local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 51860

Iepriekšējais raksts: https://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Skyway-50/875242

Tālu no liela mēroga izstādēm un reprezentatīvām konferencēm, notiek AS "Stīgu tehnoloģijas" darba vissvarīgākā daļa. Stīgu transporta inženieri un testētāji katru dienu nodarbojas ar sarežģītu un svarīgu darbu - tuvina īstenošanai SkyWay idejas. Visbiežāk viņu darbs paliek neievērots, bet ne šoreiz - "Komsomolskaja pravda v Belorusi" pavadīja dienu kopā ar kompānijas darbiniekiem un uzzināja, kā tas ir, strādāt ar inovatīviem risinājumiem un revolucionārām tehnoloģijām.

Par to, kā notiek izmēģinājumi eksperimentālajā ražošanā un EkoTehnoParkā, par grūtībām un interesantiem risinājumiem, lasiet "Komsomolskaja pravda" vietnē.

« 1  2  3  4  5 »
36 45 860 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 860

0/2000
Nu vot, tā kā gaidi līdz nākamajam gadam vai arī skrien uz policiju un saki, ka esi apkrāpts, ko man vēl teikt.
0 0 atbildēt

Neviens tev neliek klausīties un sekot līdzi. Gribi naudu atpakaļ? sarunāsim, gribi gaidīt? tad sēdi un gaidi.

Es tev vēlreiz atkārtoju, tu pilnīgi nekā nesaproti emotion parunā labāk ar kādu biznesmeni, kurš tev izskaidros un pateiks tieši to pašu, ko es saku. Tu kā mazs bērns esi pēc uzvedības, nevaru iedomāties, kā vecis jau tuvu 50 gados uzvedās tik nekompetenti.

0 0 atbildēt

Džeki, jūs tak varat divatā veidot dialogus, jo es ticu 100% kompānijai un esmu vairāk, nekā pārliecināts, ka viņiem pat nav nodoma kādu apkrāpt, kur nu vēl pieminēt krāpniecību. Es esmu saskatijis tehnoloģija vienkārši milzīgu potenciālu un ticu, ka tās būs ļoti pieprasīta tehnoloģija nakotnē. 

0 0 atbildēt

Es tikai nesaprotu, ko Tu gribi, lai es atzītu? emotion Tu tiešām nesaproti, ka es nekad nebūtu investējis lietā, par kuru man būtu kaut kādas šaubas? Un kur nu vēl turpinātu investēt. Kādu atzīšanu Tu tur piemini?

Zini, kas ir tiešām lohs un idiots? cilvēks, kurš turpini aprunāt citus, bet joprojām atrodas investora statusā - un tas esi Tu. Es Tev piedāvāju no savas kabatas atpirkt Tavas nelaimīgās daļas, bet Tu to nevēlies un turpini kladzināt, ka esi apkrāpts un neviens neko nedabūs - un tad vēl padomā, kurš ir lo*s? Tev ar galvu kaut kas nav kārtībā.

Es arī turpmkāt turpinu investēt, tā kā uz mani neattiecas tavi pārmetumi.

0 0 atbildēt
SKYWAY- КРУПНЕЙШАЯ В МИРЕ компания с прорывной транспортной технологией emotionemotionemotion Te pat zirgam jāsmejas par šitiem alkaša murgiememotion Tipiska PONZI piramīdas reklāma.emotion1.Toļika Kastes nepazīst NEVIENĀ pasaules tirgū.2 Pasaulē KRUPNĀKĀ transporta un logistikas kompānija ir UPS un nevis TOĻIKA STRUNAemotion
0 0 atbildēt

Neviens krāpnieks un mahinators neies visai pasualei rādīt savu kompāniju struktūru, tak domājiet ar galvu emotion

Pilnīgi neko neslēpj un vis ir atklāts jebkuram gribētājam. Viņi pat biznesa plānu neslēpj. Ja kompānija ir reģistrēta vienā valstī (UK) un ja tiek strādāts citās valstīs, tad arī būs tāda samudžināta shēma, jo visur atšķiras nodokļu maksājumi un pilnīgi vis. Katra kompānija atbild par kaut ko citu un nedrīkst tās visas būt zem viena jumta. Pirms runājiet, paskatieties struktūru, ie 2 stundu vebiārs, ur to visu paskaidro un kādēļ tieši ir tā.

0 0 atbildēt

Troses jau ari var plist emotion 

0 0 atbildēt

Es tev vēl parādīšu, kādēļ tu esi tik nekompetents un es tevi nosaucu par muļķi vai idiotu. Jo tu bez nekāda iemesla ieraugot to, ka SW komanda stiprina vieglās trases balstus, sāki uzreiz kā muļķis smieties, ka vot sāk jau plaisāt balsti, šie mēģina kaut ko tur noslēpt, jo vis brūk. Junickis izskaidroja, kādēļ tas tiek darīts (stiprināšana), bet tev vienkārši, lai ierēktu un pateiktu kaut ko pret mani, kā dara pārējie troļļi, bija jāpasaka visādas muļķības.

Šeit ir video ar itāļiem no Unibusa, un viņi brauc pa vieglo trasi tur vairāki cilvēki - https://www.youtube.com/watch?v=uZtOqe3xqQg

Paskaties uz to trasi, kāda viņa ir un viens vien UniBus sver 2450kg, bet pilna masa ir 3,6 tonnas. Tikai tādēļ, ka Junickis lieliski saprot fiziku - nekas nebrūk un neplīst emotion Betons, kā tu iepriekš izteicies, viena gada laikā nekādīgi nesāks plaisāt. Ir dažādi betona veidi un SW izmanto savu kompozītbetonu. Ar to trases nostiprināšanu Junickis parādija to, ka ir ļoti vienkārši vieglo trasi pārtaisīt par daudz izturīgāku un vai kaut kas tāds ir iespējams ar kādu no mūsdienu transportiem? nav.

0 0 atbildēt

Vēl varu piebilst pie tā video ar itāļiem par troksni salonā. Tas ir dēļ trases šuvēm, jo sastāvi pārvietojas vienkārši pa metāla profilu, nevis sliedes galvu, jo tas izmaksā dārgi un viņi nolēma neizmantot, jo tas nav tik ļoti vajadzīgs poligonā un netraucē testiem. Tā kā uzliekot galvu, būs daudz klusāks un to var dzirdēt, kad Unibus brauca pa 200-400-200, klusi un mierīgi.

0 0 atbildēt

Mani Forty Seven Bank tokeni arī bija biržā pirmajās minūtēs par 2,5$, bet tagad to vērtība ir tieši 1$. Es nezinu kā ir tradicionālajā tirgū un kā tur notiek visa tā padarīšana, kas man ne pārāk interesē, bet kripto vismaz es zinu. Jāmācās arī tradicionālo tirgu, kaut arī man liekas, ka tur nav nekā savādāka.

0 0 atbildēt

Te ir memorandums un tur ir visa informācija par kompānijām un kādu lomu viņas spēlē. Tavs uniSky par ko tu tur ierēci arī ir tā kompānija akciju - https://files.fm/u/h2sbdc4d

Tur ir dokumenti ieskenēti un saturā var atrast visu. 

0 0 atbildēt

Kamēr tirgus neatveseļosies, tikmēr neviena kriptovalūta un tokeni neaugs, jo vis ir piesaistīts ETH un BTC, pareiz sakot tikai BTC praktiski. Notiek tirgus manipulācijas, uzhako biržas n vēl visādas figņas, kā rezultātā tāds ir rezultāts. Bet tas vis ir štrunts, jo kad ieplūdīs šajā tirgū tradicionālie treideri ar bankām un institūcijām, tad to apmērs būs triljoniem dolāri, bet pagaidām ir tikai 230 miljardi.

0 0 atbildēt

Labi, es apkopējs. Kas tev nepatīk? Tu smejies par manu darbu, kamēr Latvijā stroikā cementu jauc pa 800 mēnesī. Katrs izvēlas savējo. Man vēl darbā baro bezmaksas, un ne sliktāko ēdienu, latvijā tādu parasti tikai pa svētkiem.

0 0 atbildēt

Astraali.Izskaidro man tādu lietu.Kā TU iedomājies ka tādā Uniletā piemēram pasažieri pagūs iekāpt un izkāpt 2 sekunžu laikā??? Tas manuprāt ir pilnīgs absurds jo parēķini tādu lietu kā vecāka gada gājuma opis vai ome vai piemēram cilvēks ratiņkrēslā-tas nav fiziski iespējams.Otrs-atstatums starp vagoniem tikai 300 metri arī ir garām jo ja nedod Dievs kāds unilets nobrūk tad aizmugurē braucošais ietriecas viņāemotion Un galu galā kravas vilciena bremzēšanas ceļš jau ir 750 metri kau brauc apmēram ar 100km/h ātrumu tad Tu stādies priekšā ko nozīmē lidot uz 500km/h.Līķu kaudzeemotion emotion 

0 0 atbildēt

Un Astraali septembrii jaabrauc uz Berliini uz Innotransemotion Jaadomaa ka buus no CNN liidz pat muusu Panorāmas žurnaļugām klāt Pasaules Glābšanas ātrtransporta prezentācijāemotion

0 0 atbildēt
Ховратов рассказал о том что осенью будет запущена продажа наших акций на некоторых серьезных площадках по 3-5 долл за шт.   Blin ja kautkas tāds notiktu (par ko gan 99% šaubos) ,es sistu galvu pret asfaltu un atzītu ka biju idiots uzskatos par SWemotion    
0 0 atbildēt

Kāds sakars viņam būtu melot? Hovratovs nav kaut kāds parasts vecis no ielas. Viņš ir profesionāls investors un biznesa treneris, kurš tic idejai un tādēļ radija Skywayinvestgroup un palīdz kompānijai savākt vajadzīg oapjomu investīcijas.

Es pateikšu, kādēļ tas vis ir iespējams, jo kā jau es teicu, ka SW tehnoloģijai ir milzīgs potenciāls, ļoti milzīgs un tieši tādēļ es esmu investors un to es jau saskatiju pašā sākumā. Citiem tehnoloģija lielas sūds un nekam nevajadzīga, kas nekad nedarbosies, bet es uzskatu pilnīgi pretēji un tā uzskata visi investori, jo lielākā daļa investējuši tieši pašas idejas dēļ vairāk, nekā peļņas.

Šitas projekts no investīciju puses ir ļoti pievilcīgs jebkuram fondam un lielajam investoram, jo niša ir pilnīgi tukša un iespējas ir unikālas.

0 0 atbildēt
Ēdienu piegādāja armija. Speciālās mašīnās tas vis atradās.
0 0 atbildēt

Oi.Gandrīz aizmirsu.Solija tak liidz Ekofestam pabeigt Kravas Untraka iekraušanas-izkraušanas termināļus bet esmu pārliecināts ka Ekofestā nekāda darbība netiks demonstrēta jo sliidlenti nedrīkst darbināt drošības apsveerumu deelj jo taa kaadu alkaanu var ieraut šahtāemotion Taapat nemana soliito Austraaļu delegaaciju??? A varbuut viss ir bijis un Toļiks atkal visu nokluseejis kaa ar savlaik solito araabu šeihu viziiti ETP ko neraadiija parastajiem mirstiigajiememotion Kaa tad iisti ir Astraali????

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »