local-stats-pixel fb-conv-api

20. gs. lielākais ļaunums209

2970 16

Šis nebūs klasisks raksts par Ādolfu Hitleru, Josifu Staļinu vai Mao Dzedunu, kurā es censtos iestāstīt, kurš no viņiem bija vislielākais kretīns.

Šis raksts ir par divu pretpolu cīņu, no kuriem viens ir cietsirdīgs pseido-izgudrotājs un biznesmenis, bet otrs - cilvēks, kurš savu dzīvi veltījis, lai padarītu šo pasauli labāku. Šis raksts ir par Tomasu Edisonu un Nikolu Teslu, no kuriem pirmais vēstures grāmatās tiek atspoguļots kā izcils izgudrotājs, bet otrs pat reti tiek pieminēts, lai gan ir dižākais izgudrotājs, kāds jebkad dzīvojis uz šīs planētas.

2970 16 209 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 209

0/2000

mm , baudāmi :)

1 1 atbildēt

!!!ka Teslas petījumi pec nāves tika nozagti, tas ir loģiski, bet neba, lai iznīcinātu, bet slepenībā turpinātu petījumus un pielietotu veidos, kādi mietpilsoņiem paaudžu garumā pat nenāk pratā, jo kas gan atcerēsies to nabaga gudro labsirdīgo Teslu pēc simtu gadiem....emotion

0 0 atbildēt

Kur Čikatilovs? :D

0 0 atbildēt

cepuri nost

0 0 atbildēt

Tesla pats iznīcināja visus savus pierakstus, jo saprata, ka, ja modernā civilizācija atradīs viņa izgudrojumu būtību, tā iznīcinās pati sevi....

0 0 atbildēt

Raksts pa pirmo +

Kaut kādā raidījumā bij pa bezvadu elektrību stāstīsts.

Tā padomājot, kas tas būtu, uzbūvēt tādu bezvadu staciju, kas elektrību ražotu par velti, katrs samestu pa piecītim un būtu kārtībā. Bēt..tā aizdomājoties... savu rīta olu, lai uzceptu vairs nevajadzētu lietio gāzi, jo elektrība taču bezmaksas, tātad cieš visi gāzes magnāti. Dodoties uz darbu droši vien sēstos savā elektromobīli, jo ar to vari braukt un braukt un braukt.......tātad naftu nevajag. Un bla blaa.. Utt

0 0 atbildēt
Nedaudz atgādina The Oatmeal publikāciju. Taj saitē ir komikss par šo tēmu un ar visai līdzīgu saturu. Nezinu, vai dot plusu vai mīnusu. Laikam palikšu neitrāls.
0 0 atbildēt

Tas jau sen ir zināms,ka zinātne ir tālu priekšā patreizējam attīstības līmenim.Bet izgudrojumi netiek patentēti tikai tādēļ ka kādam ietekmīgam bagātniekam tas nav izdevīgi. Pasauli kontrolē nauda,un pie tā jāpierod.

0 0 atbildēt

vsmz edisons bija gudrs, ka taa maaceeja dariit ;D

0 0 atbildēt

DC - Direct Current jeb tiešā strāva emotion

 pareizāk es domāju līdzstrāva

0 0 atbildēt

Sen atpakal skatijos dokumentalu filmu par Teslu. Diivainakais ir tas, ka pec vinja naves pazuda ljoti daudz vinja pieraksti kuri bija saglabajushies vinja dzivokli. Protams shod pierakstus savaca specdienesti, bet kas vinjos bija nav atklats vel tagad. Cik vien bija teikts,  ka veidojot torni vinsh visu ir detalizeti pierakstijis. dzivokli bija paliksushi tik pieraksti par maznozimigakiem izgudrojumiem.

0 0 atbildēt

Kad skatījos rakstu tam bija 666 plusi :D

0 1 atbildēt

nesen viena simpsonu sērija bija par tomasu edisonuemotion

2 3 atbildēt

Paldies...vairāk šādus rakstus! +++emotion

2 6 atbildēt

raxts labs, tikai žēl ka nav pieminēts ''Tesla Coil'' un ''Tunguskas meteorīts'' :D

0 6 atbildēt

Mūsu zinātnieki māk tikai 1 Celt rēķinus uz augšu emotion

0 7 atbildēt

paga tad ko Tesla tādu krutu uztaisīja?

0 26 atbildēt

Edisons foršs džeks. Normāli lohus razvjol

0 28 atbildēt

Raksts labs, bildes nedaudz par maziņu

1 31 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »