local-stats-pixel fb-conv-api

20. gs. lielākais ļaunums209

2970 16

Šis nebūs klasisks raksts par Ādolfu Hitleru, Josifu Staļinu vai Mao Dzedunu, kurā es censtos iestāstīt, kurš no viņiem bija vislielākais kretīns.

Šis raksts ir par divu pretpolu cīņu, no kuriem viens ir cietsirdīgs pseido-izgudrotājs un biznesmenis, bet otrs - cilvēks, kurš savu dzīvi veltījis, lai padarītu šo pasauli labāku. Šis raksts ir par Tomasu Edisonu un Nikolu Teslu, no kuriem pirmais vēstures grāmatās tiek atspoguļots kā izcils izgudrotājs, bet otrs pat reti tiek pieminēts, lai gan ir dižākais izgudrotājs, kāds jebkad dzīvojis uz šīs planētas.

2970 16 209 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 209

0/2000

Tesla vēl izgudroja maziņu ierīci, kas svārstās noteiktā frekvencē un var izraisīt zemestrīci, pat sagraut lielu ēku. Mythbusters gan uztaisija kaut ko līdzigu , tiesa nekas nenotika, bet viņiem izdevās iesvārstīt milzīgu metāla tiltu, tiesa gan diezgan minimāli .

1 0 atbildēt

Da labi Rentgena aparātu izgudroja Vilhelms Rentgens emotion

1 0 atbildēt

labi,pietiks sēdēt spokos laiks atklāt bezvadu elektrību un kļūt bagatam.

1 0 atbildēt

Beidzot Vēstures stundās varēšu ko gudru pateikt. emotion

1 0 atbildēt

Tiešām ļoti interesanti :)

2 1 atbildēt

Tesla is the best of the best!!!!!!!!!!

1 0 atbildēt

Starp citu rengenu izgudroja ne jau Rnengena kungs, bet tieši Nikola Tesla - Rengens tikai pievāca Teslas izgudrojumu  Starp citu Nikola Tesla ir arī radio izgudrotājs, nevis Markoni vai Popovs. Markoni un Popovs par radio vēl tikai varēja sapņot, kad Tesla jau eksperimentēja ar radiovadāmiem modeļiem. Markoni un Popovs pievāca Teslas izgudroto rezonanses kontūru, kuru izmantoja savos izgudrojumos...

1 0 atbildēt

Nu ritīgs krāns es jums teikšu

1 0 atbildēt

Zeel,ka tajos laikos nebij i-neta. Visi buutu vareejusi noka4aat bezvadu elektriibas sheemas un darbiibas principus. Katram maajaas buutu mini stacija un elektriiba par velti :)

1 0 atbildēt

Tesla forever. Skatijos par viņu filmu 1 reiz.

1 0 atbildēt

Par naudu un varu var atņemt visu, tā nu tas tomēr ir. Lai vai kā, raksts ļoti labs, man patika. emotion

1 0 atbildēt

Un lielās korpurācijas turpina tāpat strādāt arī mūsdienās. Noteikumus diktē tiem kam ir daudz nauda, un kas viņu vēlas vel vairāk.

1 0 atbildēt

malacis,labs raksts.

1 0 atbildēt

paldies par lielisko rakstu! emotion

1 0 atbildēt

Par Teslu veselu dokumentaalo filmu noskatiijos! Ir pat versija ka pie Tunguskas spraadziena shameejais vainiigs.

1 0 atbildēt

nu cmon..amerika pat ir tesla motors kas ražo elektriskos auto, pa discovery rāda ik pabrīdim par teslu..nav jau nu viņs nemaz tik nezināms un aizmirsts. Bet raksts labs..

1 0 atbildēt

Biju labākās domās par viņu. emotion Paldies par šo mazo lekciju. emotion

1 0 atbildēt

edisons PIMPIS :D

2 1 atbildēt

ļoti interesants raksts, tiešām nebūtu iedomājies, ka edisons viņas tikai zem sava vārda parādīja citeim kā savus izgudrojumus, bet teiktu, ka davinchi tomēr bija un pagaidām ir pasaules vislabākais izgudrotājs, ko viņš savā laikā paveica, bija neiedomājami, bet +no manis!

1 0 atbildēt

Tad jau ar laiku arī būtu bezmaksas internets...

2 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »