local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules ietekmīgākais un labākais cilvēks198

208 169

Manuprāt Pasaules ietekmīgākais un labākais līderis, cilvēks ir Vladimirs Putins

Viņš nevien izvedis Krieviju no krīzes un sankciju uzspiestā sloga, bet arī cenšas stabilizēt ASV radīto haosu pasaulē.

Putis ir īsts tautas vadonis.

208 169 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000
Tur tomēr ir ļoti daudz patiesības.
2 1 atbildēt

Tev pašam Latvijā kādreiz ir policisti metuši kabatā narkotikas? Vai arī neko tādu Latvijā neesi dzirdējis? Un kādēļ neesi dzirdējis, bet es par Krieviju - esmu? 

Ir viens onkulis, kurš pasniedz lekcijas par krišnaītiem - uzturs, miega režīms, atpūta, ģimenes dzīve, mācības un tā tālāk. https://www.youtube.com/user/torsunov - šis te. Pat viņš tādu stāstu pastāstīja no savas pieredzes. Es atvainojos.. ja onkuli ar brillēm uz ielas policisti medī un tādā veidā naudu izspiež, tad kur vēl tālāk? Man nav absolūti nekāda iemesla viņam neticēt.

1 0 atbildēt

Un es nesaprotu, kāpēc lielie putina fani pārsvarā ir puņķaini tīņi, kuri dzīvo Eiropā, bet ne Krievijas armijā dienēt plāno, ne Sīrijā palīdzēt zārkus piepildīt, pat ne biznesu Krievijā atvērt. Pat padzīvot netaisās tur, jo "Fašistiskajā Eiropā labāk". Bet citus dzīvot māca un reklamē.. stulbums vai maksas reklāma?

2 1 atbildēt

Trollis?

3 2 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=j-w_ZEONsDs&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dj-w_ZEONsDs&has_verified=1

 Ludzu  šis ir visiem  kuri ir sazombēti ar Kremļa propagandu 

https://www.youtube.com/watch?v=UM6-3DbJDhk

Un šis, ja izdomāsiet tadās  lietās darīt, kā jusu brāļi Donbasa . 

1 0 atbildēt

Vienigas cilveks kurs reali cinas pret ISIS terroristiem.

6 6 atbildēt

Latvija baidās no krievu.. nez no kuru vairāk jabaidas krievs vai asv.. asv eiropā ved savus kodolieročus, savu armiju pa visām vietām izliek..  man piemēram krievija neko sliktu nav izdarījusi, neredzu iemeslu kaut kādam naidam.

5 5 atbildēt

piekritu autoram

2 2 atbildēt

Iesaku izlabot, ja vari, vārdu salikumu ''ASV propaganda'' uz ''Obamas propaganda''. Jo vārds ASV ir pārāk vispusīgi un tad nevar saprast, ko tu domā, mediji kuri atbalsta Trampu vai arī mediji kuri atbalsta Obama. Domāju ka kopš 20. janvāra ASV nebūs propagandas un tie citi sūdi kurus radīja Klintons-Bušs-Obama.

Fašisti var iet dirst tur kur lapas birst! emotion

2 2 atbildēt
na*uj to putinu
3 4 atbildēt

Liberālisma burbulis ir pārplīsis. Vispirms Brexit, tad Ungāru referendums pret bēgļiem, tad Trampa uzvara un arī sociālistu uzvara Moldovā. Vēl jāpagaida līdz vēlēšanām Francijā, Nīderlandē un Vācijā.

Varu saderēt ja Latvijā būtu kaut kāds Latexit tad arī, lielākā daļa būtu pret Eiropas Savienību. Tikai spoki.tvnet.lv šeit ir kaut kādi demagogi, liberāļi-nacionālsociālisti kuri laiza pakaļu Junkeram un Merkelei un kāmēr vēl Tramps nav kļuvis par oficiālu ASV prezidentu, laiza pakaļu arī Obamam.

Jāpagaida Saeimas vēlēšanas Latvijā. Paredzu ka augstus rezūltātus iegūs Saskaņa un KPV.LV Diemžēl pats nevarēšu balsot, jo tajā gadā man būs tikai 17. Bet ja varētu noteikti balsotu par kādu no KPV.LV.

Fuck Liberalism. Fuck Fascism.

2 3 atbildēt

Raksta autors, izglītots cilvēks ar plašu redzes loku un zināšanām politikā. Plusu un 500 cepumus esi nopelnījis ne pa jokam! emotion

2 3 atbildēt

Putins pašlaik ir labākais līderis pasaulē bet domāju ka Trampu nebūs viegli sakaut šajā ziņā!

2 3 atbildēt

Izskaidrošu daudziem kas šeit nesaprot, rakstu es taisīju , lai izsteiktu savu subjektīvo viedokli. Nēesmu ne Krievijas ne ASV fans. Gribētos būt LV fanam un patriotam, bet tāds jau sen nēesmu, jo viss kas pie mums notiek ir vienkārši šausmas un šoks.   Mana doma šeit ir tāda, ka gan no ASV , gan Krievijas nāk propoganda,  bet lielam daudzumam aitas galvu to nesaprast un tik blej man ziņu portālu tekstus pretī. Padomājiet kāpēc ASV ziņas nerāda par ASV karadarbībām 6 citās valstīs, kāpēc nerāda par politiķu lielajiem skandāliem ? Tā vietā mums rāda Putinu un to ka viņš tulīt ienāks Baltijā, kaut arī tas ne tuvu patiesībai nav.  Manas domas par LV ir tādas, ka jābeidz domāt par citiem un mūsu valstīj jānostāda sevi pirmajā vietā. Nevis 1. Eiropa 2. ASV 3. Politiķu maki 4. Latvija.  Jātirgojas ar visiem ar kuriem varam, jāatista ekonomika un jābūvē augšā rūpniecība. Pašlaik šeit redzu tikai aitas galvas kas maļ vienu un to pašu ziņu portālu sūdu uz riņķi.

5 7 atbildēt

rakstam piekrītu,nosaukumam ne.

2 4 atbildēt

Nez cik vins tur labs, bet piekritu, ka ar Krieviju ekonomiskaja zina ir jasadarbojas.

7 9 atbildēt

Galvenais ka muzigs lideris.Ari zaljie cilvecinji ir shim .

2 7 atbildēt
Nesaistiits jautājums. Tev patīk Lotr?
0 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »