local-stats-pixel fb-conv-api

Skarbā patiesība: Kādos apstākļos guļ bēgļu bērni.109

567 35

Mežs, pļava, ceļš - viņi nešķiro, galvenais, lai viņi nav vieni!

Magnus Vennmans ir atzīts fotožurnālists no Stokholmas. Viņš ir publicējis savu jaunāko veikumu, kas liek sažņaugties katra cilvēka sirdij. Fotoprojekts ar nosaukumu ''Kur guļ bērni'' ietver sevī bēgļu stāstus un attēlos ir redzami viņu bērni, kādos apstākļos un kur viņi guļ. Parastam attēlu vērotājam tas var šķist šausmīgi, bet diemžēl priekš viņiem tā ir skarbā realitāte, kas ir jāizdzīvo ik dienas.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
567 35 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 109

0/2000
Lai jau guļ un mirst. Tavaita izaugs paraziti kas izvaros musejos
13 1 atbildēt
Ja viņiem eiropā nav labi, lai pi*ās atpakaļ uz savu valsti.
12 1 atbildēt

Un, kādos apstākļos guļ mūsu pašu bērni?..

12 1 atbildēt
Kārtējā propaganda, kur cenšas pierādīt to, ka bēgļiem ir tik grūti un tā tālāk. Jā, varbūt ir, nu nokļūs viņi labākās vietās jūsu līdzjūtības dēļ, kas tālāk? " Allahu Akbar un chill? ". Pie tā jūs novedīs visi šitie " Refugees Welcome " un pārējiem sūdiem.
10 0 atbildēt
Neskatoties vai tie ir bērni vai sievietes. Visi tiek audzināti kā slepkavaas. Maziem bērniem dod automātus rokās tiko kā prot staigāt. Noskatījos video kā mazs bērns kas knapi ir pirmajā klasē sadur savus vienaudžus lai trennētos ar nazi.Bija. cits video kā mazs bērns pārgriež lācītim galvu (plīša) un visi viņi tie mazie bēglīši ko žèlojat un ticat ka var būt humāni. Cits uzbrucis pat skolotājai dēļ viena strīda. Neticat?!Tagad ir šādi video visur pieejami. Sievietes ar nav labākas. Mēģina sadurt policistus kamēr skatās neīstās pases. Nerunāsim pat par vīriešiem.
10 0 atbildēt
Ej saskaiti cik bērnu ir tajos bēgļu baros, maz, 90% ir piauguši vīrieši spēka gados, tuvākajā laikā eiropu pārņems islams
10 0 atbildēt

Vienkārši besī,  cik viņiem grūti! Nevaig spēlēt uz jūtām!!!

10 0 atbildēt

Tad jau lai patvērumu dod tikai sievietēm ar bērniem nevis tiem tēvaiņiem kuri nāk lielākumā!Paskataties reāli cik daudz ir vīriešu un cik tajā plūsmā ir bērnu n sieviešu :?

9 0 atbildēt

Man vienalga - Parize spradziens visu izsaka par siem PARAZITIEM! 

9 0 atbildēt

Vispār jūs kādreiz padomājāt ka dzīvo dažii bērni latvijā ?neviss tika ar saviem bēgliem 

9 0 atbildēt
Nemaz nav žēl. Ne visās valstīs karo Āfrikā. Lai iet tur. Bet nē, baksīti vajag un pakarot. Eiropā forši. Robežas ciet un lai iet ratā. Diedelnieki un dirsēji.
10 2 atbildēt
Un kas tur traks? Paši vainīgi, ka tādos apstākļos jāguļ. Neizjūtu ne mazākās pilītes žēluma pret tiem mērgļiem.
8 0 atbildēt

nūū, te Latvijā daudzu nelabvēlīgo ģimeņu bērni guļ tikpat skarbos apstākļos!

8 0 atbildēt
Cilvēks ir un paliek cilvēks. Spriežot pēc visiem komentāriem ,teiktu,ka tas ir tapat kā ar čigāniem . Čigāni zog un apgrāpj,Bēgļi velns zin ko. Protams katram ir iespēja laboties ,bet vai ir vērts cerēt ,ka izglābjot viņus pats nenoslīgsi ?
8 0 atbildēt

pec tam sie berni paaugsies un beglu puisi saks izvarot eiropiesu meitenes un rikos teraktus.

nav ko propogandet cik begliem ir slikti! 

latvijaa, dzilajos laukos cilveki ne labak dzivo bet  kapec neviens neraksta cik viniem slikti ?

ja valsts grib pienemt beglus,tad lai sakuma izdara ta, lai VISI iedzivotaji dzivo VISMAZ normali !  kur ir bijis laukos, sapratis par kadiem apstakliem es runaju!  nevis par tiem zemniekiem kam  100 govis , n-tie hektari un svaiga valtra stav garaza,bet par tiem, kuriem ir dazas gotinjas un piena nauda un kkads smiekla pabalstinjs ir vienigais iztikas lidzeklis un nav darba nevis delj ta ka negrib, bet delj ta ka nav kur stradat!  ( piemerus tadai situacijai es daudz varu nosaukt )

 

tpc velreiz saku, pirms rupeties par begliem, dvj sakuma parupejaties par savejiem!

8 0 atbildēt

Protams, žēl bērnus, bet vajag paskatīties kas nāk Eiropā, tie pārsvarā ir vīrieši un daļa no tiem kaut kādi izvarotāji. Bērni un sievietes ar kājām nemaz tos gabalus nevar noiet. 

8 0 atbildēt

Lai guļ, izaugs tāpat tāds pats kā savējie, tāpat kā baltais audzis afrikā pa nēģeri nekļūs tā šitie ar nemainīsies un paliks teroristiemotion

9 1 atbildēt

Tas viss ir ļoti aizkustinoši, bet vai mēs varam būt droši, ka šie nabaga bērniņi mūs kaut kad kaut kur neuzlaidīs gaisā vai nenošaus pēc tam, kad būs gadus 10 indēti ar džīhada ideoloģiju?

Viņi saņems pajumti un pabalstus no līdzjūtīgajiem eiropiešiem, bet viņu imami viņiem stāstīs, ka tie pabalsti ir domāti džīhadam pret kaferiem, tas ir, mums. Daudzi Francijā dzimušie un augušie ir ISIS kaujinieku rindās, un arī teroristu vidū bija tie, kuri bija beiguši skolas Francijā- izdzīvojušie pieminēja viņu perfekto franču valodu..

9 1 atbildēt

Kāda pretīga propoganda... Sen jau zināms, ka dažiem žurnaļugām patiesība ir pie kājas, galvenais sabiezināt krāsas vienā medaļas pusē, bet otru nemaz nerādīt. Tā nav žurnālistika, bet gan parodija! Un nav pat svarīgi, ka tekstiem cauri spīd šo te nabaga bēgļu patiesie nolūki un prioritātes...

Pieaugušie joprojām sēž un prāto par to, kā izkļūt no Ungārijas, nereģistrējoties valsts uzskaitē. Vai šeit vajag vispār komentēt?

Abdulam ir asinssaindēšanās. Pēdējās divas naktis viņš ir pavadījis guļot ārā, netālu no Belgrades centrālās stacijas. Tagad paskatamies kartē, kur atrodas Belgrada un cik valstis ir starp Belgradu un Sīriju... Vai Abdula māte slimo bērnu glābj no kara, vai velk līdzi uz Vāciju vai Lielbritāniju vieglu dzīvi meklēt???

Rahafs saka, ka viņam ir bail no ''sliktajiem'' zēniem, kā dēļ Ralija sāk raudāt. Šitie varētu būt arī reāli bēgļi, jo atrodas Libānā, kas nav pa ceļam uz ES bagātību salām. Interesanti ir cits - viņiem bail no "sliktajiem" zēniem. Valstī, kurā 96% iedzīvotāju ir arābi. Kāda ir varbūtība, ka "sliktie" zēni ir ļaunie Eiropas rasisti?

Pēc diviem mēģinājumiem šķersot jūru no Turcijas mazā, gumijas laiviņā, viņiem paveicās un viņi nokļuva pie slēgtas Ungārijas robežas. Un atkal nabaga bēglīši mūk prom no kara plosītās Turcijas... Pag, Turcijā taču nav kara...

Es varētu turpināt, bet šitā padarīšana uzdzen riebumu. Tie, kas lieto smadzenes, saprata, tie, kas nelieto, tie nesapratīs arī tad, kad viņu mātes, māsas un meitas nabaga bēglīši varos...

9 2 atbildēt

Ukrainas bērni jā, bet afrikas bēglim blakus 6s iphone emotion

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »