local-stats-pixel fb-conv-api

20. gs. lielākais ļaunums209

2970 16

Šis nebūs klasisks raksts par Ādolfu Hitleru, Josifu Staļinu vai Mao Dzedunu, kurā es censtos iestāstīt, kurš no viņiem bija vislielākais kretīns.

Šis raksts ir par divu pretpolu cīņu, no kuriem viens ir cietsirdīgs pseido-izgudrotājs un biznesmenis, bet otrs - cilvēks, kurš savu dzīvi veltījis, lai padarītu šo pasauli labāku. Šis raksts ir par Tomasu Edisonu un Nikolu Teslu, no kuriem pirmais vēstures grāmatās tiek atspoguļots kā izcils izgudrotājs, bet otrs pat reti tiek pieminēts, lai gan ir dižākais izgudrotājs, kāds jebkad dzīvojis uz šīs planētas.

2970 16 209 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 209

0/2000

Tesla is the best of the best!!!!!!!!!!

1 0 atbildēt

Starp citu rengenu izgudroja ne jau Rnengena kungs, bet tieši Nikola Tesla - Rengens tikai pievāca Teslas izgudrojumu  Starp citu Nikola Tesla ir arī radio izgudrotājs, nevis Markoni vai Popovs. Markoni un Popovs par radio vēl tikai varēja sapņot, kad Tesla jau eksperimentēja ar radiovadāmiem modeļiem. Markoni un Popovs pievāca Teslas izgudroto rezonanses kontūru, kuru izmantoja savos izgudrojumos...

1 0 atbildēt

Nu ritīgs krāns es jums teikšu

1 0 atbildēt

Raksts jau labs... emotion Bet avots? Varēji pielikt, savādāk nedaudz tomēr neticu...

1 0 atbildēt

Un, kā vienmēr, uzrodas ļaunais naudasmaiss, kam viss pārējais ir mazsvarīgs. Tev labi raksti salikti. Respect.

1 0 atbildēt

mīnusu ielika Tomass Edisons 

1 1 atbildēt

Paldies par ļoti kvalitatīvu un patiesu rakstu :) ...mūsdienu pieņemtajai vēsturei vispā nevar ticēt!

 

Nikolo Tesla to visu darīja tāpēc, ka tāds bija viņa izvēlētais mērķis reinkarnējoties uz Zemes. Pirms tam viņš bija Venūzietis. Cilvēki no citām planētām Nikolo Teslam deva telepātiskas idejas, lai palīdzētu realizēt šos pētījumus. It īpaši zināšanas par tehnoloģiju brīvās enerģijas iegūšanai.

2 2 atbildēt

2-3 bildes ir saataisītas. skatijos kā viņas tapa.

0 0 atbildēt

Jā, man fizikas stundā klasei skolotāja pastāstīja, ka Tesls bija īstais ģēnijs.

0 0 atbildēt

Skatijos filmu par visu šo..

0 0 atbildēt

alternatiivaa energija ir .. tam es piekriitu ... bezvadu elektriibai arii ..... bet tas ka bezmaas energija ir pieejama taadaa daudzumaa ka pilniigi visu pasauli var apgaadaat caur teslu ... niticu ...... + bezvada elektriibai ir 60% zudumi ..... neizdeviiigi

0 0 atbildēt

Tesla ir elektrības tēvs, vel tagad mūsdienu zinātnieki grauž nagus, ja kāds viņu peimin, cilvēks tiešām ģeniāls, atstāja aiz sevis lielu mantojumu kopā ar lieliem noslēpumiem :)

0 0 atbildēt

par tiem 50 tuukstoshiem,bija drusku savaadaak! tesla ameerikaa pirmajaa meenesi kljuva milionaars! edisons piedaavaaja 50 tukstoshus lai sataisa savaadaak darbojoshos elektro motoru,ko pats nevareeja un domaaja,ka tas nav iespeejams! tesla to izdarija paris dienu laikaa,kad atnesa raseejumus edisons pateica juus iebrauceeji nesaprotat jokus! un tad kluva par ienaidniekiem!

0 0 atbildēt

noskatījos nesen filmu - Ilūzija un ar kautkādu priekštatu par šiem 2 čaļiem, lasīt bija interesantāk. :)

+

0 0 atbildēt

Interesants raksts, bet tas, manuprāt, ir nelielā mērā bulšits. Edisons, visdrīzāk, visus tos izgudrojumus nenozaga, droši vien lielu daļu pats izdomāja. Nu, es domāju, ka lielākais ļaunums tas nav, bet pirmās pakāpes maita gan viņš bija.

0 0 atbildēt

ideja par bezvadu elektrības torni gan liekas pārspīlēta. Kāzināms, td gaiss ir dielektriķis un tā jonizācijas procesu radīšanai nepieciešams dāāudz enerģijas, tātad nelietderīgi. +vēl pētijumi liecina, ka el m lauks atstāj negatīvu ietekmi uz veselību

0 0 atbildēt

Raksts pa pirmo +

Kaut kādā raidījumā bij pa bezvadu elektrību stāstīsts.

Tā padomājot, kas tas būtu, uzbūvēt tādu bezvadu staciju, kas elektrību ražotu par velti, katrs samestu pa piecītim un būtu kārtībā. Bēt..tā aizdomājoties... savu rīta olu, lai uzceptu vairs nevajadzētu lietio gāzi, jo elektrība taču bezmaksas, tātad cieš visi gāzes magnāti. Dodoties uz darbu droši vien sēstos savā elektromobīli, jo ar to vari braukt un braukt un braukt.......tātad naftu nevajag. Un bla blaa.. Utt

0 0 atbildēt
Nedaudz atgādina The Oatmeal publikāciju. Taj saitē ir komikss par šo tēmu un ar visai līdzīgu saturu. Nezinu, vai dot plusu vai mīnusu. Laikam palikšu neitrāls.
0 0 atbildēt

vsmz edisons bija gudrs, ka taa maaceeja dariit ;D

0 0 atbildēt

DC - Direct Current jeb tiešā strāva emotion

 pareizāk es domāju līdzstrāva

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »