local-stats-pixel fb-conv-api

Skarbā patiesība: Kādos apstākļos guļ bēgļu bērni.109

567 35

Mežs, pļava, ceļš - viņi nešķiro, galvenais, lai viņi nav vieni!

Magnus Vennmans ir atzīts fotožurnālists no Stokholmas. Viņš ir publicējis savu jaunāko veikumu, kas liek sažņaugties katra cilvēka sirdij. Fotoprojekts ar nosaukumu ''Kur guļ bērni'' ietver sevī bēgļu stāstus un attēlos ir redzami viņu bērni, kādos apstākļos un kur viņi guļ. Parastam attēlu vērotājam tas var šķist šausmīgi, bet diemžēl priekš viņiem tā ir skarbā realitāte, kas ir jāizdzīvo ik dienas.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
567 35 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 109

0/2000

Kāda pretīga propoganda... Sen jau zināms, ka dažiem žurnaļugām patiesība ir pie kājas, galvenais sabiezināt krāsas vienā medaļas pusē, bet otru nemaz nerādīt. Tā nav žurnālistika, bet gan parodija! Un nav pat svarīgi, ka tekstiem cauri spīd šo te nabaga bēgļu patiesie nolūki un prioritātes...

Pieaugušie joprojām sēž un prāto par to, kā izkļūt no Ungārijas, nereģistrējoties valsts uzskaitē. Vai šeit vajag vispār komentēt?

Abdulam ir asinssaindēšanās. Pēdējās divas naktis viņš ir pavadījis guļot ārā, netālu no Belgrades centrālās stacijas. Tagad paskatamies kartē, kur atrodas Belgrada un cik valstis ir starp Belgradu un Sīriju... Vai Abdula māte slimo bērnu glābj no kara, vai velk līdzi uz Vāciju vai Lielbritāniju vieglu dzīvi meklēt???

Rahafs saka, ka viņam ir bail no ''sliktajiem'' zēniem, kā dēļ Ralija sāk raudāt. Šitie varētu būt arī reāli bēgļi, jo atrodas Libānā, kas nav pa ceļam uz ES bagātību salām. Interesanti ir cits - viņiem bail no "sliktajiem" zēniem. Valstī, kurā 96% iedzīvotāju ir arābi. Kāda ir varbūtība, ka "sliktie" zēni ir ļaunie Eiropas rasisti?

Pēc diviem mēģinājumiem šķersot jūru no Turcijas mazā, gumijas laiviņā, viņiem paveicās un viņi nokļuva pie slēgtas Ungārijas robežas. Un atkal nabaga bēglīši mūk prom no kara plosītās Turcijas... Pag, Turcijā taču nav kara...

Es varētu turpināt, bet šitā padarīšana uzdzen riebumu. Tie, kas lieto smadzenes, saprata, tie, kas nelieto, tie nesapratīs arī tad, kad viņu mātes, māsas un meitas nabaga bēglīši varos...

9 2 atbildēt

manuprāt bildes ir nedaudz pārspīlētas emotion

8 1 atbildēt

Nabaga galvugiezējiņi,tik maziņi un bez nazīšiem.Jāaizsūta kāda trotila čupiņa,lai tak mazuļi sāk izklaidēties....

9 2 atbildēt

necik nau zel.

6 0 atbildēt

Propagandas bildītes.

6 0 atbildēt

Man sirds nedaudz sažņaudzās, jo viņi tomēr ir bērni, bet... Bēgļi iebrauc Eiropā parazitēt, apzog, rada nekārtības, izvaro... Kad šie izaugs, būs tādi paši. Un jebkurš, kam ar musulmaņiem ir saskarsme, pateiks to pašu. Un jā, šis raksts ir tīra propoganda.

7 1 atbildēt

ieved un tad brinas kad pec paris gadiem 6auj un spridzina un brinas no kurienes tad tas

5 0 atbildēt

Lai gul, itka dazhviet Latvija berniem butu labaki apstakli... atveriet acis ludzu...emotion

4 0 atbildēt

Piekrītu gan tevis teiktajam!Tagad pret mums abiem būs daudz mīnusi,bet nu citi domā par,kaut kādiem bēgļiem utt,bet par bērniem kas ir Latvijā visiem pohu*!Kaut vai situācija ģimene visa dzer bērnus neizņem no ģimenes,jo redz dod viņiem iespēju laboties,bet ģimene kura neko tādu nedara un vienu dienu bērnu nepieskata un blaukts laukā!Un par pabalstiem labāk nerunāt !

6 2 atbildēt

Tie kas zhelojas par shiem berniem deretu noskatities sho - http://www.breitbart.com/london/2015/11/11/watch-anti-migrant-video-going-viral-across-europe/ un tad padomat velreiz uz kuru pusi vejsh push. Lai mirst vini, neviz nakotne mes, jo mes nevaram mainit tos bernus no ta kada ir vinu dzive . emotion

4 0 atbildēt

Bēģļu atbalstītājiem - uz mūžu mūžiem . Un vēl bonuss vieta ellē !!! 

4 0 atbildēt

Iesaku noskatīties video, kur vēl Ungārijā esot arābu čalis nogrūž savu sievu ar bērnu uz dzelzceļa sliedēm un uzguļas virsū, kamēr policisti neizpratnē mēģina piecelt. Nākamajā dienā visā pasaulē (arī Latvijā) parādījās bildes un raksti par ļaunajiem ungāriem, kas terorizē nabaga bēgļus.

3 0 atbildēt

Koks ar diviem galiem!!!Vienā ir nabadziņi un protams žēl,it sevišķi bērni,otrā teroristi,slepkavas un nelieši un tas ir fakts ,kā viens tā otrs.Ko man tagad darīt?Vienīgi atliek cerēt,ka kāds vien reiz tam ISIS uztaisīs vienu "uninstal" un "Iztīrīt mizkasti",toč jau pieriebušies tie teroristi,dēļ viņiem ir tikai tās problēmas.

5 2 atbildēt

Lūk šiem cilvēkiem ir jāpalīdz! Nevis kaut kādiem trennētiem tēvaiņiem, kuri izliekas par nepilngadīgajiem (kā tas bija ar Fahmadu...). Visā tajā bēgļu masā ir arī īsti bēgļi, lūk, šeit viņi redzami.

5 2 atbildēt
9. Man ir tāda pati sega no IKEA😅
2 0 atbildēt
Es neko nesaku pagaidām, viņi Latvijai vel neko nav izdarījuši...
1 0 atbildēt

jammmmm

1 0 atbildēt

iten nemaz nav zheel. godiigi.man zhel franciju un vaciju kuru shitie driiz taa aizd..s ka pashiem mute smelsiesemotion

1 0 atbildēt

Tad lai par viņu bērniem atbild VIŅU sociālie dienesti... Te neviens neko TIEM TUR nav parādā...

2 1 atbildēt

Manis pēc viņi var kaut nosprāgt un tā pat būtu labāk.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »