local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc aizliegt geju laulības?149

349 85

Arvien vairāk sabiedrībā tiek diskutēts par to, ka vajag atļaut viendzimuma laulības. Lai gan pēdējo gadu laikā viendzimuma laulību oponenti no ielu kaujām ir civilizēti apsēdušies pie diskusiju galdu, tomēr to vidū patrāpās arī pa kādam reliģiskam fanātiķim, pašpasludinātam psihologam vai pseidožurnālistam. Pieauguši un itkā intelektuāli cilvēki, kas ir tādā kā wanna be ekspertu lomā, bieži vien piesauc smieklīgus argumentus laulību aizliegšanai.

Piedāvāju desmit IRONISKUS oponentu argumentus no Amerikas Savienotajām Valstīm, kāpēc neatļaut viendzimuma laulības:

1. Būt par geju nav dabīgi. Īsti amerikāņi nekad nav atbalstījuši nedabīgas lietas, piemēram, kontaktlēcas, poliesteru un gaisa kondicionētājus.


2. Geju laulību atļaušana, daudziem cilvēkiem liks pievērsties homoseksuālismam, tāpat kā cilvēki aug garāki, ja tie atrodas garu cilvēku tuvumā.


3. Geju laulību atļaušana pavērs iespēju jaunām radikālām rakstura iezīmēm. Cilvēki vēlēsies precēt savus mājdzīvniekus, jo sunim taču ir likumīgs statuss un viņš var parakstīt dokumentus.


4. Laulība starp vīrieti un sievieti ir tradicionāla un tā nav mainījusies gadsimtiem - sieviete vēljoprojām ir īpašums, melnie nevar precēt baltos un laulību šķiršana ir aizliegta.


5. Ja tiks legalizētas geju laulības, tad tradicionālā laulība zaudēs savu nozīmi, piemēram Britnijas Spīrsas tikai-joka-pēc 55 stundu laulības svētums tiks iznīcināts.


6. Tradicionālās laulības ir vērtība, jo to rezultātā rodas bērni. Geju pāriem, neauglīgiem cilvēkiem un veciem cilvēkiem nevajadzētu atļaut precēties, jo bērnunami vēl nav pietiekami pilni un pasaulei vajag vēl vairāk bērnu.


7. Veinnozīmīgi geju pāru skaits vairos geju bērnu skaitu, tāpat kā no tradicionāli orientētām ģimenēm nāk tikai tradicionāli orientēti cilvēki.


8. Reliģija neatbalsta geju laulības. Tādā teokrātijā, kādā dzīvo Amerika, reliģiskās vērtības ir pieņēmusi visa valsts. Tāpēc Amerikā ir tikai viena reliģija.


9. Bērni nekad nevar izaugt normāli bez vīrieša un sievietes savienības ģimenē. Tieši tāpēc mūsu sabiedrība atstumj vientuļās ģimenes ar bērniem.


10. Geju laulība mainīs sabiedrības pamatus, mēs neizdzīvosim jaunās sabiedrības normās. Tāpat kā mēs nevaram sadzīvot ar auto, brīvo tirgus ekonomiku un ilgāku dzīvi.


Smieklīgi, ne? Bet nu tā tas ir un ar tādiem tarakāniem galvā dzīvo lielākā sabiedrības daļa arī Latvijā.

349 85 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://facebook.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 149

0/2000

Kapec pedeja laika arvien vairak rakstu par homisiem? Tuvojas kads geju salidojums vai svecisu vakars? :D

62 16 atbildēt

kpc šādām rakstam tikdaudz mīnusu? emotion

38 8 atbildēt

Es arī esmu pret geju laulībām, bet šie argumenti tiešām ir smieklīgi.

43 14 atbildēt

Manuprāt šim rakstam nav īstā vieta šeit.

34 16 atbildēt

Man dziļi vienalga, kamēr neskatās uz mani :D

22 5 atbildēt
lasot vislaik galvā bij liels WTF?!? :D :D :D
12 1 atbildēt

Šie ir ar ironiju, bet tas ko parast baznīcēni stāsta ir ne mazāk smieklīgi. Hetero cilvēki gejiem nejautāja vai drīkst vīrietis ar sievieti precēties. Gejiem arīdzen nav jājautā hetero cilvēku atļauja. Tas viņus neskar.

12 2 atbildēt

Var tak skatīties uz visu no gaišās puses, jo vairāk geju rodas, jo vairāk brīvu meiteņu apkārtemotion

11 1 atbildēt

Ja gribat legalizēt geju laulības, legalizējat marihujānu, jo pēc bībeles ir teikts tā -" every man that fall with man should be stoned"  emotion emotion

 

10 2 atbildēt

Patiesībā, daļa argumentu nav aplami, aplama ir to otrā, paskaidrojošā vai arī piemēra daļa.

19 11 atbildēt

ai, ko jūs te čīkstat. Latvijas geju apvienība (lai ka viņu tur sauca) prasa tikai tādu lietu kā tiesiski atzītas partnerattiecības. Tas ir kaut kas ļoti tuvs precībām, tikai iztrūkst paša precību fakta. Tas ir nepieciešams, lai šādā kopdzīvē dzīvojošie varētu pretendēt uz otra partnera mantu pēc nāves un citām juridiskām saistībām kas parasti izriet no laulībām. 

Šai zemē neviens pat neuzdrīkstās prasīt kautko tik kosmisku kā viendzimuma laulības. 

5 0 atbildēt

Nu jā es saprotu pasaule ir aizgājusi dirsā ja agrāk cilvēki karoja spēja kaut ko izveidot ar savām rokām tad tagad cilvēki ir kļuvuši par  egocentrisku,narcistiska,bezrupiiga.Agrāk vīri cīnijas par BRĪVĪBU tagad par homoseksuāļu tiesībām. vnk kauns

13 8 atbildēt

Labākais ir ne tas, ka tu lieto aizgūtu vārdu savienojumu wanna be ironiski smejoties par citiem cilvēkiem, lai arī latviešu valodā ir pietiekami daudz veidu kā izteikt to, ko tu saku. Labākais ir tas, ka tu smejies par to, ka tie citi sevi ieceļ par ekspertiem,un, iespējams, ar krietni nopietnāku pamatojumu, bet tajā pašā nekautrējies to izdarīt pats ar savu statusu, stādot savu viedokli augstāk un ieceļot sevi par pašnoteiktu ekspertu. 

Checkmate!

6 2 atbildēt

Nesaprotu, kam viņiem vajag, tos reliģiskos laulību rituālus - būtu sarakstījušies un miers - bērnam ari būs forši skolā iepazīstināt ar tēti juri un māti pēteri, "neviens jau nesmiesies", protams ja cilvēki minioritātes pieņems par normu, tas tā būs, bet lai latvijā tas notiktu vismaz 100 g. jāpaiet, jo vidējam latvietim jau tā ir kaudzes problēmu, viņš pat nespēj sadzīvot ar kaimiņiem ,kur nu vel gejus pieņemt - bet labi lai dzīvo vien, jo vairāk geji, jo vairāk brīvas sievietes :)

3 0 atbildēt

Esmu tikai par to, lai to atļautu. Mums nav tiesību kādam aizliegt to, kas mūs nekādā ziņā neietekmē, vai to, ko nesaprotam. Katram ir tiesības izvēlēties ar ko un kā pavadīt savu dzīvi.

7 4 atbildēt

Tu vispār saproti šo desmit apgalvojumu kontekstu, ja man uzdod tādu jautājumu? emotion

4 1 atbildēt

Jūs lieciet mīnusus tāpēc, ka esmu nekvalitatīvi uzrakstījis vai tāpēc, ka neiecietība jums grauž miegu?

10 8 atbildēt

Argunemti smieklīgi, bet problēma nopietna, homoseksuāļi visos laikos ir bijuši. Neuzskatu sevi par stagnātu, dzelžainu argumentu man arī nav, bet šito štelli, kad tēviņi viens otru fukā, es nekad nesapratīšu un arī neatbalstīšu... pēc tam pieprasīs  adoptēt bērnus, kā jau laulātam pārim pienākas... pasaule pašizvarojas emotion

8 6 atbildēt

Piekrītu faktam, ka viendzimum laulība būtu jaaizliedz, bet tavs raksts ir drausmīgs. Argumenti pilnīgi bez sastāva. Sākot vien ar pirmo faktu. Ameriķāni ir tā tauta, kas vienmēr ir pievērsušies un perfekcionējuši nedabīgo. Sākot no kosmētikas ražošanas līdz politikai.

2 1 atbildēt

Tas viss sākās senajā Grieķijā emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »