local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie jums, Latvijas dāmas!135

294 98

Es nesaprotu kur ir jūsu problēma, kāpēc jums ir tik stingra nostāja, ka likties gultā ar jaunāku puisi būtu nepareizi? Vai tiešām jums nav apnikuši tie utainie, garlaicīgie, nodzērušies Latvijas vīrieši? Latvijā nav normālu vīriešu, kas vecāki par 30 gadiem. Varbūt kāds ir, bet tas ir retums. Viņi visi ir pārsvarā nodzērušies, tikai seksu griboši un neko no mīlestības nejēdzoši neveiksminieki. Viņi nespēs jūs mīlēt. Jauni puiši turpretī gan zina kā mīlēt, viņiem nav dzīvē vajadzīgas tikai 2 lietas: sekss un alkohols, kā trisdesmit+ vīriešiem Latvijā, viņiem ir plašāks interešu loks, vairāk enerģijas un pozitīvāks skats uz dzīvi. Viņi gadījumā, ja jūs pati esat nomākta un tāda ar drūmu skatu uz dzīvi, palīdzēs ienest gaismu jūsu dzīve, palīdzēs atgūt jaunību un dzivesprieku. Viņi nevērtēs jūs un jūsu ķermeni kā to darīs jūsu vecuma vīrieši. Viņi nepiesiesies un nekritizēs jūs par katru krunciņu, tauciņu vai jūsu zobu kvalitāti, kā to darītu jūsu vecuma vīrieši. Viņi būs tik laimīgi esot kopā ar jums, ka viņi visas šīs nepilnības, ja jums tādas ir, nepamanīs un pat ja pamanīs tad par tām nerunās un centīsies pie tām pierast. Jaunāki zēni prot uzklausit, saprast, dot padomus. Viņi var dot jums arī daudz vairāk gultā. Pieredzes trūkums gultā ir atspēkojams ar enerģiju, vēlmi izmēģināt jaunas lietas un milzīgu seksuālo apetiti, kāda piemīt tikai jauniem zēniem. Pusmūža vīrietis ar jums gultā spēs likties tikai reizi dienā, nu varbūt divas kā maksimums, sakarā ar to, ka mūždien būs darbā un pēc darba būs pārāk noguris, lai nodotos seksuālos piedzīvojumos ar jums. Par cik jūs savu seksuālo virsotni sasniedzat tikai ap 40 gadiem, jums tieši šajā vecumā vajag jaunu zēnu blakus, kurš arī atradīsies savā seksuālajā virsotnē. Vīrietis pēc 30 jau no šīs virsotnes būs sen nokritis un būs iegrimis seksuālās stagnācijas purvā no kura ārā vienkārši netiks vairs ārā, jo jaunāks vairs nepaliks. Mežonīgs sekss var viņu novest līdz sirds aritmijai vai citām kaitēm. īsi sakot vīrietis pēc 30, pēc 35 jau nu pavisam noteikti, gultā vairs ir nelietojams - viņš ir kā izlietots prezervatīvs no kura jēgas nekādas. Metiet viņu miskastē un aizvietojiet viņu ar gados jaunu mīlas ērzeli.

Es kā pats būdams gados jauns puisis būdams varu jums teikt vienu: būt kopā ar vecāku sievieti ir mūsu sapnis, fantāzija par, kuru tikai retais no mums uzdrīkstas runāt skaļi un atklāt to citiem. Un vēl mazāk ir to, kuri šo sapni centīsies piepildīt. Zinu, ka arī jūs par to sapnojat. Zinu kā jūs siekalojieties ik reizi, kad jums garām paiet kāds jauns, simpātisks un labi trenēts jauns puisis. Jūs zināt, ka viņš gultā būtu daudz labāks nekā jūsu strauji novecojušais vecais vīrs, kurš jūs jau nespēj apmierināt labi sen. Tomēr jūs baidāties no savām vēlmēm un tādēļ šīs neķītrās fantāzijas paliks tikai fantāziju līmenī. Jūs baidāties, ko par saiešanu kopā ar jaunāku puisi teiks jūsu ģimenes, draugi un bērni. Ticiet man, jums nav no kā baidīties. Dzīve ir parak īsā. Jums tas ir jāsaprot. Jums ir jārīkojas! Jaunāks puisis pie jūsu sāniem būs labaks par jebkurām zalēm, kuras jūs izmantojat, lai justos jauna un svaiga un izbaudītu dzīvi visā tās krāšnumā.

Jūs zināt, kur mūs meklēt. Sporta zālēs, iepazīšanās portālos un aplikācijās un daudz kur citur. Mēs esam sastopami daudzās vietās un pacietīgi gaidām, kad nāksiet pie prāta un nekautrēsieties no savām vēlmēm. Beidziet mocīties dzīvojot kopā ar saviem dzērājiem vīriem, ar kuriem jau sen auklējoties esiet aizmirsusi par sevi un to, ko gribat jūs. Dzīve pēc 40 tikai sākas. Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs. Priekškam jums tādu? Sajūtieties jauna esot kopā ar jaunu puisi, un atcerieties jauns pusis var jums dot daudz vairāk kā tikai labu seksu. Viņi ir izcili psihologi, padomdevēji un izklaides partneri. Viņi grib un ir gatavi uz visu, gluži kā jūs pati. Esiet beidzot laimīga!

Paldies, ka izlasījāt šo visu. Veiksmi jums dārgās dāmas :*

294 98 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000
Es satiku savu sievu 18 gadus atpakaļ. Man bija 25 viņai 36 gadi. Viss bija pučkom kādu laiku. Tagad man ir 38 gadi jūtos spēku virsotnē varu visu zinu kā nopelnīt naudu gribu sex pastāvīgi. Viņai ir 49.. pastāvīgi čīkst uzvedas kā ome pārlieku lieto kosmētiku klimakss jau klāt sekss tik pa tumsu un tik kad galva nesāp 1x mēnesī.. Mans ieteikums visiem NEKAD nesākt nopietnas attiecības ar daudz vecākām sievietēm. Sex jā uz neilgu laiku ir forši, bet nopietnas attiecības būs tava lielākā dzīves kļūda.
0 0 atbildēt
Man patīk 30+ ā
0 0 atbildēt
es savos 32 ari tapat domaju, nah taas 50-60 gadigas ar tiem vecajiem lopiem kopa kuri knapi kajas velk, labak ar manim butu ballejushas
6 6 atbildēt
Man ir 25, mazajai 40. Viņa bango manu repčiku, krata savu dirsu kad es virsū metu repšikus. /Salvadords DaLean/ Uzskati ka visam jānotiek šādi? emotion
0 0 atbildēt

EPIC

0 0 atbildēt
Es ticu, ka vecums ir tikai skaitlis.
0 0 atbildēt

Raksts totāli stulbs, sīka puišeļa cienīgs. Mīnuss emotion 

0 0 atbildēt

Nezinu kā to pamatot, bet visām meitenēm, sievietēm ''gribas'' vecākus vīriešus, lielākajai daļai tas ir kaut kā iegājies tikai dēļ sabiedrības, pašas nezin kāpēc. Piemēram, man ir rēcīgi redzēt, ja 16 gadīgai sīkajai, blakus ir riktīgi bārdains čuvaks, pāri 20 bez maz vai, katru dienu posto bildes mašīnā utt. Jā, ko gan mazajai vairāk vajag, mašīnu un naudu, bet no kā sastāv viņu attiecības? Principā tikai no materiālām lietām emotion Par pašu rakstu - nepiekrītu 90%. Es negribu sev blakus vecāku sievieti, kāpēc lai es gribētu? Okey, gadu vecāku jā, tas nekas būtisks nav, bet 3-5 gadus vecāku, cmon?? Tad kad man būs 40 un tā vecuma barjiera mazliet izlīdzināsies, tad varbūt ir vienalga, bet ja man 18 gados ir 23 gadīga meitene, nu tad bišk kkā jocīgi emotion Un vienalga cik tai meitenei es patīku vai nē, kā draugs es varu būt arī 30 gadīgai (okey, bišk pārspīlēju, bet domu sapratām), ja mums ir kaut kas tiešām kopīgs, kaut kādas intereses vai vienkārši interesanti kopā, bet attiecībās es nebūtu ne ar 15 gadīgu nekad kopā, ne arī ar 23 gadīgu. ~2 gadu starpībā jaunībā man liekas ir maximums ko vajadzētu pieļaut, tomēr mainās intereses and shit.

3 4 atbildēt

emotion

0 1 atbildēt
emotion
0 3 atbildēt

pamulkis emotionemotion

0 4 atbildēt

vismaz neesmu vecs nodzēries stariks kā tu!

0 9 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »