local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS: Avārijā cieš 14 un 15 gadus vecas jaunietes!100

370 11

Svētdienas naktī Bauskā notikusī smagā avārija, kad jaunieši ar automašīnu BMW ietriecās bankas filiāles sienā, bija kādas jauniešu ballītes galaiznākums, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Jau ziņots, ka Bauskā svētdienas naktī, automašīnai BMW iebraucot bankas filiāles ēkas sienā, cietuši četri cilvēki - 1987.gadā dzimis vīrietis, kā arī divas 1999.gadā dzimušas jaunietes un viena 2000.gadā dzimusi meitene.

Automašīnas ātrums bijis tik liels, ka tā spēja salauzt ceļmalas barjeras un izārdīt ķieģeļus ēkas sienā. Automašīna bija pilna ar jauniešiem, kuri pēc avārijas metās bēgt. Bēga visi, izņemot automašīnas īpašnieku, kurš bija iesprostots priekšējā pasažieru sēdeklī, vēsta raidījums.

Pārējos jauniešus policijai nācās meklēt pa pilsētu. Policija pieļauj, ka septītās sērijas BMW automašīnā saspiedušies seši jaunieši - trīs sievietes, auto saimnieks, puisis, kas bija pie stūres, un jaunietis, kas pašlaik Rīgā slimnīcā ārstē smagu mugurkaula traumu.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunieši nestāsta, kurš vadījis auto, un apgalvo, ka traumas guvuši, vienkārši ejot pa ielu. Policija gan viņiem iesaka atzīt savu vainu, kas varētu mīkstināt sodu, jo cietusi gan būve, gan cilvēki.

Kā viens no iemesliem tiek minēts ievērojami pārsniegtais braukšanas ātrums, ir aizdomas, ka ticis lietots arī alkohols.

370 11 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000
Neizskatās pēc semjorkas
0 3 atbildēt

Nevis ātruma dēļ tā viss sagrauts, bet BMW ir ļoti labas mašīnas. Pat sienas pašas brūk redzot braucam bembi.

2 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »