local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie jums, Latvijas dāmas!135

294 98

Es nesaprotu kur ir jūsu problēma, kāpēc jums ir tik stingra nostāja, ka likties gultā ar jaunāku puisi būtu nepareizi? Vai tiešām jums nav apnikuši tie utainie, garlaicīgie, nodzērušies Latvijas vīrieši? Latvijā nav normālu vīriešu, kas vecāki par 30 gadiem. Varbūt kāds ir, bet tas ir retums. Viņi visi ir pārsvarā nodzērušies, tikai seksu griboši un neko no mīlestības nejēdzoši neveiksminieki. Viņi nespēs jūs mīlēt. Jauni puiši turpretī gan zina kā mīlēt, viņiem nav dzīvē vajadzīgas tikai 2 lietas: sekss un alkohols, kā trisdesmit+ vīriešiem Latvijā, viņiem ir plašāks interešu loks, vairāk enerģijas un pozitīvāks skats uz dzīvi. Viņi gadījumā, ja jūs pati esat nomākta un tāda ar drūmu skatu uz dzīvi, palīdzēs ienest gaismu jūsu dzīve, palīdzēs atgūt jaunību un dzivesprieku. Viņi nevērtēs jūs un jūsu ķermeni kā to darīs jūsu vecuma vīrieši. Viņi nepiesiesies un nekritizēs jūs par katru krunciņu, tauciņu vai jūsu zobu kvalitāti, kā to darītu jūsu vecuma vīrieši. Viņi būs tik laimīgi esot kopā ar jums, ka viņi visas šīs nepilnības, ja jums tādas ir, nepamanīs un pat ja pamanīs tad par tām nerunās un centīsies pie tām pierast. Jaunāki zēni prot uzklausit, saprast, dot padomus. Viņi var dot jums arī daudz vairāk gultā. Pieredzes trūkums gultā ir atspēkojams ar enerģiju, vēlmi izmēģināt jaunas lietas un milzīgu seksuālo apetiti, kāda piemīt tikai jauniem zēniem. Pusmūža vīrietis ar jums gultā spēs likties tikai reizi dienā, nu varbūt divas kā maksimums, sakarā ar to, ka mūždien būs darbā un pēc darba būs pārāk noguris, lai nodotos seksuālos piedzīvojumos ar jums. Par cik jūs savu seksuālo virsotni sasniedzat tikai ap 40 gadiem, jums tieši šajā vecumā vajag jaunu zēnu blakus, kurš arī atradīsies savā seksuālajā virsotnē. Vīrietis pēc 30 jau no šīs virsotnes būs sen nokritis un būs iegrimis seksuālās stagnācijas purvā no kura ārā vienkārši netiks vairs ārā, jo jaunāks vairs nepaliks. Mežonīgs sekss var viņu novest līdz sirds aritmijai vai citām kaitēm. īsi sakot vīrietis pēc 30, pēc 35 jau nu pavisam noteikti, gultā vairs ir nelietojams - viņš ir kā izlietots prezervatīvs no kura jēgas nekādas. Metiet viņu miskastē un aizvietojiet viņu ar gados jaunu mīlas ērzeli.

Es kā pats būdams gados jauns puisis būdams varu jums teikt vienu: būt kopā ar vecāku sievieti ir mūsu sapnis, fantāzija par, kuru tikai retais no mums uzdrīkstas runāt skaļi un atklāt to citiem. Un vēl mazāk ir to, kuri šo sapni centīsies piepildīt. Zinu, ka arī jūs par to sapnojat. Zinu kā jūs siekalojieties ik reizi, kad jums garām paiet kāds jauns, simpātisks un labi trenēts jauns puisis. Jūs zināt, ka viņš gultā būtu daudz labāks nekā jūsu strauji novecojušais vecais vīrs, kurš jūs jau nespēj apmierināt labi sen. Tomēr jūs baidāties no savām vēlmēm un tādēļ šīs neķītrās fantāzijas paliks tikai fantāziju līmenī. Jūs baidāties, ko par saiešanu kopā ar jaunāku puisi teiks jūsu ģimenes, draugi un bērni. Ticiet man, jums nav no kā baidīties. Dzīve ir parak īsā. Jums tas ir jāsaprot. Jums ir jārīkojas! Jaunāks puisis pie jūsu sāniem būs labaks par jebkurām zalēm, kuras jūs izmantojat, lai justos jauna un svaiga un izbaudītu dzīvi visā tās krāšnumā.

Jūs zināt, kur mūs meklēt. Sporta zālēs, iepazīšanās portālos un aplikācijās un daudz kur citur. Mēs esam sastopami daudzās vietās un pacietīgi gaidām, kad nāksiet pie prāta un nekautrēsieties no savām vēlmēm. Beidziet mocīties dzīvojot kopā ar saviem dzērājiem vīriem, ar kuriem jau sen auklējoties esiet aizmirsusi par sevi un to, ko gribat jūs. Dzīve pēc 40 tikai sākas. Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs. Priekškam jums tādu? Sajūtieties jauna esot kopā ar jaunu puisi, un atcerieties jauns pusis var jums dot daudz vairāk kā tikai labu seksu. Viņi ir izcili psihologi, padomdevēji un izklaides partneri. Viņi grib un ir gatavi uz visu, gluži kā jūs pati. Esiet beidzot laimīga!

Paldies, ka izlasījāt šo visu. Veiksmi jums dārgās dāmas :*

294 98 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

Darbā divi kolēģi, viens jauns puisis otrs jau vīrietis gados.

Jaunais katru dienu vecajam "Man vakar bija 5 reiz"

Vecais "Man vienu reizi"

Pēc 3 gadiem Jaunais katru dienu saka vecajam "man vakar bija 3 reiz"

Vecais "Man vienu reizi"

Pēc 6 gadiem jaunais katru dienu saka "Man vakar bija 2 reiz"

Vecais "Man vienu reizi"

Pēc 10 gadiem jaunais saka "man vakar nekas nesanāca"

Vecais "Bet man vienu reizi"

19 0 atbildēt

Zini kur ir problēma? Jau pats savā sarakstītajā penterē atbildēji uz sevis uzdoto jautājumu - pats sevi uzskati vēl par zēnu/puisi. Sievietēm nevajag zēnu vai puisi, bet vīrieti!

19 0 atbildēt

Autor, spriežot pēc raksta satura un Tava nika, izskatās, ka esi vienkārši nogribējies pusaudzis, kurš maz ko sajēdz no pieaugušu sieviešu vēlmju un vajadzību hierarhijas.   emotion  Un tam, ka lielākā daļa LV vīriešu pēc 30 ir nodzērušies impotenti, arī absolūti nepiekrītu.  emotion 

18 0 atbildēt
Autors pēc memmes dēliņa izklausās. Čīkst, lūdzās, žēlojas cik viss slikti.. sievietēm tādi nepatīk. Tāpēc jau interesē vecākas sievietes- jo jūtas nepārliecināts ar sava vecuma, jaunu un skaistu meiteni. Zemapziņā ilgojas pēc mammas brunčiem, zem kā paslēpties no skarbās pasaules.
18 0 atbildēt

Lasīju šo rakstu un nevarēju saprast - vai nu lielo vai mazo, vai abas galviņas stenderē iesprūdušas cilvēkam. emotion Vai nu arī tas ir ne visai veiksmīgs mēģinājums hardcore trollingam. emotion Vecumam nav gluži var būt drastiski būtiska nozīme - galvenais, lai abi ir pilngadīgi. Bet principā palasot šo rakstu, saprotu, ka tik pretrunīgu , demagoģisku un pretīgu, kā arī savā ziņā nenopietnu un infantilu rakstu vēl neesmu lasījis. Ja kule plīst pušu, aizej galda tenisu paspēlē galu galā.... emotion emotion

17 0 atbildēt

Norauj ķepā pumpainais skolnieciņ, beidz skatīties porņukus un sapņot. Un sāc tīt sev striķi ja jau uzskati ka pēc 20 gadiem būsi nelietojams.

16 0 atbildēt

Zaļknābi,lai Dievs dod Tev nodzīvot līdz sirmam vecumam,šo murgojumu ieraksti diskā,un tad kad Tev būs  40,50,60 u.t.t.ieliec to kompī un noskaties,ja protams pats nebūsi nodzēries jeb nopīpējies līdz baltajām pelītēm,tad Tu sapratīsi vai esi uz kaut ko spējīgs.

15 0 atbildēt
Muļķis
15 0 atbildēt
Paldies, bet pec seksa gribas ari parunat,tapec viriesi vecuma no 30-40 ir pats,pats labums! Un kura momenta shi vecuna virieshiem ir tieksme piesieties sikumos sievietes fiziskajam dotibam (ok,ja pats ir uzputigs,kompleksains narciss,tad iespejams) vai velmei shad tad netaisit eksperimentus gulta? Es laikam par jaunu,lai saprastu. P.s. Kvalitate kada mirkli sit pari kvantitatei.
15 0 atbildēt
šitais autors gan nav ar pilnu rubli!
14 0 atbildēt
Psc, cik slims tu esi?
14 0 atbildēt
Šitādi "ērzeļi" kā likums ir pliki kā baznīcas žurkas, tāpēc viņiem viņu vecuma meitenes nedod. Priekš kam vajadzīga Milfa, ja varētu paņemt jaunu, slaidu, trenētu augumu un tad dot uguņus? Jā, gudrība, laikam, nāk ar vecumu...
14 0 atbildēt
Šis bija garākais iepazīšanās sludinājums,kādu biju lasījusi!
13 0 atbildēt
Gribētu redzēt šo idińu, raksta autoru.
13 0 atbildēt
Jā autor.Vai Tu joko vai tiešām esi muļkis.
13 0 atbildēt
Tu jaunais dročeri,tā vien izskatās ka tu pat savas vienaudzes nevari dabūt un tagad lūdz žēlabaini pēc vecākas sievietes.Gulētu kā baļķis tu,vai ātri beigtu un kauns pa visu ģīmi jaunais jākli!
13 0 atbildēt

Dēliņš izskatās (izklausās) sen nedabūjis. Vai vispār.

13 0 atbildēt
Nelasiju talak par pirmajiem 3 teikumiem un neiesaku to darit, calis vreali nevar dabut un tas neizbriina kapec emotion
12 0 atbildēt

Tu runā tā it kā tu būtu ilgi nodzīvojis kopā ar neskaitāmiem vīriešiem pēc 30 emotion

Nabadziņam vecākas sievietes nedod emotion

12 0 atbildēt
16-gadīgais meklē sievieti savas mammas vecumā. Tev laikam kāda bērnības trauma, ko tev izdarījis kāds opis siena šķūnī.
12 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »