local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules ietekmīgākais un labākais cilvēks198

208 169

Manuprāt Pasaules ietekmīgākais un labākais līderis, cilvēks ir Vladimirs Putins

Viņš nevien izvedis Krieviju no krīzes un sankciju uzspiestā sloga, bet arī cenšas stabilizēt ASV radīto haosu pasaulē.

Putis ir īsts tautas vadonis.

208 169 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000

Man jau ar skiet, ka ja LV butu labakas attiecibas ar RUS..tad zustu Krievijas cargo sankcijas..un ekonomika plauktu, jo mes esam diezgan izdevigaa pozicijaa, starp parejiem, lai nodrosinatu kravu transportus uz ES valstim no krievijas vai otradaak. Mums nekaa nebutu jarazo un japardod, mes pelnitu vnk eksistejot.labojiet, ja kludos.

Bet mees puustam no iekspuses. trollface

9 1 atbildēt

Kāpēc visi saka ka Krievija cīnās ar ASV, ja acīm redzami notiek visa NATO cīņa ar Krieviju? emotion  Kāpēc cilvēki nevar vienkārši atvērt vaļā atlanu? Uzreiz būtu skaidrs, kāpēc Ukrainai un citām valstīm neļauj tuvoties Eiropai un NATO. emotion 

8 0 atbildēt

Autoram mēŗkis bija noraut pēc iespējas vairāk mīnusus emotion Tapēc raksts ir uztaisīts maksimāli naivs un bez konkrētiem apgalvojumiem...

Nu tieši tādiem pašiem kā mēs dzirdam Panorāma vai lasam TVnetā emotion Par Putinu..

Bet es vēlos uzdot cilvēkiem Jautājumu, vai jūs vēl atceraties kāda bija Krievija 1999 gadā?? Viņi tak tur balandas rija Cilvēki viens uz otru šāva..

11 4 atbildēt
Pacelsi, līdz mīnusi pārsniegs plusus?
7 0 atbildēt

Ir viena patiesība. Raudi vai smejies, bet Putins labprāt atjaunotu PSRS. Protams, ka viņš to nav tā teicis, bet viņš ir pateicis, ka PSRS sabrukums ir bijusi lielākā katastrofa cilvēces vēsturē. Par to viņu arī daudzi ienīst.

9 2 atbildēt
Raksta autors ir pērkams sunelis, savādāk nevaru nosaukt !
6 0 atbildēt

Ko tava "labākā cilvēka" vateņi dara Ukrainā un slepkavo nevainīgus cilvēkus ko a?

Pietiek aizbraukt uz Rīgu kad viss krievijas "zieds" ir redzams ielās + vēl korupcija, Ušakova izdarības un zagšana, raksta autor - go home, you are drunk !

6 0 atbildēt

par tirgošanos ar Krieviju piekrītu,jo tur ir vairāk muļķu ,kam iesmērēt savus mēslus-tirgus lielāks,bet par to,ka Putins ir labākais,kā līderis,tas nav nopietni, Ukrainā,tur ,tas konflikts ir tīrais biznes,parunājiet,ja ir iespēja ar ukraiņiem,viņi Jums acis atvērs...

6 0 atbildēt

Krč jāizlaiza putinam pakaļas caurums un tad mēs tiksim izvilkti no visām problēmām?

11 5 atbildēt

ak nē, viņi ir arī šeit....  emotion 

8 2 atbildēt

Pricipā vienīgais pie kā piekrītu,ir ekonomiskā sadarbība,jo tik maza valsts kā Latvija nevar atļauties dirsties ar lielo kaimiņu....bet nu jā,kamēr mūsu politiķi līdīs eiropas plašājā anusā,tikmēr nekas nemainīsies..

10 4 atbildēt
Nozombēta neesmu. Arī viņu propaganda mani nesasniedz. Tomēr, šaubos ka Latvijai labi klātos kā Krievijas draudzenei. Lkm no ES Latvijas robežas NATO dalībvalstis sargāja, vai ne? Ne jau ES ir solījuši atkal pakļaut Latviju?.. Tāpat kā Krimu. Un, lūdzu, pastrādā pie pareizrakstības. Tāpat kā pie tā, ka vajadzētu vairāk info, ne vispārīgi pateikt un neprecizēt
5 0 atbildēt

Par visrakstu tālāk nelasīju. Automātisks mīnuss!

9 4 atbildēt

tev daleja tainiba

7 2 atbildēt

defacto būs ziņas par jaunu propogandes ziņu portālu emotion 

4 0 atbildēt

Viņš ir tikai seja, reālas varas viņam nav un nekad nav bijusi! valsti vada paviam citi cilvēki, kuri reāla nosaka procesus un kuriem pieder visa Krievija sākot ar vergiem (tauta) .

4 0 atbildēt
Lūgums nepīpēt nezināmās vielas! Rezultātā var sanākt tik debils raksts kā šis
6 2 atbildēt

PUTIN HUILO,  la la la , aha tik labs prezidents, tik iebruk citas valstīs, kaut ātrāk Ukraiņi tos pro kremliskos idiotus, iznicinatu... Būtibā, Ukraina ari aizsargā mus, ja viņi ļautu krieviem iet tālak , nezin līdz kurienei viņi apstātos!  SLAVA UKRAINA !  Glory to heroes !  Lai tam Krievu imperialismam pārada kur viņam ir vieta!   

10 6 atbildēt

Tu šito tekstu nopietni??? emotion 

5 1 atbildēt
Ir cilvēki kas to par naudu dara, bet ir debīliķi, kas slavina par velti. Nākošo rakstu uzraksti par John Dramani Mahama, Ganas prezidentu. Viņš ir arī ietekmīgs un varens. Viņš pacēla savu valsti ekonomiski. Vai Mamnoon Hussain, Pakistānas prezidents. Viņš arī ietekmīgs. Pat ietekmīgāks par šo klaunu vovu putinu. Tagad par visiem prezidentiem rakstīsim? Par kuru ietekmīgu nākošo?.
9 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »