local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

Eu, kas tās par buļa kakām ? Ka tavs komments tiek reāli  izmainīts? Izdzēsti teikumi !? wft ??

1 3 atbildēt
Varētu jebkurā līmenī par cepumiem nopirkt vārdu maiņu. Manu niku uzrakstīja 7gadīgais brālis. emotion
2 4 atbildēt

Vajag tā , lai varētu redzēt kurš ir nospiedis + un - !!! Lūdzu Jacky     

2 4 atbildēt

Mans ierosinājums ir izveidot sadaļu, kur saliktu visus rakstus, kuri ir noderīgi (ieskaitot LABUS komiksus), un mans nākotnes redzējums ir: reģistrētie (un nereģistrētie) lietotāji liek foršus, pamācošus rakstus (Tribīne,vēsture un fakti,veselība un sports, utt.) komiksus, kuri tiešām ir 800+ vērti (Komiksi),un vissvarīgākais-izdzēsiet miskastes rakstus, un miskastes sadaļu.

3 6 atbildēt

sSoku? emotion emotion emotion emotion

0 3 atbildēt

Vairāk cenzūras komentāros!

1 4 atbildēt

Pēc kā skatās par tām medaļām? Noteikti jau ne pēc topa. Kāpēc viņas automātiski nepiešķirās uzreiz kad beidzās dienas?

0 3 atbildēt

Es vēlētos ieteikt jums, man pārskaitīt 1000 000 Euro. Savādāk es par sevi neatbildu.

1 4 atbildēt

Aizvākt visas reklāmas, viss pārējais pagaidām ir ok, bet reklāmas mani reāli besī

0 5 atbildēt

Atgriezt iespēju labot/dzēst rakstus!

Aizliegt anonīmos komentārus!

7 13 atbildēt

Vajadzētu jaunu medaļu- Atkarīgais-tiem, kas katru dienu vismaz 30min sež spokos....

1 7 atbildēt
Aaa un dizainu spoku majaslapai ar vajag labaku...reklamas lai liek TIKAI labajaa malaa bet NE viduu kkur paradas...un augsu (izvele taka...) ar jauzlabo dizains...
4 11 atbildēt

Izņemt sadaļu Literatūra emotion

4 12 atbildēt

jaa

0 8 atbildēt

kruti

0 8 atbildēt

Piekrītu! Reku man ir ieši tāds raksts kur admins iemeta -25emotion : http://spoki.tvnet.lv/spele/Building-Tiem-kam-patik-Minecraft-4/742240

Pievienots arī screens, lai var redzēt kurš ir tas jaukais admins...

2 13 atbildēt

PIEPRASU LAIPNULISA ZIME'JUMU SERIJAS TURPINAJUMU! BEIDZIET VINU CENZEET!

0 13 atbildēt

Par noteiktu cepumu skaitu izveidot savu sadaļu.

0 15 atbildēt
Myb...iznemt sadalu MISKASTE, PALIDZIBA jo nekam neder, bet izveidot sadalu 800+ un sadalu kur liek rada rakstus ko administratori uzstada kaa kvalitativi un taa varetu skirot labos...bet tur neliktu stulbas bildes NOTEIKTI vnk apriebusaas
2 18 atbildēt
Bet apdomajiet par sadalu 800+ vai 500+ nu kautcik noderigi varetu buut
0 17 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »