, bet nemaz nav nekā emotion jo normāls cilvēks sen jau būtu atguvis naudu, ja būtu tādās domās par projektu, kurā ir investējis un man nevar nepiekrist neviens, pilnigi neviens emotion tā kā es jau esmu izsecinājis visu.

0 1 atbildēt

Kāds sakarsm aniem 30 gadiem ar sīčiem? Pēc kādām prasībām tu dzīvo? Sen jau vairs nav tie laiki, kad visi runāja, ka nu jau pāri 20 un ir jāprecēs vai jātaisa sīkiem. Tikai atpalikuši cilvēki pagātnē un omītes uz soliņiem tā tagad runā, tas ir stulbums konkrētākais. Tu saproti, JĀ - es saskatu tehnoloģija nereālu potenciālu un neviena cita transporta jau esošā tehnoloģija nespēs konkurēt dēļ ļoti daudziem faktoriem, kavalitāte un cena ir galvenais. Tu neko nesaproti, jo tevi interesē tikai nauda un tieši tādēļ tu arī neko nesapratīsi un nebrīnies par to, ka es itkā kaut ko nesaprotu, jo ir tieši otrādi. Tu vari teikt to ko gribi, bet es nemainīšu savu nostāju un apgalvoju, ka es ticu tehnoloģija ar visiem 100% un esmu pārliecināts, ka ļoti daudz valstis izvēlēsies tieši SW.  Es tev jau teicu, vari vienkārši aizvērt muti un beigt sevi apkaunot, jo tu esi tas, kuram ir akcijas kompānijā, kuru nodirš no augšas līk apakšai un tā var darīt tikai slims cilvēks. Tev bija jāpārdod atpakaļ savas akcijas, ja tu nekam netici, jo tad kāda jēga ir no to turēšanas? Tas pierāda atkal to, ka tu esi muļķis, kurš nesaprot, kādēļ tev ir akcijas un ko kompānija dara, bet tas nekas, jo kaut kad akcijas būs tirgū un saņemsi savu piķi. To pašu tu dari ar kriptovalūtu, investē, pat nezinot, kā tiek prēķināta vidējā vērtība, bet jau sapņo par peļņu. Tev prātiņa nav vecīt un varu tev ieteikt palasīt grāmatas.

0 1 atbildēt

Tu tā arī nekad neatbildēsi un nespēsi atbildēt uz manu vienīgo jautājumu!  Kādēļ tu joprojām neizmanto iespēju pārdot savas daļas atpakaļ oficiālā ceļā, ja netici tehnoloģijai un nosauc visus par krāpniekiem, piramīdu būvētājiem un pašu tehnoloģiju par nevajadzīgiem sūdiem un tās izstrādātāju vēl nez kādos vārdos.

Tu esi nolaidies ļoti zemu un tev nav vispār nekādas cieņas un goda. Tu pats par sevi smejies un aprunā pats sevi, ne jau mani, jo tu esi tas, kurš joprojām tura savas daļas un turpina runāt tādā pašā garā. Pats galvenais jau ir tas, ka tu pat nespēj saprast to, ka dirs jau tu pats sev virsū, nevis man un tas liecina par to, ka tev smadzenes vispār nav.

0 1 atbildēt

Vienkārši fakts jau pats par sevi liecina, ka kādēļ, lai kādas pilsētas mērs (Itālijas) ņemtu un mēģinātu ieviest ekonomiski nepamatotu, dārgu, neefektīvu un esošās infrastruktūras neiestrādājamu tehnoloģiju? 

Šis ir jautājums visiem troļļu spokiem, kuri to tik vien apgalvo, ka tehnoloģija ir tāda. Ir tak tik daudz dažādas citas tehnoloģijas, kā arī jaunas tramvaju sistēmas, kas ir modernizētas un tajā Itālijas pilsētā to arī varētu ieviest. 

Atbilde ir viena: Jo daudz lētāk, izdevīgāk, gan ekonomiski, gan efektivitātes ziņā, kā arī no drošības vieokļa un modernitātes ir vienkārši vecās sistēmas vietā uzbūvēt to, ko piedāvā SkyWay, un piedāvā viņi tiešām vienkārši lielisku produktu. Kā tiks uzbūvēts viens no tādiem projektiem, nav svarīgi, kurā pilsētā, tā cilvēki sapratīs to izdevīgumu un efektivitāti, ko dod SkyWay un cik lieliski tā tehnoloģija iederās pilsētvidē un ārpus tās un pierādīsies visas kompānijas deklarācijas, tā es garantēju, ka visās pilsētās, kurās būs transporta jautājumi un jaunu infrastruktūru veidošanā, obligāti kā primāru izskatīs SW projektu un tas notiks viennozīmīgi emotion 

Vajag skatīties un analizēt uz priekšu. Pirmais solis tiks sperts kaut kad un kaut kur, kas arī būs izšķirošais.

0 1 atbildēt
Ja Latvijai būtu tāds prezidents kā Lukašenko, tad dzīve būtu daudz labāka. Mums ir kaut kāds izbāzenis, kurš stostās un nevar nevienu lēmumu pieņemt.
0 1 atbildēt

Skaivejist, es nevienā rakstā neesmu teicis, ka būšu miljonārs un neesmu sasapņojies. Mudaks esi tikai tu te viens, jo tu esi joprojām investora statusā, raudi, ka esi apkrāpts, bet naudu negribi atpakaļ iemainīt! tāds cilvēks tiešām ir mudaks.

Paskaties uz savu valodu, Tu pat normāli runāt nemāki, kultūra nekāda un intelekts tā kā mērkaķim. Nepatīk Tev projekts, tad ko tu vēl te gaidi? Nevienam tādi mudaki nav vajadzīgi nekur.

Memorandums ir tas dokuments, kurā ir visa informācija par visām kompānijām, īpašniekiem, reģistriem un visu pārējo, lai varētu visādi Pliineri, kuri nesaprot, ko runā, pārliecināties par to, ka viņš galīgi nav sapratis kā ir patiesībā. Es iedevu linku, lai lasa. 

Ir jābūt muļķim, kuram ir jāstāsta un jāsaka priekšā 10 reizes, bet joprojām nesaprot, jo smadzenes laikam, ka nav. SW ir investējuši ļoti daudz cilvēki, un daudzi ir biznesmeņi, investori ar stāžu, miljonāri un cilvēki, kas jau nu noteikti butu pārbaudijuši tās kompānijas lietas, bet nē, te Pliiners atklājis kaut kādu Ameriku. 200 miljoni investēti un neviens neiedomājis pārbaudīt kompānijas leģitimitāti Pliiner? Tu domā vismaz, kad saki savas muļķības emotion

0 1 atbildēt

Tikai 3 nedēļas palikušas emotion Tā būs lieliska pieredze, novēlu visiem kaut reizi apskatīties uz to visu savām acīm. Kad ieraugi to savā priekšā, tikai tad saproti, cik tas vis ir kvalitatīvs un nopietns.

0 1 atbildēt

Vai tev bail arī vecumu atklāt? Es neesmu muļķis un ļoti labi saprotu, ka tev beigušies argumenti un tagad liec lietā kaut kādus tīņa apvainojumus, it kā man sliktāk paliktu emotion nu parādi cik tu gudrs esi, parādi emotion

Tu jau tikai pats izrādi, ka neesi spējīgs neko lāgā pateikt, kad mute aizvērta un nav ko teikt, tad sākās vājuma pazīmes - kaut kādi apvainojumi un vēl kas, no cilvēka, kurš slēpjas aiz citas identitātes emotion emotion

0 1 atbildēt

Pirms iepriekseja festa ari klaidzinajat un lieliski aplauzaties un paradijat, cik nekompetenti esat un tagad notiks tas pats.

0 2 atbildēt

Перед аферой Sky Way Виктор Морозов закрепил за собой государственные деньги - 200 млн. долларов из ВЭБ Читай как долларовый мультимиллионер кидал интернет-лохов на пару с алкашом Толиком Юницким мифическими проектами "струнного транспорта" Подробнее - victormorozov .org

1 5 atbildēt

Turklāt tas ir ievads vecīt, kuru es tur ieliku. Un es pat nesaprotu, kam tu tur esi piekasijies? Kādi vēl pirms 30 gadiem emotion emotion 

0 5 atbildēt
Skaivejist, nerausties un tad atbildi, kādēļ neizmanto iespēju atgūt savu naudu?
0 5 atbildēt
Es teb vēlreiz saku, atbildi uz manu jautājumu. Es jums te katru dienu skaidroju pilnīgi visu un es nevaru pārzināt visu ko grib dzirdēt. Tā kā tev ir iespēja un kādēļ tu to neizmanto kamër vēl vari, jo tu pwrsonīgi saki, ka visi ir apkrāpti un nekādu naudu neredzēt, tad kādēļ tu neizmanto iespēju saņemt atpakaļ?
0 5 atbildēt
Tu sākumā pārbaudiji informācijas patiesumu? Es ko tik neesmu lasijis internetā, arī to, ka Putins ir masons un starp mumsīm atrodas ķirzakveidīgie citplanētieši.
0 5 atbildēt
Es neesmu Dievs un man neinteresē būt gudrākam vai pārākam par jums. Paskaties, kā Pliiners nobijās, jo sarunāja daudz muļķības un kad es viņam izskaidroju un pajautāju, tā uzreiz mute ciet emotion Es runāju tikai patiesību un apstiprinātu unformāciju un to var vienkārši pārbaudīt. Gribi man uzdot jebkuru jautājumu? Uzdod jebkuru, bet es atbildēšu un uzdošu pretjautājumu par tavu jautājumu uz kuru vajadzēs atbildēt! Godīgi? Un es tādā veidā poerādīšu visiem, ka jūs vai nu esat troļļi, vai arī nekompetenti.
0 5 atbildēt

Tev ir savas smadzenes, lai domātu? tas bija plānotais laiks un dēļ Lietuvas tika pakāsts vismaz 1,5 gadi un tas ir fakts, tā kā nevajag smieties pašam par sevi, jo vis ir dokumentēts no Lietuvas prokuratūras manuprāt un tika iesaldēti milzīgi līdzekļi uz to laiku kas bija, kā arī nācās pārvākties un iet cauri atkal tai visai birokrātijai, lai varētu kaut ko sākt būvēt Marina Gorkā. Tev par maz fakti? tev grūti saprast, ka tas vis aizņem nenormāli daudz laika? Un vēlreiz tev atgādinu, ka tas bija plānotais laiks, bet tas nenozīmē to, ka tas 100% tad arī būs un to ir katram pašam jāsaprot un es to jau sen sapratu.

Ko es ne tā pateicu??? kur man nav taisnība?

0 5 atbildēt

Es tiešām nesaprotu, tu pats nespēj padomāt loģiski? Kādi termiņi? Te nav nekāds sakars vispār ar matemātiku. Ja tu man pat šitādu jautājumu uzdod vecīt, tad es nebrīnos, kad tu vispār neko nesaproti, kad es tev kaut ko skaidroju.

Saproti, ka pirms IPO ir jaizdara konkrētas lietas un te var pat būt atkarīgs no investīciju piesaistes, jo ja nav pietiekami daudz naudas, tad IPO arī ievelkās. Te ir ļoti daudz un dažādi faktori, tā kā tagad es domāju, ka IPO pat nav galvenais ar ko viņi nodarbojās. Neviens nevar pateikt, kad tas būs, bet var aptuveni minēt laiku, varbūt gads, varbūt 6 mēneši, vai 3 gadi.

0 5 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »