local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules ietekmīgākais un labākais cilvēks198

208 169

Manuprāt Pasaules ietekmīgākais un labākais līderis, cilvēks ir Vladimirs Putins

Viņš nevien izvedis Krieviju no krīzes un sankciju uzspiestā sloga, bet arī cenšas stabilizēt ASV radīto haosu pasaulē.

Putis ir īsts tautas vadonis.

208 169 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000
Lūgums nepīpēt nezināmās vielas! Rezultātā var sanākt tik debils raksts kā šis
6 2 atbildēt

Viņš ir tikai seja, reālas varas viņam nav un nekad nav bijusi! valsti vada paviam citi cilvēki, kuri reāla nosaka procesus un kuriem pieder visa Krievija sākot ar vergiem (tauta) .

4 0 atbildēt

Kapēc tad krievi nedzīvo labajā Krievijā, bet gan Latvijā?

 emotion 

4 0 atbildēt

Tad priekš Politiskajiem tematiem vajag atsevišķu sadaļu, jo šis ir izklaidējošs portāls,nevis Politiskais tirgus.

3 0 atbildēt

Vēl nav 1.Aprilis.  Pacieties un pārbublicē šito rakstu uz pirmo vai trīsdesmito aprili.  

3 0 atbildēt

Kaut kā, ārpus Krievijas, Putina politikai ir daudz lielāks atbalsts nekā pašā Krievijā, kur cilvēki jūt, cik "laba" ir tā viņa politika. Ja tev tur nav nekādu paziņu, tad ilgāk paskaties kādus krievu youtuberus, vai kaut ko, un vismaz reizi dažos ,mēnešos tu sadzirdēsi, ko krievi par viņu patiesībā domā. Ne velti, Krievijā bija "projekts Čeburaška", kura mērķis bija atdalīt krievijas internetu no visas pārējās pasaules interneta. Un ne velti, Krievijā ir pieņemts likums, kas policijai ļauj pa dusmīgu protestētāju pūli šaut ar īstām lodēm. Tas ka pa TV parāda priecīgu, 2000 cilvēku, pūli, kas bļauj "Krima ir mūsu", tas neko nenozīmē, jo ja pilsētā mitinās vairāk kā 12000000 cilvēku, tad var redzēt ciks patiesībā mazs atbalsts ir šādai impērialiskai politikai. Bet tu tikai turpini skatīties Krievijas TV un neko neanalizēt. Saprotams jau ka Krievija nav nekāda ļaunuma impērija, bet mēs redzam, kas notiek Ukrainā, kas izveidoja pārāk ciešu sadarbību ar Krieviju un cik nobijušies bija baltkrievi, kad Putins paziņoja ka krievi, baltkrievi un ukraiņi, visi ir viena tauta, jo jau kopš Krievijas impērijas laikiem, Krievijas teritorijā valda uzskats ka visiem slāviem būtu jādzīvo, vienā valstī. Ja Krievijas prezidents iznāk ar tādu paziņojumu, tad visiem ir skaidrs, kas slēpjas zem tiem vārdiem. Tie ir tikai daži piemēri, bet domu, gan jau, esi sapratis.emotion

3 0 atbildēt

Šitas debīlai raksts man atgādina to rakstu kur viena kuce bija uzsitusi rakstu ka viss ārpuss rīgas ir bedre. Abi vienā maisā bāžami. emotion emotion Retarded Vai nu šitam čalim ir 100 profili no kuriem mest mīnusus komentāriem un savam rakstam plusus, vai nu te ir iemaldījušies urlas tāpat kā savulaik Latvijā. emotion

5 2 atbildēt

#VoteForPutin emotion 

5 2 atbildēt

? Jums Haloperidols beidzies vai?

3 0 atbildēt

"Putins ir viens no līderiem, kas cenšas cīnīties pret ASV uzspiesto politiku un propogandu. Protams, ka viņš pret propogandu cīnās ar savu propogandu, bet nu paskaties LV ziņu portālus, vai kādreiz kaut kur ir rakstīts kāds viņa labais darbs ?"

Zelta vārdi, Thranduiil.

10 7 atbildēt
Šito varēji likt spokiRu.lv na*uj to putinātoru, aizies ciet širmis viņam un viņš uzlaidīs gaisā visuemotion
2 0 atbildēt
Es patieshām cerēju , ka tas ir prank raksts... Ja ne, tad krievu propogande ir ietekmejusi tevi!
2 0 atbildēt

Kas šodien notiek spokos? Jau 3. raksts ar līdzīga rakstura tēmām...

2 0 atbildēt

Tu esi pilnīgs temuls un no politikas neko nejēdz. Piever savu muti un sāc runāt par lietām kas tev tuvas - cigareti i spirķik.

4 2 atbildēt
Balsojums ir interesants, tur ir verts iedzilinaties! Vienotibas te nav. Varbut tomer uzbuvejam savu valsti pashi, negaidot maizes sausinju no labas vai kreisas puses!
2 0 atbildēt
Pareizi būtu - propaganda. Un negribu ielaisties diskusijā.
2 0 atbildēt

Man vienīgajai liekas, ka te komentāros visi ir šausmīgi uzvilkti ?  emotion  

2 0 atbildēt

Un es nesaprotu, kāpēc lielie putina fani pārsvarā ir puņķaini tīņi, kuri dzīvo Eiropā, bet ne Krievijas armijā dienēt plāno, ne Sīrijā palīdzēt zārkus piepildīt, pat ne biznesu Krievijā atvērt. Pat padzīvot netaisās tur, jo "Fašistiskajā Eiropā labāk". Bet citus dzīvot māca un reklamē.. stulbums vai maksas reklāma?

2 1 atbildēt

Trollis?

3 2 atbildēt
Tur tomēr ir ļoti daudz patiesības.
2 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »