local-stats-pixel fb-conv-api

Man sāk apriebties dzīvot491

2564 190

Man jau ir piegriezies, ka es dzīvē netieku atzīts ne dzīvē, ne spokos. Varbūt vairs nav jēga dzīvot?

Atzīšu, man ir 14 gadi un šogad paliks 15. Mani skolā bieži izsmej tikai tāpēc, ka es nesmēķēju, nepiedzeros, maz smaidu un vairāk zinu, kā citi. Ja godīgi, liela daļa klases ir pīpmaņi un dzērāji. Daži uz skolu nāk pamatīgi pietempušies, ka pat kājās nevar nostāvēt.

Es nevienam nesitu un negribu to darīt, bet mani ienīst ļoti daudzi cilvēki. Es nezinu, kāpēc...

Es neklausos visu dienu LMFAO un Bermudu Divstūri, kā to dara citi, es labāk novērtēju citus māksliniekus. Mūzika pašam ļoti patīk, klausos un spēju atšķirt katru skaņu, bet, tā ir pārspīlēta lielība...

Daudzi džeki man piekasās ar gejiskiem jautājumiem: būsim kopā, vai tu mani mīli, gribi ar manīm seksu? Es nēesmu gejs, bet nevienam tas nepielec, ka man patīk sievietes, nevis vīrieši. Bet joprojām man sūta noslēptas homo adreses...

Es gribētu draudzeni. Man tādas nav. Man patīk viena meitene klasē. Es saņēmos ar viņu kādu dienu pajautāju kļūt vienkārši kā draugi... Viņa mani pasūtīja trīs mājas tālāk un pateica, ka viņa ir kopā ar citu, kas izskatās pēc Bībera. Nu gandrīz uz mata!

Mani pirmajā septembrī, 2011 gadā gandrīz klasesbiedrs nopīpējies un apdzēries mani nosita, bet jums tāpat viss vienalga.

Es gribētu, lai mani atzīst. 2009 gadā kļuvu atkarīgs no datora, lai tik nomierinātu savas bēdas... Datorā es sāku spēlēt pārlūcenes un drīz piereģistrējos forumā. Es sāku kļūt atkarīgs no foruma.

2010 gadā atradu saitu Spoki.lv... Tur es piereģistrējos. 2011 gadā. Es gribēju kļūt par labu spoku, kas grib palīdzēt, bet diemžēl mani te arī ienīst un dod mīnusu armijas pēc katra raksta.


Jā, es esmu pesimists, jo neredzu prieku šajā dzīvē. Varētu teikt, ka man ir mazvērtības kompleksi, bet kuram tas rūp?

Es taču esmu visiem nevajadzīgs un pat ar dažiem maniem komentāriem, kas varbūt ir uzmundrinoši, es nejūtos priecīgs...

Varbūt jāpārtrauc dzīvot, jo kam es esmu vajadzīgs? Nevienam! Laikam kādu dienu es pateikšu ardievas pasaulei :(

Ceru, ka dabūšu vismaz vienu plusiņu, kas mani bišķiņ uzmundrinās.

Jūsu DaavisH

2564 190 491 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 491

0/2000

autors vēl ir dzīvs?

2 0 atbildēt

pievienojos iepriekšējiem komentāriem - tāds vecums. un tas, kas notiek ar tevi šobrīd, tās ne tuvu nav tās lielākās problēmas, kādas var būt salīdzinājumā ar tām, kādas tāpat kā visi citi piedzīvosi vēl vēlāk.

2 0 atbildēt

Ja tu 14 gadu vecumā nevēlies dzīvot šādu sīkumu dēļ, tev tiešām nav viss kārtībā ar galvu.

10 8 atbildēt

Daudzi te pareizi saka, bet besī tie, kuri saka: "Tie kas dzer un smēķē pēc desmit gadiem būs bomāri, slaucīs ielas u.t.t". Katram ir savi skeleti skapī, un cik daudz gudru, slavenu cilvēku nav slīcinājušies alkoholā. Par smēķēšanu vispār nerunāsim. Nedzersi, nesmēķēsi, dzīves priekus neizbaudīsi - vesels arī nomirsi. Tas pats attiecas uz tiem, kurus vecāki vaktē kā zīdaiņus. labi, pamatskolā baidīsies, nedzers. Un kas būs kad aizies citur mācīties? Cik gadījumu nav bijuši, ka pametot mājas pareizie uzvedas kā no ķēdes norāvušies? (Jā, dzert un pīpēt nav labi, bet nenoveliet cilvēces stulbumu uz to)

2 0 atbildēt

Neaizmirsti... Vecākiem tu vienmēr būsi vajadzīgs ;)

Un varu derēt ar laiku viss nokārtosies. :)

Ieteiktu sākt iet uz kādām sporta nodarbībām. (:

3 1 atbildēt

Vecīt, tā manuprāt ir daudziem, bet padomā tak kārtīgi. Tava ģimene tevi mīl, draugi (tuvi)....... Spokos akd, tas jaunekas ka tev ir -, tas jau neko nenozīmē! Heiteri ir visiem! Pats jau neesmu vecāks par tevīm (:D) un te noteikti ir 100gramatikas kļūdas, bet tas nekas!:D Gan jau vēlāk atradīsi sev labus draugus,draudzenes utt. Vienkārši neņem prātā to! Mani jau klasē arī daži labi te ienīst , visulaiku sauc pa zubri,grūsta,kaitina un sit pat dažreiz:D Bet es to neņemu prātā, vismaz tu dzīvosi ilgāk, un vēlāk viņi paši to nožēlos ka ar melnām plaušām piedzimuši !:DD Vienkāršāk - Paši pēctam to visu dabūs atpakaļ!!

2 0 atbildēt

1. NEŅEM GALVĀ TOS IDIOTUS! 2. EJ UZ SPORTA ZĀLI VAI NODARBOJIES MĀJĀS! 3. TURPINI LABI MĀCĪTIES! DAVAJ TURIES ;)

2 0 atbildēt

ja ir tiesaam kaa tu raksti, tad es tiiri aptuveni varbuut varu iedomaaties, kaa tu juuties, tacu vecums no 13- 17 gadiem ir visgrutaakais, tam ir jaatiek cauri. es arii skolas laikaa biju apaliigs, mani apceela un izsmeeja, biezi man naacaas kauties. bet tagad man ir 22 gadi, pirms meenesa uzsaaku savas pirmaas attieciibas manaa dziivee, man ir skaista un skesiiga draudzene un esmu laimiigs. savulaik arii domaaju par to vai ir veerts. tagad zinu, ir gan un laikam jau tomeer viss ir balansaa, un ja tev tagad ir loti slikti, atcries, naaks gaisaa striipa un buus loti labi, kaa arii nedari mulkiibas, padomaa par tuvajiem cilveekiem. katram ir cilveeki kas vinu miil, pat ja to neapzinaas. kaa arii taa meitene kad paaugsies izmetiis laukaa to Biiberu, jo taadi siiki hljupiki patiik tikai siikajaam kas veel neko no pasaules nejeedz, taa kaa ej uz kaceni un audzee muskulus, kaa arii fiziskasa aktivitaates liks tev justies labaak un vareesi sadot pa paaksti tiem, kas tevi apcelj.

2 0 atbildēt

Nu kur tik pesimistiski?

Man arī skolā negāja gluži labi...

Manis visi sauca par zubrilu, tika tāpēc, ka es klausos stundās ko runā skolotājs un to iegaumēju, mājās diži nemācos, saņemu kontroldarbos 9, 10. Mani arī daudzi nepieņēma tikai tāpēc, ka mani neinteresē dzerstīšanās un smēķēšana. Bet es savus "trūkumus" (kā to domāja citi) padarīju viņu acīs par prioritāti, katru reizi pasakot, ko es par savām zināšanām saņemu, lai arī citi saprot, ka zināšanas noder. Sāku arī vairāk domāt par to kā izskatos, izdomāju pati sev kaut ko oriģinālu ar ko izcelties.

Tā pat arī mūsu klasē jaukos puišus sauc par gejiem utt. Daži kļūst rupjāki, sāk dzert un smēķēt lai tikai viņus neapsmietu.

Es tev iesaku tiešām piestrādāt mazliet pie sevis un atrast sevī ko oriģinālu, padomāt par to labo - tu būsi labi mācījies, varēsi dabūt labi apmaksātu darbu, tev būs zināšanas ar kurām paspīdēt, kad nepieciešams. Parādi arī citiem savus talantus, un tikai nesaki, ka tev tādu nav. Talants ir katram savs. ja tu savējo nezini, tad atrodi. Esmu pārliecināta, ka kāda meitene to novērtēs :)

2 0 atbildēt

Tas ka tu nedzer un nepīpe tavā vecumā skaitās kkas neiedomājami stulbs, jo tas ir tāds vecums ka pīpēšana un dzeršana ir krutuma izpausme. Pacieties pāris gadus un būsi pirmais čalis ja ne ciemā tad mikrorajonā toč! Pats arī sāku pīpēt tajā vecumā, un ļoti nožēloju tagad jo atmest ir grūti un kaut vai volejbolu uzspelejot pēc 20min mirstu nost. Kāds kāpj augumā? Iedo pa muti, nekas ja pēc tam atrausies, vismaz pastāvēsi par sevi un respektēs Tevi. Jo vairāk ierausies sevī, jo vairāk Tevi aiztiks. Turies un tici man nevajag Tev spokos populariāti, lielākā daļa te atmarozaku vien ir.

