local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

Varētu čatu, kur var uzaicināt noteiktus cilvēkus.

2 1 atbildēt

Spēju, kura padara nereģistrētiem lietotājiem netikai lietotāja profilu, bet arī rakstus, komentārus un visu pārējo. Nav tak nemaz tik grūti reģiastrēties!

1 0 atbildēt

Tu esi piedzimis Latvijā nevis brīnumzemē emotion

1 0 atbildēt

Patīk jaunais user menu stūrī, cepums spokiem.

1 0 atbildēt
spokiGAG sadaljaa vairs nevar nobalsot neatverot to vienu bildi. liidz ar to atteels tiek apskatiits bet netiek veerteets.
1 0 atbildēt

...

1 0 atbildēt

mahitoo būtu laiks to visu skatīt emotion

1 0 atbildēt

Beidzot kaut kas sakarīgs - cerams, ka kaut kas tiks mainīts. Tikai lielai daļai auditorijas tas tāpat neinteresēs, jo paši ir nemāk rakstīt.

1 0 atbildēt

Uz valentīndienu iespēju nopirkt par cempumiem valentīn dienas spoku uzlīmju kolekciju. <3

1 0 atbildēt
Ļotu derētu atgriezt rakstu filtru.
1 0 atbildēt

Būtu lieliski, ja raksta ievadā ievietotais links plūsmā nerādītos pirms ievada teksta un uz tā nevarētu uzspiest. Gadās, ka, spiežot uz raksta, uzspiežas uz tā linka un atveram pavisam ko citu. 

Vēl nedarbojas teksta formatējums - pasvītrojums.

Ar jauno dizainu ir pazudusi iespēja pie balosjumiem redzēt savus balsotākos un komentētākos rakstus, kopējo + un - skaitu. 

Mob. un planšetes versijā nevar redzēt vārdu skaitu rakstā.

1 0 atbildēt

Būtu labi ja čatā pie lietotāja nika būtu norādīts vai viņš atrodas čatā no mobilās versijas, vai no datora.

1 0 atbildēt
Audio failu pievienošanu no tel un no pc
4 3 atbildēt

labs stāsts emotion 

3 2 atbildēt

Vajadzētu ierobežot to, cik bieži var pacelt rakstu.

11 10 atbildēt

Cik liela ir iespēja atgriezt kategoriju izvēli kā kādreiz?

1 0 atbildēt
tu kaut ko arī realizēsi, ja kāds kaut ko ieteiks? emotion
1 0 atbildēt

Un telefonā nevar "atzīmēt visus kā lasītus'' jaunumos

1 0 atbildēt

tad, kad ieliek rakstu bildes izbrāķē. tas ir kaitinoši, jo nevar atrast nevienu bildi(dažreiz). nevajag ierobežot izmēru

1 0 atbildēt

Piekrītu Anonīms.Nevajag bilžu mērus.Tad vēl varētu uztaisīt sadaļu Ufoloģija jo apmēram viena trešdaļa rakstu mistikas kategorijā ir par ufoloģiju.

1 0 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »