local-stats-pixel fb-conv-api

Man sāk apriebties dzīvot491

2564 190

Man jau ir piegriezies, ka es dzīvē netieku atzīts ne dzīvē, ne spokos. Varbūt vairs nav jēga dzīvot?

Atzīšu, man ir 14 gadi un šogad paliks 15. Mani skolā bieži izsmej tikai tāpēc, ka es nesmēķēju, nepiedzeros, maz smaidu un vairāk zinu, kā citi. Ja godīgi, liela daļa klases ir pīpmaņi un dzērāji. Daži uz skolu nāk pamatīgi pietempušies, ka pat kājās nevar nostāvēt.

Es nevienam nesitu un negribu to darīt, bet mani ienīst ļoti daudzi cilvēki. Es nezinu, kāpēc...

Es neklausos visu dienu LMFAO un Bermudu Divstūri, kā to dara citi, es labāk novērtēju citus māksliniekus. Mūzika pašam ļoti patīk, klausos un spēju atšķirt katru skaņu, bet, tā ir pārspīlēta lielība...

Daudzi džeki man piekasās ar gejiskiem jautājumiem: būsim kopā, vai tu mani mīli, gribi ar manīm seksu? Es nēesmu gejs, bet nevienam tas nepielec, ka man patīk sievietes, nevis vīrieši. Bet joprojām man sūta noslēptas homo adreses...

Es gribētu draudzeni. Man tādas nav. Man patīk viena meitene klasē. Es saņēmos ar viņu kādu dienu pajautāju kļūt vienkārši kā draugi... Viņa mani pasūtīja trīs mājas tālāk un pateica, ka viņa ir kopā ar citu, kas izskatās pēc Bībera. Nu gandrīz uz mata!

Mani pirmajā septembrī, 2011 gadā gandrīz klasesbiedrs nopīpējies un apdzēries mani nosita, bet jums tāpat viss vienalga.

Es gribētu, lai mani atzīst. 2009 gadā kļuvu atkarīgs no datora, lai tik nomierinātu savas bēdas... Datorā es sāku spēlēt pārlūcenes un drīz piereģistrējos forumā. Es sāku kļūt atkarīgs no foruma.

2010 gadā atradu saitu Spoki.lv... Tur es piereģistrējos. 2011 gadā. Es gribēju kļūt par labu spoku, kas grib palīdzēt, bet diemžēl mani te arī ienīst un dod mīnusu armijas pēc katra raksta.


Jā, es esmu pesimists, jo neredzu prieku šajā dzīvē. Varētu teikt, ka man ir mazvērtības kompleksi, bet kuram tas rūp?

Es taču esmu visiem nevajadzīgs un pat ar dažiem maniem komentāriem, kas varbūt ir uzmundrinoši, es nejūtos priecīgs...

Varbūt jāpārtrauc dzīvot, jo kam es esmu vajadzīgs? Nevienam! Laikam kādu dienu es pateikšu ardievas pasaulei :(

Ceru, ka dabūšu vismaz vienu plusiņu, kas mani bišķiņ uzmundrinās.

Jūsu DaavisH

2564 190 491 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 491

0/2000

Uzliec mīksto visiem tiem pi*arasiem un viņu domām. Daudzi ir gājuši cauri šādiem sūdiem un galvenais ir cīnīties!!! emotion

562 7 atbildēt

Tādēļ jau tu esi, tas kas esi, jo padodies pārāk ātri. Sāc vienkārši iet kačeni, moš paskrien pa vakariem, un turpini labi mācīties, un pēc gadiem viss būs kārtība- pat vairāk :) Galvenais ir saņemties un nečīkstēt emotion

288 4 atbildēt

Tavs stāsts mazliet atgādina mani pašu tavā vecumā. 14 gadu vecuma man bija visasi smags laiks, tad es izbaudīju, ko nozīmē būt par klases apsmieto, man nebija īsti neviena drauga, mamma neko nenojauta, man bija visai liela depresija (pateicoties arī vēl citām problēmām, ko es te negribu minēt) un es nopietni domāju par pašnāvību. Es maz kontaktējos ar cilvēkiem, biju ļoti noslēgta un drūma. Es nepaspēju izdarīt pašnāvību tikai sava gļēvuma dēļ, man bija bail no tā. Bet es tiku ārā no tās bedres. Kā? Vienkārši - tev jāatrod kāds iemesls dzīvot, kāds mērķis. Pat, ja liekas, ka nekam nav jēgas, tāds noteikti ir, jo neviens nepiedzimst veltīgi. Es atradu veselus trīs iemeslus dzīvot - mamma, kurai esmu vienīgais bērns, mans sapnis par rakstnieces karjeru un tad vēl ticība labajam, ko ieguvu, izlasot pāris iedvesmojoša grāmatas (es pat sāku ticēt dievam). Un gluži nemanot viss sāka lēnām griezties uz labo pusi. Pamazām vien es sāku vairāk kontaktēties ar vienaudžiem un viņi ar mani, un es atkal ieguvu draugus. Man joprojām bija mazvērtības kompleksi un visādas citas huiņas, bet es cīnījos, un 15 gados pašnāvības ideja jau bija pilnībā atmesta. Tagad  man ir 16, man ir labi draugi, es eju uz ballītēm, kur protams, neiztiek bez alkohola, taču es nelietoju daudz un zinu, ka viņi draudzējas ar mani mnanis pašas nevis dzeršanas dēļ. Joprojām dažreiz nav viegli, bet jāturpina cīnīties. Jēziņ, es par šo tematu varētu sarakstīt grāmatu. Šī garā palaga morāle - viss, kas notiek, notiek uz labu, tāpēc turpini iet uz priekšu. Apmēram tā. ;D Veiksmi.

261 3 atbildēt

ESMU TAVA VECUMA MEITENE UN GRIBU IEPAZĪTIES!emotion

234 7 atbildēt

Es arī iesaku- sāc nodarboties ar sportu.! Ir ļoti daudz sporta veidu, atrodi savējo. Un tici man tad radīsies arī draugi kuri tevi novērtēs un viss pārējais.! Vispār priekškam tev vajadzīgi tie klasesbiedri. Ir taču arī ļoti daudz cilvēku ārpus skolas, vaine.!? emotion Saprotu, ne visiem ir iespēja mainīt skolu, bet ja tāda ir tad noteikti aizej. emotion  Un galvenais, mainies pats un mainīsies arī viss pārējais.!! emotion

147 1 atbildēt

Tas mulsinošais brīdis kad iedot + par rakstu būtu kā pateikt - 'Man patīk' emotion

143 5 atbildēt

pat skumji palika :(

bet tev ir tikai 14 gadi, visas iespējas parādīsies vēlāk :)

10 plusiņi jau, laimīgs esi? :D

131 6 atbildēt

Es gribēju vēl ko piebilst par šoi tēmu. Redz, kad šāds cilvēks izsūdz savas bēdas internetā, uzreiz sarodas simtiem aizstāvju, uzmundrinātāju un citu labsirdīgo. Bet, kad reālajā dzīvē jūs redzat kādu citādāko, ko pārējie apceļ, parasti nekas netiek darīts. Un ja šis cilvēks pats aiziet no dzīves, tad atkal jūs sakāt: "žēl, jūtu viņam līdzi". Ir viegli uzrakstīt spokos komentāru "Turies". Drosmi vajag, lai reālajā dzīvē izturērtos draudzīgi pret cilvēku, ko citi atstumj. Bet tieši tas mums ir jādara, kamēr nav par vēlu. Šāda rīcība patiesi norāda uz to, ka vēlies otram palīdzēt, jo būt gudram internetā jau ir viegli.

116 1 atbildēt

Kad tie dzērāji pieaugs viņi būs bomži, jo mācīties visticamāk nevar un nevienam nevejag stulbus dzērājus, kamēr tu mācoties dabūsi labu darbu un varēsi par viņiem pasmieties.

95 1 atbildēt

ej nodarboties ar sportu!!! :) meiteneem patiik sportisti :) emotion

86 4 atbildēt

Tas vien,ka Tev neveicas skolā,nenozīmē,ka tā būs visu dzīvi! ;) 

Galvu augšā un parādi visiem tiem bīberiem,uz ko esi spējīgs! Kaut vai principa pēc,lai pierādītu,ka viņiem nav taisnība! Ja Tu turpināsi bēdāties par to,Tu ļausi viņiem Tevi uzvarēt,bet to taču Tu negribi.

Un noej nost no datora. 

81 1 atbildēt

Liels paldies, kas jūt man līdz, es patiešām esmu tiem pateicīgs no visas sirds, no mata galiņa līdz papēdim, paldies, paldies, lai Dievs jūs svētī mūžīgi mūžos :) emotion

86 20 atbildēt

Mani skolā bieži izsmej tikai tāpēc, ka es nesmēķēju, nepiedzeros, maz smaidu un vairāk zinu, kā citi. Ja godīgi, liela daļa klases ir pīpmaņi un dzērāji. Daži uz skolu nāk pamatīgi pietempušies, ka pat kājās nevar nostāvēt.

 

Man ir tas pats, nezinu kapēc! Es nevienam nesitu un negribu to darīt, bet mani ienīst ļoti daudzi cilvēki. Es nezinu, kāpēc... a man arī tas pats! Poh bet dzīvoju un priecājos :)  Eju copēt un kautko daros pa mājām! Turies ;)

55 1 atbildēt

Nevajag pievērst uzmanību visādiem slīkoņiem, ar tādu uzvedību viņi nekur tālu netiks, bet Tu, turpinot labi mācīties, dabūsi labu darbu un arī meiteni blakus, jo reti kurai sievietei patīk dzērāji un uzdzīvotāji. Tas varbūt ir stilīgi skolā, bet dzīvē gan parasti dzer un īpē tikai neveiksminieki. Lai veicās! un met ārā šitādas stulbas domas par pašnāvību.

45 1 atbildēt

Jo vairaak pashnaavnieku, jo mazaak to ir.

Chaliit tev jaameklee paliidziiba.

120 80 atbildēt

Daudzi ir gājuši tam cauri , un vai viņi taisīja pašnāvnību - nē !

Zināji , ka puse tava klasesbiedru dzīvē neko nesasniegs ? Jo viņi ikdienas iet uz ballītēs , dzer , smēķē un sazin ko vēl dara . Es esmu jaunāka par tevi un jau diezgan labi šo saprotu ! Iesaku , tad varbūt iet uz citu skolu , un sākt 1.septembi no jauna kā jaunu dzīvi ?! : )

TURIES !

38 1 atbildēt

Ar tādu attieksmi neko jau arī neuzlabosi. Ir viegli gauzties un žēloties, taču, jā - izdzīvo TIKAI stiprākie. Vai nu ej un kaut ko dari, vai arī paliec tur, kur tu tagad esi. Bet tagad tu neesi nekur. Padomā, vai ir jēga sevi tā nolaist? 

36 2 atbildēt

Neņem galvā tos skolas bezdeļus. Kad paaugsies būs daudz labāk ;) Tagad tikai saņemies und cīnies.

33 1 atbildēt

man ar ir 14 gadi un mani arī apdirš, bet mar ir pohuj. es dzeru, es lamājos, es slikti mācos, tas mani nepadara krutu un es ar to nelepojos. mani arī apsaukā, tā ir ar visiem. ja gribi lai tevi tik traki neapsaukā vnk pakačājies ne tikai viņi mazāk kasīsies, bet pats arī labāk jutīsies, tu būsi motivētāks un priecīgāks. ja tev ir depresija tad dari kas tev patīk. man patīk braukt ar moci un montēt video. man ir tikai 1 draugs un esmu klases klauns un tas nav ne forši ne patīkami, bet es to izciešu jo es zinu ka tas ir tā vērts, nākotnē būs labāk. kā jau saku visiem iet grūti dzīvē un plusi vai mīnusi nav tas pats svarīgākais.

31 3 atbildēt

Vecīt, tas ir tāds vecums, saasināta uztvere, izmet to domu par pašnāvību, atrodi reālu interesi un nodarbošanos, tev vismaz mācībās ir viss OK., man tanī vecumā pat ar mācībām negāja, pievērsos tehnikai un radiobūvei, pēc gadiem tie kas man klucēja virsū nāca un lūdzās manu palīdzību, dzīve visus saliks pa vietām, galvenais dari kas pašam interesē un padodas, vairāk optimisma, kā saka sūdos norūdās ;) protams ielieku plusiņu, bet tas dzīvē nav galvenais, arī mīnuss ir viela pārdomām un diskusijām, turies!

23 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »