local-stats-pixel fb-conv-api

Marasms latviešu gaumē126

787 32

Šodien runāju ar draugu. Sākām runāt par Britu izstāšanos no ES un kaut kā runa aizgāja par NATO. No turienes, viņš sāka izteikt atklātas bailes ka Krievija tiešām var uzbrukt Latvijai un Baltijas valstīm. Es biju nesaprašanā, cilvēks viņš ir izglītots, topošais ārsts, taču dzirdēt tādas muļķības no viņa mutes negaidīju. Padiskutējām ar viņu un kā viņš pats izteicās, es viņu esot nomierinājis. Taču viens teikums gan man iesēdās prātā. "Te visi gaida karu" (Es pats Latvijā nedzīvoju) un sapratu ka lielā mērogā cilvēki nav pietiekami informēti un savā veidā sašķelti un iebiedēti. Tad nu lūk nolēmu izveidot rakstu (reti kad to daru) kurā es analītiski izklāstu Latvijas iekšpolitiku un Krievijas politiku attiecībā uz Latviju un pārējo Eiropu, balsotites uz savu subjektīvo viedokli un manām zināšanām šajā jomā. Protams komentāru sadaļai ir atvērta diskusijām.

787 32 126 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 126

0/2000

Ko var gaudot par nepilsoņiem? Vai ir liegta iespēja iegūt pilsonību? Anglijā nepilsoņi arī nevarēja balsot. Neviens par to nežēlojās,jo tas ir normāli,kad nepilsonis nedrīkst balsot. 

2 0 atbildēt
Mmmm jaa LAI SLAVA MUSU VADONIM VLADIMIRAM!
2 0 atbildēt

Būtībā peikrītu visam.. Izņemot par to ka autors netieši min ka sabiedrība ir vainīga...

Sabiedrību veido sistēma.. Un mūsu sistēma ir fundamentāli nepareiza jo ir balstīta uz liberālām vērtībām..

Taču par to Krieviju un baidīšanu ar sliktajiem krieviem es pilnībā piekrītu, pat vēl vairāk, tas ir reāls biznesa plāns lai biedētu sabiedrību un skat musu militāristi pa 70 limakiem jau pērk kautkādus 40 un vairāk gadus vecus metāllūžņus..

1 0 atbildēt
Hm, var redzet, ka inteligents cilveks izveidojis rakstu.
1 0 atbildēt

Man patīk vizbulītes  emotion 

0 0 atbildēt

Zviedriem ir tikai jūras robeža ar Ruslandi, vai tiešām viņi ir uzskatāmi par kaimiņiem??  emotion 

3 3 atbildēt

Lielbritānija nav izstājusies no ES. Un kautkā neticās, ka pensionāri nobalsoja pret tikai tādēļ lai varētu "spēlēt savu spēli"...

0 0 atbildēt

vislielākā latņika problēma ir pārlieku liels nacionālisms un patriotisms, bez nekāda pamata.

4 4 atbildēt
No eiropas piemeriem ja nemaldos Francija pienakas. Francijas princips ir tads ka valsts ir teritoriala vienig, ja esi dzimis saja vieniba esi Francuzis. Vel to var automaiski iegut dienajot Francu Arzemju legiona (Legion Etrangere)
1 1 atbildēt

Kārtējais krievu okupantu propogandists

3 3 atbildēt

🙂

0 0 atbildēt
Ljoti intresants raksts, man ir taads pats viedoklis, par visu shobriid notiekosho...
0 1 atbildēt

Ļoti labs raksts!!!  emotion 

1 2 atbildēt

Raksts tiešam bija labs! Piedod, bet es nevaru neaizrādīt, jo runa neiet, un tu šo frāzi izmantoji bieži rakstā.  emotion 

1 2 atbildēt

Beidzot kaut kas konstruktīvs un interesants rakstos. 

1 2 atbildēt

divi draugi appiš baltijas valstis, viens saka ka dos pa muti, otrs saka ka aizstāvēs ja samaksās, samaksā un sadala abi naudu

2 3 atbildēt
Ja Latvija nebūtu NATO, mēs jau sen cīnītos par Latgali... Jo tur Krievijai būtu iespējas veidot tādas pašas sabotāžas kā Luhanskas un Doņeckas apgabalos.
3 5 atbildēt

Es pilnībā piekrītu autoram. Cilvēki PĀRLIEKU daudz tic mēdijiem, kā piemēram TNET, Apollo un tā tālāk. Pašam ieejot tajās lapās un apskatoties, kā tur ir izkombinēti raksti un pasniegti, nav brīnums, ka cilvēkiem ir fobija no bēgļiem, krieviem, kara utt. Retais tikai saprot, ka tas ir mēdiju mērķis pasniegt ziņas CIK vien dramatiski iespējams, jo no tā viņiem ir nauda (reklāmas) un vienlaikus var iespaidot domāšanu par labu kādai pusei.

2 4 atbildēt
Tik daudz domu ka vienā komentārā sarakstīt nevar? emotion Ukraina nav NATO dalībvalsts, un paskaties pēdējās tautas skaistīšanas datus, ja mēs vēlamies būt precīzi KRIEVVALODĪGIE, nevis konkrēti krievi kā etniskā grupa sastāda vairāk kā 40% populācijas. Tieši tā destabilizēt var valsti kur nav sabiedrības saliedētība. Ja cilvēks nespēj būt piederīgasvalstij kurā viņš dzīvo, tad viņam vilinoši liksies asociēt sevi ar valsti kura neatgrūž viņu. Atvaino par kļūdām, rakstu liku no telefona. Internetā tak pareizraksība svarīgākā lieta, bez tās tālu netiksi. Nu lūdzu apraksti man realās problēmas, ja reiz es par tām nezinu.
0 2 atbildēt

A par to pēdējo!!!Aizmirsi VALDĪBAS UZSTĀDĪJUMUS,tā viss būtu OK!!!Muļķīgi sanāk,tā gribas dēļ tā ielikt mīnusu,bet raksts ir foršs,tāpēc tomēr ++++

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »