local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 51860

Iepriekšējais raksts: https://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Skyway-50/875242

Tālu no liela mēroga izstādēm un reprezentatīvām konferencēm, notiek AS "Stīgu tehnoloģijas" darba vissvarīgākā daļa. Stīgu transporta inženieri un testētāji katru dienu nodarbojas ar sarežģītu un svarīgu darbu - tuvina īstenošanai SkyWay idejas. Visbiežāk viņu darbs paliek neievērots, bet ne šoreiz - "Komsomolskaja pravda v Belorusi" pavadīja dienu kopā ar kompānijas darbiniekiem un uzzināja, kā tas ir, strādāt ar inovatīviem risinājumiem un revolucionārām tehnoloģijām.

Par to, kā notiek izmēģinājumi eksperimentālajā ražošanā un EkoTehnoParkā, par grūtībām un interesantiem risinājumiem, lasiet "Komsomolskaja pravda" vietnē.

« 1  2  3  4  5 »
36 45 860 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 860

0/2000

Krievijas Transporta Ministrija arī reiz neieredzēja Junicki un nodēvēja viņu par muļķi, bet pēc desmit gadiem atzina viņa tehnoloģiju par inovatīvu un esošu - tieši tas pats ir ar tavu IOSCO.

0 0 atbildēt
Un nevajag runāt muļķības Astraali ka mani tikai nauda interesē.Nepiesien man to kas interesē tevi pašu jo pirmkārt man nav sapirkts tik daudz daļu kā Tev un otrkārt man atskiriibaa no tevis nevajag maaju,auto utt.Man galvenais meerkis ir paruupeeties par gimeni naakotnee un ar savu sii briiza algu es to nevaru dabuut gatavu.Taa ka gribeet SW naudu jau nav kaitiigi bet jaasaaprot ka ne viss skaisti soliitais kritiis arii maciņā.
0 0 atbildēt

Pasaki Astraali cik solīto procentu no 100 šo 4 gadu laikā ir izpildīti? Atbildēšu tavā vietā- tikai knapi 1%emotion

0 0 atbildēt
Vari nosaukt kaut vienu lietu kas bija solīta un kas tiek solīts tagad?
0 0 atbildēt

Beidz postot sitos meslus.

0 0 atbildēt
Kas ir David Limassolsky? Tavaa Skyway 51 vairs nevar ieeiet ne no mana PC ne no Phone.Vieglaak palika?
0 0 atbildēt

Nekur tālu Tu netiksi, ja visu laiku tikai domāsi, kā ātrāk pārdot savas "doļas". Laiks būs vajadzīgs tik ilgi, kamēr pienāks īstais brīdis un tas nav nekāds rādītājs, ja var vai nevar pārdot akcijas. Tas process nav tik vienkārš kā Tev liekas. 

Tu neesi investējis kaut kādā uzņēmumā, kas Tev garantē peļņu noteiktos termiņos. Tu esi investējis uzņēmuma radīšanā, pašas idejas dēļ un ja Tu investējot neapdomājies par to, tad pats esi vainīgs. Nav nekādas garantijas, ka kaut kas tagad būs. Var būt ātrāk un var būt vēlāk.

0 0 atbildēt

Astraali ja Ekofestā uzzināsi ko extra no paša Junitska, tad padod e-pastā ziņu.emotion Pagaidām !!!

0 0 atbildēt

Es tak Tev nekad neesmu teicis un nesaku, ka tagad skriešu un kaut ko pārdošu. Es saprotu lieliski, ka tas vis process nav tik vienkārš, kā gribētos būt. I jāzina pareizais laiks, kad iziet biržās un noteikti, ka vadība to apzinās. Hovratovs teica, ka ir vienkārši jauna tehnoloģija ar kuras palīdzību var tikt nodrošināta akciju pārdošana un tā tehnoloģijaj au pastāv un to zina ļoti daudzi. Tas nav IPO. 

0 0 atbildēt

Vis būs, neklausi tos cilvēkus, kuri jau ir sevi "pierādijuši". Vai tad neatceries, ka tie troļļi teica arī to, ka SkyWay trases nekādā veidā neizturēs to spriedzi, kāda būs no sastāviem? - iztur un izturēs. Neatceries, kā troļļi teica, ka ETP netiks uzbūvēts un visi aizmuks prom ar naudu vēl pirms gada? - gandrīz jau pabeigts un neviens nekur netaisās mukt prom. Neatceries, kā pirms gada troļļi teica, ka netiks rādīti darbībā sastāvi Ekofestā, jo tur tas un šis? - parādija. 

Es tā varu turpināt vēl un vēl...

Jebkurš cilvēks, kurš saprot un vada biznesu, pateiks visu to, ko es runāju, bet te vienkārši tādu cilvēku nav. Pēdējais audits no KPMG (kas ir TOP audit kompānija pasaulē) jau izsaka ļoti daudz. Nav un nebūs te krāpniecība un visi par to pārliecināsies ļoti drīz, bet tie kas investēja - investēja ļoti perspektīvā un ienesīgā biznesā, kas dos savus rezultātus. 

Ir jāsaprot viena lieta, ka šis bizness ir ļoti ļoti augsta līmeņa un ļoti sarežģīts. Nekas tāds nekur nav ticis darīts un visam ir jānotiek ļoti rūpīgi un 10 reizes pārmērot.

Neklausi kaut kādus muļķus, kuriem nekāda sajēga nav no tā, par ko viņi runā. Labāk klausi to profesionāļu viedokļus, kurus tu esi redzējis intervijās. Tu uzdod sev vienu jautājumu! kādēļ bija ETP cilvēki no AAE? emotion Tu domā, ka viņi tā pat vien tur atbrauca kārtējo reizi? nav viņiem ko darīt? Es esmu pārliecināts, ka tur notiek milzīgas lietas un par to arī tiks drīz paziņots.

Viens no iemesliem, kādēļ SkyWay tehnoloģija ir vienkārši perfekta priekš AAE? Tādēļ, ka emirātus nav iespējams savienot ar asfalta ceļiem, kā te daži muļķi brēca, ka arābiem nav vajadzīgs nekāds SkyWay, jo var noasfaltēt ceļus un tas asfalts turēsies tur gadsimtiem ilgi. AAE ir smilšu vētras, kas tos ceļus aizputina un viņi pa tādiem nebrauc, bet gan brauc no vienas vietas uz otru pa kāpām ar džipiem. Šajā gadijumā SW ir vienkārši lielisks risinājums, lai apvienotu emirātus, arī Hyperloop der, bet nekādi asfalta ceļi vai citas tehnoloģijas nepalīdzēs.

Lūk te ir foto, kādēļ SW tehnoloģija priekš AAE ir vienkārši konfekte. Tā ļaus apvienot emirātus un citas vietas ar ātru. ekonomisku, lētu un modernu tehnoloģiju. Un ir jābūt aklam, lai neredzētu to potenciālu, kādu sniedz SW tehnolģija - https://st3.idealista.com/news/archivos/styles/imagen_full/public/2017-03/dubai_100x100.jpg?sv=r9CXLwHB&itok=g4mJyYzu

0 0 atbildēt
Astrāli, SADERAM!
0 0 atbildēt

Viņi jau ir sertificēti un vienīgais tas, kurs ir apkakājies- esi tu un visi pārējie muļķi, kuri teica pretējo emotion Te vairs nav par ko diskutēt - sertifikācija pilnīgi visu izsaka, tā kā samierinies un nāksies samierināties arī turpmāk.

0 0 atbildēt
Kur krievi tur problēmas!emotion
0 0 atbildēt

Lietuva kaveeja pagaajsgad.Kas traucee sogad?? Kas???

0 0 atbildēt

Astraali kas par šaizi ko??? Paaatrini to kaaposta izmaksaasanu tajaa Ekofestaa kad buusi a to jau surdologs jaaapmeklee klausoties Kampaņijas solijumos.emotion

0 0 atbildēt

Astraali.Neesi laikam nekad aizdomājies ka tādus "SOLĪTĀJUS" vienā jaukā dienā kāds var arī novaļīt??? emotion Tik ilgi solīs kamēr kādam ģaģam piegriezīsiesemotion

0 0 atbildēt
The point is, it is better to spend the money on a known factor that has been proven tried and true than it is to attempt to save money by investing in a project that is still in the learning curve of trial and error.   Ceru tulkojumu Astraali TEv nevajag !!!
0 0 atbildēt

Cik ilgi veel Roltonus baaziisiet ausiis tautai lohotronšķiki????

0 0 atbildēt
Nu nav jums smadzenes džeki, uzvedaties tiešām bērnu līmenī. Abi divi apvainojušies. Te nevienam nekas nav solīts, mācieties kā un kas ir jādara biznesā un iemācieties novërtēt darbu, jo jūs šajā jautājumā tiešām esat nulles. Tad kad izpildīsiet mājasdarbu, tad arī kaut ko sāksiet saprast. Kādā sabiedrībā jādzīvo! Jūsu valoda jau visu izsaka kas par līmeni jums.
0 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »