local-stats-pixel fb-conv-api

Skarbā patiesība: Kādos apstākļos guļ bēgļu bērni.109

567 35

Mežs, pļava, ceļš - viņi nešķiro, galvenais, lai viņi nav vieni!

Magnus Vennmans ir atzīts fotožurnālists no Stokholmas. Viņš ir publicējis savu jaunāko veikumu, kas liek sažņaugties katra cilvēka sirdij. Fotoprojekts ar nosaukumu ''Kur guļ bērni'' ietver sevī bēgļu stāstus un attēlos ir redzami viņu bērni, kādos apstākļos un kur viņi guļ. Parastam attēlu vērotājam tas var šķist šausmīgi, bet diemžēl priekš viņiem tā ir skarbā realitāte, kas ir jāizdzīvo ik dienas.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
567 35 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 109

0/2000
Atvaino, bet es ar konkrēto lietotāju esmu diskutējis pietiekami. Un teikums "Cik jauki būtu, ja Eiropā sāktos ksradarbība" pierāda, ka viss kārtībâ autoram nav.
1 0 atbildēt
Tas nebija tā domāts. Diemžēl, tas ir par vairumu.
1 0 atbildēt

iten nemaz nav zheel. godiigi.man zhel franciju un vaciju kuru shitie driiz taa aizd..s ka pashiem mute smelsiesemotion

1 0 atbildēt

Mums Laukos dzīvo trīs bēgļi , kuri laikam gaida pavēli spridzināt : D

1 0 atbildēt

Manis pēc viņi var kaut nosprāgt un tā pat būtu labāk.

1 0 atbildēt
Kāds pārsteigums, mēğināsi atrast pretargumentus visiem maniem komentāriem. Un es nekur neteicu "VISI". emotion
1 0 atbildēt

kāds ir Remarku lasījis>? 

0 0 atbildēt

ATZĪSTS emotion emotion

0 0 atbildēt
Uz sarkasmu neceru, jo "Rietumi ir absolūts ļaunums", ko var secināt ko viņa komentāriem.
1 1 atbildēt
Vaytad?
0 0 atbildēt

http://www.jewsnews.co.il/2015/03/25/muslims-poison-dogs-in-sweden-with-laced-sausages-2/ Vispirms tavs suns, pēc tam tavs bērns... Vai to tu vēlies?

1 1 atbildēt

Šo domu vajadzēja pastāstīt arī tiem nožēlojamiem vecākiem, kas 1944. gadā iedomājās no Latvijas bēgt uz Eiropu ar visiem bērniem, tā vietā, lai ar puķītēm sagaidītu padomju okupantus... 

3 4 atbildēt

Tiem, kuri komentāros šeit raksta par šo bērnu apšaušanu - no sirds novēlu pašiem un viņu bērniem izbaudīt gan kara šausmas, gan bēgļu gaitas, gan tādu pašu attieksmi... no visas sirds vēlējums!

8 10 atbildēt

Tie kas ir pidzīvojuši karu un momentu kad saproti cik dzīvība ir vērta un cik ļoti tu vēlies dzīvot es domāju jebkur var gulēt kur vien ir drošība un nav nāve.

0 3 atbildēt

PIE KĀ IR VAINĪGS BĒRNS?   VAI PIE VECĀKU KĻŪDĀM?   VAI PIE SABIEDRĪBAS UZSKATIEM?   PIE RASU NAIDA?   PIE KARA?   PIE NABADZĪBAS? 

NE_PIE_KĀ   NAV    VAINĪGS   BĒRNS   !!!

Bērns piedzimst nevainīgs un šķīsts (neatkarīgi no rases un reģiona), līdz audzināšana, apkārtējo attieksme, dzīves apstākļi, reliģija, u.t.t. viņus nepadara par slepkavām, izvarotājiem, ieročiem masu iznīcināšanai!!!  

6 10 atbildēt
Cilvēki, kāpēc jūs esat TIK bezsirdīgi? KĀPĒC???? Tie bērni ir TIEŠI tādi paši cilvēki, kā mēs visi! Propaganda tiešām ir nozombējusi daudziem smadzenes.
1 7 atbildēt

Bērns ir bērns, neatkarīgi no tautības.

1 7 atbildēt
Vai ne? 20 mēnešus vecs bērns dzīvo aukstumā un badā. 8 gadus veca meitenīte vispār nevar pat parunāt. Tev tas šķiet smieklīgi? Tu esi siltumā, bet šie bērni guļ aukstumā. Ne tikai šie bērni, bet daudzi tūkstoši bērnu. Cilvēki, jums ir sirdis vai nav? Propaganda ir galīgi sapūdējusi tev smadzenes.
0 7 atbildēt

CIk jauki būtu, ja Eiropā sāktos nopietna karadarbība un tad šiem te pārgudrajiem rasistiem un komentētājiem pašiem nebūtu vairs kur iet, un nāktos bēgt uz citu valsti lūgt palīdzību. Tad varbūt saprastu citus.

1 10 atbildēt
« 1  2  3  4 »