2 0 atbildēt

Čīksti vēl un tu patiksi visām meitenēm un tevi visi respektēs

Tu domā ja tu spēlē datorspēles un visu dienu sēdi spokos tevi kāds atzīs?

 Ja tu nodarbotos ar kādu sporta veidu un ietu ārā ar draugiem tad ar tevi noteiktu kāds runātu un būtu tavs draugs.

Un vēl kas ja tavi klasesbiedri smejas par to ka nelieto alkoholiskos dzerinus tad viņi ir pilnigi stulbi. 

P.S visi heiteri varat likt man mīnusus.

2 0 atbildēt

tu esi malacis, tā arī turpini tikai sāc smaidīt. reāli tādi arī viņi paliks - 30 gadi četri bērni, tikpat cik zobu, sievas resnas nokaltušas malaļetkas , kamēr tu priecāsies par panākumiem darbā savu skaisto ģimeni, un garalaicīgi pavadīto bērnību

2 0 atbildēt

 

Teikšu tā, maini skolu.

Pati pirms pāris gadiem dzīvoju šādi un pienāca diena, kurā pateicu saviem vecākiem, ka tajā bedrē (mana vecā skola) kāju vairs nesperšu. Es aizgāju uz iestājeksāmeniem pēdējā brīdī un tiku uzņemta citā, labākā skolā.

Tu raksti, ka esi gudrs, pārej uz gimnāziju, jo šādā skolā cilvēki biežvien ir kaut nedaudz motivētāki un saprotošāki par tiem, kas nav izlēmuši, ka viņiem ir jāmācās un jāsasniedz kautkas dzīvē. 

Citi cilvēki, kas lasa šo komentāru - Jā, iespējams, skola nav pie visa vainīga, bet iespējams tieši vides maiņa un cilvēki kuri neko nezin par tavu pagātni, palīdz saņemties un atrast ko gaišu.

2 0 atbildēt

Neesmu Tava vecuma meitene (kā te dažas minēja), bet varu ieteikt - vajag satikties ar kādu (ideāli - pilnīgi nezināmu cilvēku) un to visu pārrunāt, ar svešiem vieglāk runāt.

Nu ko - stipriem cilvēkiem dzīve uzliek lielus pārbaudījumus, tā zina, ka viņi spēs tikt galā. Dažkārt tas ir nomācoši, jo liekas, ka vienmēr viss sliktais gulstas tikai uz Tevi. Bet - tas viss tiek dubultīgi atmaksāts ar labajām lietām.

Dažkārt jau pazūd izturība un gribas pazust, bet - ja tiešām Tev būs lemts dzīvot, tad Dzīve Tevi tik vienkārši prom nelaidīs no šīs pasaules, lai ko Tu darītu.

Un - nedomā par citiem, esi egoists, uzcel sev sienu apkārt. Lai jau domā, ka esi iedomīgs. Kurš gribēs (un kuru Tu gribēsi), tas tiks dziļāk iekšā.

Savā ziņā piekrītu arī Fullhousepart teiktajam!

P.S. Noskaties filmu Jauniņais (The New Guy)!

2 0 atbildēt

NOPIETNI?   ja gribi kaut ko mainīt, beidz raustīties no visa un visiem un DARI kaut ko, nevis sēdi uz žēlojies, ka tava dzīve iesūkā. ( kā arī,spriežot pēc raksta, ir ) Tad nu, laiks piecelt pakaļu un rīkoties.

2 0 atbildēt

Es tevi saprotu,reiz pati tam gaju cauri. Bet dzivee viss atmaksajas,to es tev solu. UN TADI KAA TU-dzivee sasniedz daudz.  tev ir jalepojas,ka esi tads kads tagad,jo tas ir ists retums un to spej novertet tikai pieaugot. Turies,esmu tavs draugsemotion

2 0 atbildēt

Eh. Ir jābūt jaukam pret nūģiem. Iespējams, tev pie kāda no viņiem būs jāstrādā kādu dienu :) 

Atceries, kad kāds nav jauks pret tevi... moš nāks darbā pie tevis pieteikties pēc 10 gadiem ;)

2 0 atbildēt

Tev toč nav pilns rublis

2 0 atbildēt

Puika :D Nodarbojies ar sportu :P :D

2 0 atbildēt
Tev 5 gados bija atkarība no datora un 7 gados tevi atspārdīja dzēris klasesbiedrs? Kautkā neiet kopā vecīt...
2 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »