local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 51860

Iepriekšējais raksts: https://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Skyway-50/875242

Tālu no liela mēroga izstādēm un reprezentatīvām konferencēm, notiek AS "Stīgu tehnoloģijas" darba vissvarīgākā daļa. Stīgu transporta inženieri un testētāji katru dienu nodarbojas ar sarežģītu un svarīgu darbu - tuvina īstenošanai SkyWay idejas. Visbiežāk viņu darbs paliek neievērots, bet ne šoreiz - "Komsomolskaja pravda v Belorusi" pavadīja dienu kopā ar kompānijas darbiniekiem un uzzināja, kā tas ir, strādāt ar inovatīviem risinājumiem un revolucionārām tehnoloģijām.

Par to, kā notiek izmēģinājumi eksperimentālajā ražošanā un EkoTehnoParkā, par grūtībām un interesantiem risinājumiem, lasiet "Komsomolskaja pravda" vietnē.

« 1  2  3  4  5 »
36 45 860 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 860

0/2000

Minska Astraali veel nav atmodusies no letarģiskā komunisma miegaemotion

0 0 atbildēt

Tikko vienā citā rakstā bija gudra atziņa - tikai latvietis, dzīvojot ārzemēs, kritizē savu dzimtenes valdību. Tev par Latvijas politisko iekārtu un prezidenta pilnvarām ir tikpat daudz saprašanas kā no pasaules transporta sistēmas - tik cik ''biznesa treneris'' vebinārā pastāsta. Un par to aprunāšanu, vai tad tas neesi tu, kurš visu laiku nevar likties mierā par HL, Teslu, Masku un Brensonu? 

0 0 atbildēt

Kur ir Jūsu intelekts?

Viens mani nosauc par geju, otrs par istabeni. Pieauguši cilvēki, bet prātiņš, kā škoļņikam. Man tādi prikoli bija tad, kad mācijos pamatskolā, kad kādam bija uzģērbts zils krekls, tad nosauca par zilo. Bet Jums kā nav kauns pieaugušiem cilvēkiem runāt tādu idiotismu.

Es nevaru saprast tiešām. Vai tas ir no vecuma? vai kā?

0 0 atbildēt

Vai tu vari paskaidrot kaut vienu faktu, kādēļ SkyWay ir krāpnieki? un vai tu vari paskaidrot to, no kurienes Tev ir informācija par Meroni naudu? 

0 0 atbildēt

Pliiner, tu tiešām nespēj padomāt ar galvu? Tev neliekas ļoti aizdomīgi, ka visu šo gadu laikā nav neviens neko teicis par kompānijas struktūru? Junickis ko pats ies un sevi nodos, sakot, ka nav īpašnieks nekam? Viņš pats sevi un sievu un tuvākos sēdinās cietumā?

SkyWay investē arī ļoti daudz nopietni cilvēki, kā arī iet runa par lielam summām, kā bija ar to 25 miljonu dolāru investīciju, un tev tiešām liekas, ka tie cilvēki nepārbaudītu pirms investē?

Tu atrod kaut kādas stulbības, kam piekasīties emotion Neviens cits to nespēja šo gadu laikā izdarīt, bet izdari tu? kādēļ tadn ekur internetā netika rakstīts, ka Junickim nekas nepieder, ja Junickis apgalvo, ka viņam pieder 51% kontrolpakete? 

0 0 atbildēt
MMM bija piramīda un fakts netika slēpts. SW ir kompānija, ka veic legāli visu darbību un investori ir ļoti daudz un ietekmīgi cilvēki arī. Nevajag te izdomāt kaut kādas pasakas par firmām. Ja būtu kaut kas ne tā, tad sen jau būtu sacelta brēka un šādu projektu darbību ir vienkārši pārbaudīt, ja vis ir reğistrēts. Tev vienkārši problēmas kaut kādas ir, paranoja. Cik ir jābūt stulbam, lai noticētu tam, ka tur visu acu priekšā kaut kas ir nepareizi kompānijā, ko var vienkārśi pārbaudīt? To visu sen jau ir pārbaudijuši un nez kapēc neviens no dzeltenās preses tad nerunā par to tavu krāpniecību? Neviens nav atradis tik vienkāršu lietu kuru tu uzodi? Nesmīdini. Vienīgā lieta ir tā, ka tu esi slinks, lai paskatītos menorandumu un salīdzināt reğistrus, bet tā vietā kko fantazē.
0 0 atbildēt

Cilvēks ir pārskaitījis, teiksim, 2000 eiro, viņš savā virtuālajā kontā redz, ka viņš jau ir nopelnījis vēl 1000, tad viņu uzrunā, ka ir ļoti labi rādītāji, lai viņš iegulda vēl, jo tad varēs nopelnīt vēl vairāk. Un rezultātā viņš to izdara, un tad, kad jau peļņa pietiekoši liela, ka viņš būtu gatavs viņu izņemt, pasaka, ka nevar vai, lai izņemtu, jāveic vēl kaut kādi maksājumi,

0 0 atbildēt

LASAMĀMVIELA ASTRAALIMemotion

0 0 atbildēt

Mudaks pat eiriku nav no Tolika atguvis kur nu vienu citro nuemotion

0 0 atbildēt
Tolikam neizdevaas apkraapt valsti tagad meegina to dariit ar tautu aizbildinoties ka viss notiek ar Crowdfunfingemotion
0 0 atbildēt
Vispār gaidu šito Ekofestu.Interesanti ko Toļiks šoreiz samelos kaismīgajiem faniem?emotion
0 0 atbildēt
Astraalis jau ar izvairās atbildeet kaa vins iedomaajas Hovratova un citu purnu soliito iziesanu tirgū ja veel nav liela daļa Unikastu ne tikai sertificeeta bet pat nav testeeta?
0 0 atbildēt

Njā, vecums liek par sevi manīt džeki. Bērniem darīt nav ko.

0 0 atbildēt

Man interesē, ko Jūs tad teiksiet, ja drons tiks demonstrēts un pirmie projekti sākti būvēt? nerociet paši sev kapu, jo kā tas notiks (un tas notiks viennozīmīgi) Jūsu laiks būs iztecējis un es savākšu rakstu "Spoku troļlu brigāde" kurā izmantošu visus tos apgalvojumus un nepatiesības pret Jums, kuras ir ļoti daudz šā perioda laikā komentāros un tad paskatīsimies, cik daudz intelekts Jums ir.

0 0 atbildēt
Astraali esi aizmirsis ka pieeju sleegt jau sola no 2016 gadaemotion
0 0 atbildēt

Pieeju noslēgt nenozīmē to, ka vari darīt, kad ienāk prātā. Ir jāsavāc visa summa. Tā summa tiks savākta ātrāk vai vēlāk, bet tiks savākta un ļoti drīz. Tad arī sāksies AP projektu būvniecība, jo tas netikšot sākts darīt bez ETP finansēšanas beigām. 

Tehniku nevar sertificēt ar aizslēgtu pieeju?

0 0 atbildēt
Astraali tolks no taa mazs jo akciju cena taapat buus mizernaja kameer nebuus palaists darbiibaa kautviens AP.Taisiis kautkaadas iekšējaas muhļas visdriizaak kur par grasiem atpirks no nepacietiigaakajiem
0 0 atbildēt

Es nesaprotu, kā Tu vari apsaukāt visus un tik necienīgi izturēties pret to, kurā Tu pats esi investējis, bet tajā pašā laikā gaidīt kaut kādu peļņu? Tev tiešām nekā no cilvēcīgā nav? 

Ja tu gaidi peļņu un tici tehnoloģijai, tad mācies un jautā, nevis lamājies un ierēc ar pārējiem muļķiem, kuri principā par pašu Tevi ierēc, jo Tu skaities joprojām investora statusā, bet gaidi peļņu un nepārdod akcijas, kaut arī tajā pašā laikā tā izsakies! 

0 0 atbildēt
Un doļai jaamaksaa kaa minimums 1$ jo citaadi nebuus jeega tirgot nost.Sibiireens tak pats solija ka par nominaalu buus atpirkšana.Man atmiņa ir ģeniaala Astraali emotion
0 0 atbildēt

Krievijas Transporta Ministrija arī reiz neieredzēja Junicki un nodēvēja viņu par muļķi, bet pēc desmit gadiem atzina viņa tehnoloģiju par inovatīvu un esošu - tieši tas pats ir ar tavu IOSCO.

0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »