local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc jābūt tikai viendzimuma laulībām.118

267 33

12 iemesli, kāpēc homoseksuāļu laulības nevajadzētu legalizēt:

« 1  2  3 »
267 33 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Ņemiet viens otru dupsī - lūdzu.. Kamēr man nelien virsū, mani tas neskar. Bet, kad viss sāk aiziet par tālu, ar tiem stulbajiem praidiem, kur puskaili vīrieši ielas vidū skūpstās, ko redz visi garāmejošie cilvēki, ieskaitot bērnus - tas man liekās pretīgi.

Un otrs, līdz ko es izsaku savu viedokli, tā es automātiski skaitos homofobs.. Es neesmu homofobs, es esmu vienkārši stulbs cilvēks.. Nevajag mani uzreiz saukt par homofobu, tikai tāpēc, ka man nav pieņemama divu vīriešu laulība. Tik pat labi, man arī nav pieņemams vilkt uz zeķēm sandeles..

9 6 atbildēt

Tā ir risināma problēma, ja to izdara juridiski pareizi- viņas tā arī izdarīja,un nekādas problēmas neradās.

2 0 atbildēt
2 0 atbildēt

Sarkasms lielisks. Žēl, ka tas tāpat daudziem nelīdz saprast, kas ir kas :)

2 0 atbildēt

Gribēja tā kā (tur bija puse mājas Jūrmalā un gleznu kolekcija), bet, kad izskaidroja, kāpēc nespīd, atmeta šo aplamo ideju.

2 0 atbildēt

Vienalga, lai ''stumda''  viens otru !! TIkai lai izbeidz to parādi ! Jo tie, kas tur piedalās man liekas ir ar mazliet mazohisma piesitienu un tos gan es necienu ... !

1 0 atbildēt

es uzskatu, ka tas ir atkarīgs no pašas reliģijas, vai var viņi precēties, vai nē.

 

uz dokumentiem - droši, lai precas

bet Jahves, Allāha, Spagetī Briesmoņa priekšā, atkarīgs no garīgajiem vadītājiem. 

1 0 atbildēt

Lai nu kā, bet es vairāk pieturos pie šāda viedokļa; "Pi*at viens otru dir*ā, bet tikai ar noteikumu, ka tas neaiziet no jūsu guļamistabas robežām vai rāmjiem!" Ja šī, konkrētā prasība ir izpildīta, laipni lūgti. Mums nav tiesības nevienu nosodīt par to, ko viņš dara savā guļamistabā, tas ir fakts, bet tikai normas robežās. emotion

3 2 atbildēt

Kautkāds murgs. Ja raksts domāts kā prikols tad nesapratu. Kas tas vispār ''Vienās un tajās pašās skolās kopā taču netiek mācīti dažādu tautību vai pat rašu bērni, kāpēc lai laulību atļautu dažādām orientācijām?" Kāds sakars ar rasēm un tautībām skolās?

Viendzumuma laulības neatbalstu un adoptēt bērnus tādiem nedrīkst atļaut, bet kamēr gar manu pakaļu negrābstās, lai dzīvo kā grib.

8 7 atbildēt

nedoma ja berns dzivo kopa ar viendzimumu pari vins vai vina ar klus par geju vai lezbieti jo bernam pasam bus pratins kad izaugs liels varbut vins gribes meiteni vina puisi 

1 0 atbildēt

Raksts pats par sevi izklausās pēc slima suņa murgiem.

3 3 atbildēt

SermulītisCharlee

Nē, citādi manam komentāram nebūtu šeit vieta :D

0 0 atbildēt

vecais, tu esi aprobezots emotion nesaku ka tas ir normali, bet es uzskatu ka jaukties citu dzive nav cilvecigi , tas ir zemiski.

2 2 atbildēt

4. Pazīstu dažus čomus, kurus ir audzinājusi sieviešu kompānija- māmiņa, vecmāmiņa utt. Nu nav viņi riktīgi. Es vismaz ar tādiem neveidotu attiecības, pat, ja viņi būtu vienīgie vīrieši visā pasaulē.

0 0 atbildēt

Kādēļ lai neprecas? Tas Mums cilvēkiem liekas ķipa nepieņemami un pretdabiski, bet tas pats vien notiek arī dzivnieku pasaulē. Suns ņem suni utt. (ja kāds nepiekrīt, tad nemazam neatbildiet uz komentu, tas ir tikai mans viedoklis.)

0 0 atbildēt

meh, kamēr viņi nebāž sejā to, ka precas/ir precējušies/cik laimīgi ir, tikmēr jau vienalga. Man vienkārši besī izrādīšanas, tas gan attiecas arī uz heteroseksuāliem pārīšiem. Esi laimīgs ar savu partneri, esi, nu sūds ar to, vnk nevajag par katru izrādīties. 

0 0 atbildēt

Tas ir tāpat, kā alkoholiķu ģimenē noteikti visi bērni būs alkoholiķi utt.

1 1 atbildēt

Piemēru tu neņemsi, bet tavā apziņā tas paliks. 

0 0 atbildēt
Virsrakata rakstit kapec JABUT viendzimuma laulibam.... Paga... WTF?
0 0 atbildēt

Atgādiniet man lūdzu, no kura gadsimta jūs visi esat ieradušies? ''Sievas pieder saviem vīriem.'' ''Melnādainie nevar precēties ar baltajiem?'' Laikam tas, ka mūsdienās sievietēm bieži vien piešķir nozīmīgāku lomu nekā vīrīšiem, un tas, ka pastāv dzimuma līdztiesības, un tas, ka pastāv rasu vienlīdzība, tas laikam jums nevienam neko nenozīmē? Cik gadu ir tai, kura sarakstīja šo rakstu? Cilvēki, get a life, visiem ir tiesības uz dzīvi, kādu viņš pats vēlas, neatkarīgi no tā, kāda dzimuma, rases vai seksualitātes pārstāvis viņš ir. Un ja jūs nevarat saprast pat tik vienkāršu lietu, tad laikam nekur tālāk par šo saiti jūs netiksiet.;)

7 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »