local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie jums, Latvijas dāmas!135

294 98

Es nesaprotu kur ir jūsu problēma, kāpēc jums ir tik stingra nostāja, ka likties gultā ar jaunāku puisi būtu nepareizi? Vai tiešām jums nav apnikuši tie utainie, garlaicīgie, nodzērušies Latvijas vīrieši? Latvijā nav normālu vīriešu, kas vecāki par 30 gadiem. Varbūt kāds ir, bet tas ir retums. Viņi visi ir pārsvarā nodzērušies, tikai seksu griboši un neko no mīlestības nejēdzoši neveiksminieki. Viņi nespēs jūs mīlēt. Jauni puiši turpretī gan zina kā mīlēt, viņiem nav dzīvē vajadzīgas tikai 2 lietas: sekss un alkohols, kā trisdesmit+ vīriešiem Latvijā, viņiem ir plašāks interešu loks, vairāk enerģijas un pozitīvāks skats uz dzīvi. Viņi gadījumā, ja jūs pati esat nomākta un tāda ar drūmu skatu uz dzīvi, palīdzēs ienest gaismu jūsu dzīve, palīdzēs atgūt jaunību un dzivesprieku. Viņi nevērtēs jūs un jūsu ķermeni kā to darīs jūsu vecuma vīrieši. Viņi nepiesiesies un nekritizēs jūs par katru krunciņu, tauciņu vai jūsu zobu kvalitāti, kā to darītu jūsu vecuma vīrieši. Viņi būs tik laimīgi esot kopā ar jums, ka viņi visas šīs nepilnības, ja jums tādas ir, nepamanīs un pat ja pamanīs tad par tām nerunās un centīsies pie tām pierast. Jaunāki zēni prot uzklausit, saprast, dot padomus. Viņi var dot jums arī daudz vairāk gultā. Pieredzes trūkums gultā ir atspēkojams ar enerģiju, vēlmi izmēģināt jaunas lietas un milzīgu seksuālo apetiti, kāda piemīt tikai jauniem zēniem. Pusmūža vīrietis ar jums gultā spēs likties tikai reizi dienā, nu varbūt divas kā maksimums, sakarā ar to, ka mūždien būs darbā un pēc darba būs pārāk noguris, lai nodotos seksuālos piedzīvojumos ar jums. Par cik jūs savu seksuālo virsotni sasniedzat tikai ap 40 gadiem, jums tieši šajā vecumā vajag jaunu zēnu blakus, kurš arī atradīsies savā seksuālajā virsotnē. Vīrietis pēc 30 jau no šīs virsotnes būs sen nokritis un būs iegrimis seksuālās stagnācijas purvā no kura ārā vienkārši netiks vairs ārā, jo jaunāks vairs nepaliks. Mežonīgs sekss var viņu novest līdz sirds aritmijai vai citām kaitēm. īsi sakot vīrietis pēc 30, pēc 35 jau nu pavisam noteikti, gultā vairs ir nelietojams - viņš ir kā izlietots prezervatīvs no kura jēgas nekādas. Metiet viņu miskastē un aizvietojiet viņu ar gados jaunu mīlas ērzeli.

Es kā pats būdams gados jauns puisis būdams varu jums teikt vienu: būt kopā ar vecāku sievieti ir mūsu sapnis, fantāzija par, kuru tikai retais no mums uzdrīkstas runāt skaļi un atklāt to citiem. Un vēl mazāk ir to, kuri šo sapni centīsies piepildīt. Zinu, ka arī jūs par to sapnojat. Zinu kā jūs siekalojieties ik reizi, kad jums garām paiet kāds jauns, simpātisks un labi trenēts jauns puisis. Jūs zināt, ka viņš gultā būtu daudz labāks nekā jūsu strauji novecojušais vecais vīrs, kurš jūs jau nespēj apmierināt labi sen. Tomēr jūs baidāties no savām vēlmēm un tādēļ šīs neķītrās fantāzijas paliks tikai fantāziju līmenī. Jūs baidāties, ko par saiešanu kopā ar jaunāku puisi teiks jūsu ģimenes, draugi un bērni. Ticiet man, jums nav no kā baidīties. Dzīve ir parak īsā. Jums tas ir jāsaprot. Jums ir jārīkojas! Jaunāks puisis pie jūsu sāniem būs labaks par jebkurām zalēm, kuras jūs izmantojat, lai justos jauna un svaiga un izbaudītu dzīvi visā tās krāšnumā.

Jūs zināt, kur mūs meklēt. Sporta zālēs, iepazīšanās portālos un aplikācijās un daudz kur citur. Mēs esam sastopami daudzās vietās un pacietīgi gaidām, kad nāksiet pie prāta un nekautrēsieties no savām vēlmēm. Beidziet mocīties dzīvojot kopā ar saviem dzērājiem vīriem, ar kuriem jau sen auklējoties esiet aizmirsusi par sevi un to, ko gribat jūs. Dzīve pēc 40 tikai sākas. Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs. Priekškam jums tādu? Sajūtieties jauna esot kopā ar jaunu puisi, un atcerieties jauns pusis var jums dot daudz vairāk kā tikai labu seksu. Viņi ir izcili psihologi, padomdevēji un izklaides partneri. Viņi grib un ir gatavi uz visu, gluži kā jūs pati. Esiet beidzot laimīga!

Paldies, ka izlasījāt šo visu. Veiksmi jums dārgās dāmas :*

294 98 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000
Nelasiju talak par pirmajiem 3 teikumiem un neiesaku to darit, calis vreali nevar dabut un tas neizbriina kapec emotion
12 0 atbildēt
Nevajag aizmirst, ka mēs ar saviem vecajiem vīriem arī iepazināmies, kad viņi bija jauni ērzeļi. Tpt, nevajag aizmirst, ka pec gadiem 15 - 20 jauni puiki arī būs veci vīri.
9 0 atbildēt

Kādā sabiedrībā tu aprgozies ka tev apkārt visi tādi neizdevušies pļēguri?

9 0 atbildēt

Kāds autoram ir ilgtermiņa biznesa modelis? Dzīvot fetišā uz konkrētu vecumu un mainīt partneri, kad tā attālinās no ideālā vecuma vai apnīk? Sievietes noveco pat ļoti strauji - redzu, kā gadu gaitā mainās pat ilggadēji zināmās pārdevējas veikalos.

Vai arī plāna nav, ir tikai medusmēnesis, nu ir sekss un gribas par to pavēstīt visiem, bet kas pēc 5 gadiem vai ielidošanas - tad jau redzēs?

Ieteikums ienākt ģimenē ar bērniem ir vienkārši ģeniāls.

9 0 atbildēt

Atliek tikai cerēt, ka viss šis nebija domāts nopietni.. emotion 

11 2 atbildēt

cringe is real

9 0 atbildēt
Ko tad viņas ēdīs?
9 0 atbildēt

bilde raksta beigās gan tev labā.....

....tur nav nobildētas 40 gadniecesemotionemotionemotionpar kurām tu tā "sapņo un esi starā"  emotion  emotion  emotion 

8 0 atbildēt

milziga seksuālā apetīte ? tiko vēl mūldēji ka esi svētais jēriņš nah seksu nah alkaholu lūdzu nerunā par lietām no kurām nav tev vēl sapratnes, hmmm pozitīvs skats uz dzīvi , nu jā tev varbut ir pozitivs skats ņemot vērā ka nav smagi jāstrāda un vari dzīvot enerģiki un dzīvespriecīgi sencīšiem uz kakla, aaa un vēl viena lieta meitenes bieži vien šaja valstī ir visai lielas materiālistes un pie vecākiem vīriešiem viņas notur stabilitātes sajūta, kas bieži vien ir saistīta ar naudas maku. 

8 0 atbildēt

Tavs nick par daudz ko liecina emotion emotion  emotion 

8 0 atbildēt

Dumb or troll? Or both?  emotion 

8 0 atbildēt
Mazliet neloģiski tas, ka raksta sākumā saki to,ka jaunie puiši sapņo par vecākām sievietēm, bet viņi nav tādi, kā 40+ dzērāji, kuri domā tikai par gultas lietām. Tad sanāk, ka viņi par tējas dzeršanu sapņo?
7 0 atbildēt

MILFHUNTERS is back. Kurai tantei ta patīk ar maziem bīberpuikām mīlēties?

7 0 atbildēt

Gan jau dāmām arī jaunāki džeki patīk, ja vien šamējie ar galvu draudzējās.

7 0 atbildēt

KUR PALIKA "TIPS FEDORA" RAKSTA BEIGĀS ??????

7 0 atbildēt

Cik tev reāli gadu ir?

7 0 atbildēt

Nez, ko par šo rakstu saka pašas t.s. - 'dāmas'?

No manas puses skatoties - autoram galvā saskrējusi sēkla !  emotion 

6 0 atbildēt

"Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs." -  emotion 

7 1 atbildēt

Cik nopietni tas ir? emotion

6 0 atbildēt
Es ceru ka tu vienkārši šeit joko. Ja ne tad lūdzu nenoliec visus vīriešus. Tas ka tev tuvumā ir dzeraji nenozīmē ka visā valstī ir dzeraji
5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »