local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc jābūt tikai viendzimuma laulībām.118

267 33

12 iemesli, kāpēc homoseksuāļu laulības nevajadzētu legalizēt:

« 1  2  3 »
267 33 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Tas ir tāpat, kā alkoholiķu ģimenē noteikti visi bērni būs alkoholiķi utt.

1 1 atbildēt

Piemēru tu neņemsi, bet tavā apziņā tas paliks. 

0 0 atbildēt

Atgādiniet man lūdzu, no kura gadsimta jūs visi esat ieradušies? ''Sievas pieder saviem vīriem.'' ''Melnādainie nevar precēties ar baltajiem?'' Laikam tas, ka mūsdienās sievietēm bieži vien piešķir nozīmīgāku lomu nekā vīrīšiem, un tas, ka pastāv dzimuma līdztiesības, un tas, ka pastāv rasu vienlīdzība, tas laikam jums nevienam neko nenozīmē? Cik gadu ir tai, kura sarakstīja šo rakstu? Cilvēki, get a life, visiem ir tiesības uz dzīvi, kādu viņš pats vēlas, neatkarīgi no tā, kāda dzimuma, rases vai seksualitātes pārstāvis viņš ir. Un ja jūs nevarat saprast pat tik vienkāršu lietu, tad laikam nekur tālāk par šo saiti jūs netiksiet.;)

7 7 atbildēt

Un, ja ,es atvainojos atkal, viens čalis otram dupsī stumj krānu - tā, pie visiem velniem, nav novirze no normas?

4 5 atbildēt

sunja murgs un pedjiku propoganda !!!

0 1 atbildēt

Atbildot uz tava raksta 8. punktu. Pazīstu vienu geju pāri kuriem ir 14 gadīgs dēls. Viņam ir meitene. Nezinu kur tu to rāvi,ka homoseksuāli izaudzina homoseksuālus bērnus.

0 1 atbildēt

es esmu par, tikai es esmu pret adoptācijas atļaušanu. lai jau precas tikai, ja viņiem atļaus adoptēt bērnus kas no viņiem izaugs un kā pret viņiem izturēsies apkārtējie

1 2 atbildēt

Man vienalga- lai jau dara ko grib! Bet kāpēc ir sevi jāreklamē ar visiem tiem praidiem utml? Ja heteorseksuāli cilvēki ietu praidos, tad tie saņemtu lielu kritiku.

2 3 atbildēt

Es par laulību neesmu pret, bet, ka viņi to bērnos ieaudzina, tas mani neiepriecina, jo bērns ir tāda radības, kas piesūcas visu, kas ir apkārt.

2 3 atbildēt

 

Benchs Bet tas, ka tas ir gejiski nav jau slikti emotion Man nav iebildumu.
0 1 atbildēt

Man nav nekas pret viendzimuma laulībām, bet... Nedodiet viņiem bērnus. Tas tomēr nav veselīgas ģimenes modelis...

3 5 atbildēt

Grūti pateikt... Man ir pazīstami homoseksuāli cilvēki, kuri ir ļoti forši un jauki cilvēki, kuriem novēlu visu to labāko. Bet tomēr, manuprāt, homoseksualitāte nav iedzimta, bet gan augot aizgūta. Arī šiem man pazīstamajiem es spēju saredzēt kā viņi augot ir nonākuši pie tā, ka labāk attiecības veidot ar sava dzimuma pārstāvjiem.

Es neesmu pret, jo atbalstu cilvēku brīvu izvēli dzīvot kā pašiem liekas labāk, bet tas, kas mani mulsina - ja atļauj būt kopā vienai daļai sabiedrības, tātad jāatļauj arī otrai - respektīvi - visiem ir tiesības būt homoseksuāļiem. Bet ar to teorētiski apraujas sugas turpinājums.

3 5 atbildēt

Un tas, kas ir te sarakstīts ir tiešām tavas domas, autor/-e, vai no interneta pirksta izzīstas un no miskastes izvilktas jēlības?

2 4 atbildēt

Bet man liekas, ka par nobalsoja:

1) Homoseksuāļi

2) Tie, kuri grib biežāk redzēt homoseksuālas sievietes...

Mīnusu dievi, nāciet, rādiet kā ir pareizi emotion

6 9 atbildēt

Man jau vienalga, lai jau dzīvo, bet kāpēc (!) jārāda pasaulei, kas viņi ir, cik divi veči kaislīgi skūpstās un pat sekso kameras priekšā. Nu pretīgi skatīties...

4 7 atbildēt

kurs gejs sito saraxtija? banu par uz muzu par geju slavinasanu! 

1 5 atbildēt

Tie kas nav pret noteikti ir paši homīši emotion

Es ir pret tiem un neciešu viņus, nedomaju ka kads spetu staigat ja dzivotu manā pilsētā emotion

6 10 atbildēt

es uzklikotu uz pirmā varianta, ja tur nebūtu uzrakstīts tā, ka visi, kas tur spiež balsot izskatās pēc aprobežotiem cilvēkiem. es vienkārši esmu pret. homoseksualitāte tāpat kā pedofilija ir nosodāma. tā ir novirze no normas. pedofilus mēs ienīstam, kāpēc, gan ne homīšus? abi divi nodarbojās ar seksu ar cilvēkiem un ļoti bieži tas notiek labprātīgi (abpusēji)! kaut gan, nu jau pedofilija ir jau normāla lieta jauniešu vidū, jo mūsiednās ir "normāli", ja 13 gadīgai meitenei ir 19gadīgs čalis.

1 6 atbildēt

http://www.graudiem.lb/yololife4eva/

rekur šis mācītājs salaulā vierndzimuma laulības

0 7 atbildēt
Tu ieniisti homoseksuaalus? Es vinus uzteru kaa pereejo dzimumu citaadaa izskataa.
1 8 atbildēt
« 1  2  3  4 »