local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS: Avārijā cieš 14 un 15 gadus vecas jaunietes!100

370 11

Svētdienas naktī Bauskā notikusī smagā avārija, kad jaunieši ar automašīnu BMW ietriecās bankas filiāles sienā, bija kādas jauniešu ballītes galaiznākums, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Jau ziņots, ka Bauskā svētdienas naktī, automašīnai BMW iebraucot bankas filiāles ēkas sienā, cietuši četri cilvēki - 1987.gadā dzimis vīrietis, kā arī divas 1999.gadā dzimušas jaunietes un viena 2000.gadā dzimusi meitene.

Automašīnas ātrums bijis tik liels, ka tā spēja salauzt ceļmalas barjeras un izārdīt ķieģeļus ēkas sienā. Automašīna bija pilna ar jauniešiem, kuri pēc avārijas metās bēgt. Bēga visi, izņemot automašīnas īpašnieku, kurš bija iesprostots priekšējā pasažieru sēdeklī, vēsta raidījums.

Pārējos jauniešus policijai nācās meklēt pa pilsētu. Policija pieļauj, ka septītās sērijas BMW automašīnā saspiedušies seši jaunieši - trīs sievietes, auto saimnieks, puisis, kas bija pie stūres, un jaunietis, kas pašlaik Rīgā slimnīcā ārstē smagu mugurkaula traumu.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunieši nestāsta, kurš vadījis auto, un apgalvo, ka traumas guvuši, vienkārši ejot pa ielu. Policija gan viņiem iesaka atzīt savu vainu, kas varētu mīkstināt sodu, jo cietusi gan būve, gan cilvēki.

Kā viens no iemesliem tiek minēts ievērojami pārsniegtais braukšanas ātrums, ir aizdomas, ka ticis lietots arī alkohols.

370 11 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

nokopēt rakstu 1pret vienu tagad laikam skaitās kruti..

4 0 atbildēt

Par ko visi brīnās??? 14 līdz 18 gadīgās tak izskatās un uzvedās kā 30 gadīgas, ne visas, bet tās kuras iet uz klubiem un diedelēt, lai izpērk kokteiļus emotion

4 0 atbildēt

Jāsāk publicēt dzērajšoferu vārdus, tapat, kā to darīs ar alimentu nemaksātājiem.. Jāatņem tiesības vienozīmigi, plusā vēl jāuzliek naudas sods.. 

3 0 atbildēt

Atņemt tiesības un uzlikt liegumu uz mūžu,pat velosipēdam

2 0 atbildēt

Vispār jau tagadējais sods dzērāšoferiem - tiesību atņemšana un pēc 4 gadiem var kārtot atkal, un bargs naudas sods - ir pietiekami. Zinu dažus cilvēkus, kuriem tika atņemtas tiesības, dēļ auto vadīšanas alkohola reibumā. Tie cilvēki par to raud un saka, ka nekad dzīvē vairs tā nedarīs. 

Tas, dzērājšoferis, kurš nav izbaudījis sodu uz savas ādas, turpina to darīt. Bet viss līdz savai reizei!!

2 0 atbildēt

Tas nav ŠOKS,bet gan debīlisms!Seši pajoļi izdomāja padriftot!Rezultāts ir likumsakarīgs,ne velti 90% nelaimes gadijumu sākas ar frāzi-Skaties kā es māku...  

Un vispār,Bauskā džekiem aptrūkušā vienaudžu beibes ka ar mazgadīgajām jātusē????Vai arī pieaugušās bauskas meitenes ir pārāk gudras lai ar tādiem lošiem tusētu?!?!Droši vien otrais variantsemotion

2 0 atbildēt

kāds gribēja novietot mašīnu dārgā vietā emotion

2 0 atbildēt

"Neoficiāla informācija liecina, ka jaunieši nestāsta, kurš vadījis auto, un apgalvo, ka traumas guvuši, vienkārši ejot pa ielu. Policija gan viņiem iesaka atzīt savu vainu, kas varētu mīkstināt sodu, jo cietusi gan būve, gan cilvēki."

Es vienkārši nespēju saprast kā policija viņiem var ieteikt atzīt vainu, jo tas viņiem mīkstinās sodu. Par ko? Jauniešus nevar sodīt par to, ka viņi atradās automašīnā.... Un šoferi jau arī neatradīs, ja neviens neatzīsies... Kur loģika?

2 0 atbildēt
Šādi cilvēki ir drauds sabiedrībai...Normāli sadauzija to BMW emotion
2 0 atbildēt

Dabiskā atlase...

Paši, ja grib, tad lai sitās, bet trakākais jau ir tas, ka kādreiz tiek paķerti līdzi arī kādi nejauši garāmgājēji.

2 0 atbildēt

1987. - tas jau nav vairs jaunietis, bet gan pieaudzis vīrietis!!! Ko viņš tur gribēja ta ar tām malaļetkām darīt?

Un šitādu LOHATRONU dāļ cieš visi pārējie autovadītāji!!, arī tir kuri uz ceļa brauc kā pienākas.

2 0 atbildēt

Manuprāt, tiesību atņemšana nav veids, kā risināt braukšanu dzērumā, jo, ja jau cilvēks iedzēris sēdās pie stūres, kad viņam bija tiesības, kāpēc lai viņš nesēstos dzēris pie stūres arī tad, kad viņam nav tiesības? Iznākums ir tāds pats, nav atšķirība ir vai nav papīrs kabatā. emotion

2 0 atbildēt

Jaunietes, kad masina brauc, bet kad sudi sanaktu tad rakstitu - berni. Mazgadigas Bauskas shalavas.

2 0 atbildēt

Man sāk nākt smiekli par šiem komentāriem. Ko Jūs tu ņematies par to pedofīliju.. tas sanāk, kad man bija 14 vai 15 gadi es arī nedrīkstēju atrasties vienā mašīnā/ vienā telpā vai jebkur citur ar vecāku vīrieti? Tas uzreiz nozīmē, ka viņš ir kkāds izvarotājs? 

Šeit vsp galvenais jautājums bija, ko darīt ar dzērājšoferiem.

Un mana atbilde ir atņemt tiesības, piespriest naudas sodu un piespriest kādu sabiedrisko darbu. Tad varbūt kaut nedaudz saprastu, ka tā nevajag darīt.

2 0 atbildēt

Tas patiešām ir pilnīgs murgs,ja dzer tad staigā ar kājām!!! Ja gribi kniebties,tad atrodi sava vecuma sievietes,nevis bērnus kam būtu jāsēž mājās un jābaro savs tamagočī,ja gribi braukt ātri tad brauc pa trasi kur tu neapdraudi apkārtējos bet tikai sevi!!!! MURGS!!!!

2 0 atbildēt

Es taja brīdi netalu biju no turienes

2 0 atbildēt

dzērāja šoferiem jāatņem tiesibas jauzliek uskaitē. lai 5gadus pastaigā pa iestādēm atskaitoties un pēc tiem gadiem piespiedu auto vadītaju apliecību iegūšanu.

1 0 atbildēt

baigā ballīte emotion kkaudas orģijas ar 14 gadīgajām emotion emotion

1 0 atbildēt

a tieši kurā vietā te ir šoks?

1 0 atbildēt

ta nu gan baigais šoks... DIEMŽĒL tādi gadījumi notiek visai bieži

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »