local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS: Avārijā cieš 14 un 15 gadus vecas jaunietes!100

370 11

Svētdienas naktī Bauskā notikusī smagā avārija, kad jaunieši ar automašīnu BMW ietriecās bankas filiāles sienā, bija kādas jauniešu ballītes galaiznākums, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Jau ziņots, ka Bauskā svētdienas naktī, automašīnai BMW iebraucot bankas filiāles ēkas sienā, cietuši četri cilvēki - 1987.gadā dzimis vīrietis, kā arī divas 1999.gadā dzimušas jaunietes un viena 2000.gadā dzimusi meitene.

Automašīnas ātrums bijis tik liels, ka tā spēja salauzt ceļmalas barjeras un izārdīt ķieģeļus ēkas sienā. Automašīna bija pilna ar jauniešiem, kuri pēc avārijas metās bēgt. Bēga visi, izņemot automašīnas īpašnieku, kurš bija iesprostots priekšējā pasažieru sēdeklī, vēsta raidījums.

Pārējos jauniešus policijai nācās meklēt pa pilsētu. Policija pieļauj, ka septītās sērijas BMW automašīnā saspiedušies seši jaunieši - trīs sievietes, auto saimnieks, puisis, kas bija pie stūres, un jaunietis, kas pašlaik Rīgā slimnīcā ārstē smagu mugurkaula traumu.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunieši nestāsta, kurš vadījis auto, un apgalvo, ka traumas guvuši, vienkārši ejot pa ielu. Policija gan viņiem iesaka atzīt savu vainu, kas varētu mīkstināt sodu, jo cietusi gan būve, gan cilvēki.

Kā viens no iemesliem tiek minēts ievērojami pārsniegtais braukšanas ātrums, ir aizdomas, ka ticis lietots arī alkohols.

370 11 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

""...Policija gan viņiem iesaka atzīt savu vainu, kas varētu mīkstināt sodu.... "" Kaut kā dīvaini, ka blakussēdētāji ir līdzvainīgi un arī jāuzņemās atbildība, jo pie stūres cik zinu sēž šoferis, kuram, manuprāt, arī būtu jāuzņemās atbildība. Protams, zinu, ka ir gadījumi, ka blakussēdētāji mēdz izprovicēt vadītājus. (kā piemēram, Eu! Parādi kā šitais velk! utt..) Tads nu ir mans viedoklis. Domāju, ka piekritīsiet, ka sava veida taisnība tur ir. 

0 0 atbildēt

Galīgi atsaldēti vai emotion ?

Tak salauzst kājas un rokas ir pareizā atbilde emotion

 

P.S. Eu, skat, tas taču BMW...kāpēc nebrīnos. emotion

0 0 atbildēt

aizraušanās ar alkoholu samazina intelektu, tas ir zinātniski pierādīts

0 0 atbildēt

 latviešu versijas Rebecca Black emotion

0 0 atbildēt

Bauska 4life!emotion

0 0 atbildēt

kamēr alkohols būs tik neierobežoti pieejams tikmēr nekas nemainīsies

0 0 atbildēt

87 gads tusējās ar 99 gadu. Mūsdienu paaudze.

0 0 atbildēt

Stulbums, pazīstu visus tos cilvēkus kas bija mašīnā. Divi puiši, viens simnīcā ar lauztu mugurkaulu, otrs aizlaidās un meitenes, kas nemaz nebija tik mazas (visas pilngadīgas) emotion

Mašīna tikko no veikala, nabadziņam vēl 7 gadi jāmaksā par nesataisāmu mašīnu... 

0 0 atbildēt

emotionJa man būtu dēls, kurš māk braukt ar mašīnu, es būtu devis viņam, un pats sēdējis blakus..

0 0 atbildēt

Tu bija rakstīts, ka viņš ir uzmācies viņām vai kko mēģinājis darīt? Jūs bijāt tur uz vietas un kko redzējāt? Varbūt tas cilvēks vnk atradās ar viņām un tas arī viss.

0 0 atbildēt

ta nu gan baigais šoks... DIEMŽĒL tādi gadījumi notiek visai bieži

0 0 atbildēt

Iedot 5 gadus cietumā , tad padomās, soda naudas nelīdzēs! 

0 0 atbildēt

Mazās meitenes tēmē uz vecākiem večim !?!? emotion    emotion

0 0 atbildēt

ja jau sīkie, drošvien bēga jo bij apdzērušās, negribej sūdus majas no mammām

0 0 atbildēt

Tas nav dzērājšoferis. Tas cilvēks ir vnk pašnāvnieks - satupinājis ar varu dažādus bērnus un mēģinājis iegūt sev kāroto... "Bēga visi, izņemot automašīnas īpašnieku"

0 0 atbildēt

Cik zinu tad musdienas ja 27 gadigajam nav pieaudzis prats tad tusē ar visu vecumu barā ja ir neskatas uz gadiem, tā musdienas realitāte ka 27 gadigi tusē ar 15+

0 0 atbildēt

Nāves sods. emotion

0 0 atbildēt

emotionKameert smiga buus veikalaa ,spirta vergi buus uz celiem--tur nu neko neizdariisi.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ak šie cilvēki. Nav bijuši klāt, neko nezina, bet spriež par *****ām un pedofīliem. Ļaudis- padomājiet ar galvu pirms izsakiet savus spriedumus, pirms mētājaties ar apvainojumiem. 

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »