local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

vajaga sarīkot metapu arpus Rīgas. Tur varētu satikties visi spoki, tas arī popularizētu portālu

2 0 atbildēt

Būtu ļoti, ĻOOOTI forši, ja seifu varētu atvērt arī caur mobilo versiju...emotion

2 0 atbildēt

Uztaisat pokera sadaļu emotion

2 0 atbildēt

Tikt galā ar misleadotājiem. Atveru rakstu a tur ir tēma interesanta. Kad atveru tad ir kautkāds bullshits.

2 0 atbildēt
Es nezinu vai kāds ir to jau teicis komntāros ,bet ir tāda lieta ka uz mobīlām ierīcēm tu nevari atvērt tādus kā favorīti un lasāmraksti. Tas ir diezgan ļoti neērti ka tev obligāti no telefona jāiet uz datoriem domāto dizainu un tur tikai vari atvērt viņus.
2 0 atbildēt

Man radās doma - kāpēc zirgs ir tikai par smieklīgiem komentāriem? Varētu būt medaļa Klauni iesaka par reāli rēcīgu rakstu

6 4 atbildēt

Būtu forši, ja jaunajā dizainā varētu iestatījumos 4. pogu nomainīt uz kuru shortcut vēlies. Piemēram - nomainīt konta izraksta shortcut uz balsojumiem utt.

2 0 atbildēt

vai varētu izveidot filtru,kas man ļautu nobloķēt atsevisķu autoru "rakstus"? Citādi ienāku Spokos un man te rādās visādi nejēdzīgi raksti no autoriem kas pstāvīgi ievieto kautko slimi trulu. Un ja vēl ir vilinos nosaukums,tad nereti tos arī atveru.

2 0 atbildēt

Spoku lapas kreisajā un labajā pusē vismaz uz pc ir tukšums to varētu aizpildīt ar sava līmeņa skinu/ādiņu, saglabājot Spoki logo vai arī ļaut, pēc izvēles, likt savu ādiņu.  emotion 

2 0 atbildēt

Lai pašreizējie izceltie (ar dzeltenu) raksti rādās arī profilā uz dzeltena fona, tā būtu vieglāk izsekot kas ar kuru rakstu notiek.

2 0 atbildēt

Būtu labi ja VIP čata sarakstes atjaunotos vismaz 1x dienā, ja nē viņas tur kaut nedēļu vienas un tās pašas sarakstes stāv. :|

4 2 atbildēt
Nezinu kā tas ir citiem taču man uz Android telefona tagad kaitina Spokos šitais jaunais profila skatījumu statistikas paziņojums. Ja agrāk nāca paziņojumi par vēstulēm un komēntāriem tad tagad arī katreiz kad kāds apskatās manu profilu un tā 10 reižu dienā. Un arī pati spoki.lv mājaslapa uz telefona ir kautkāda nenostrādāta. Agrāk kad bija pieejama Desktop versija viss bija ideāli. Tagad tikai viena kautkāda tizla Mini versija, uz kuras nav pieejamas (nedarbojas) visas opcijas.
2 0 atbildēt
Es no telefona versijas nevaru sūdzēt komentārus, dot medaļas. Pieprasu labot! emotion
2 0 atbildēt

noņemat lai pie jaunimiem nerādas spoki joko raksti,  jo vnk katru reizi ieejot spokos ir 10 jaunumi un lela daļa no viņiem ir spoki joko!

2 0 atbildēt

Tur kur profilā ir norādīta ''aktivitāte''  (recidīvists, darbaholiķis, un laikam arī ''sociālists'') ir slikts tas, ka uzejot virsū uz tām medaļām vairs neuzrādās norādījums, kas jādara, lai dabūtu konkrētu medaļu. 

Spoku jaunpienācējiem var sanākt nesaprašana emotion 

2 0 atbildēt

Beidzot vajadzētu  ieviest iespēju balsot literatūras sadāļā arī ar ''-'' ,jo zb. tie smēķēšanas atbalstītāji ..

4 2 atbildēt

Piekrītu sensejam par laimētavu, taču vajag ik pa jaunu līmeni iespēja noraut sviru.

2 0 atbildēt

Dārgais draugs, ja Tu izmanto iespēju kārtot komentārus ''populārākie'' tas nenozīmē ka visi pārējie arī dara tāpat un ja arī dara, tad ir tāda kā iespēja izvēlēties pēc kādas sistēmas kārtot komentārus un izlasīt arī jaunākos komentārus. Nestreso, komentāri tiek lasīti, nevajag jau gaidīt uz katru komentāru personīgu atbildi, vai kko tamlīdzīgu.

2 0 atbildēt
Forumu, spoku e-pastu, iepazīšanās portālu, spoki.lv YouTube kanālu
6 4 atbildēt

Profilā lodziņu "attiecību statuss". Ir jau "ģimenes stāvoklis", tomēr tas nav īsti tas pats.

2 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »