local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

Savā profilā redzēt pašam savus populārākos komentārus un rakstus.

77 0 atbildēt

Priekšlikums zoli uztaisīt lētāku vai bezmaksas. Vai nopērkamu par cepumiem. Tā pat aŗī ne tikai zoli, bet arī mīklas un pārējos pieejamos brīnumus.

67 0 atbildēt

Nepareizticīgie ir jāžmiedz ! emotion

Heiteriem pārāk daudz brīva vaļa dota, par saviem vārdiem un darbiem jāatbild.

60 5 atbildēt

Izskaust čīkstuļus, kas čīkst par mīnusu licējiem, ja raksts ir sūds, tad viņš ir pelnījis mīnusu!

61 7 atbildēt

Sakarā ar to, ka pēdējā laikā te parādās diezgan daudzi raksti, kurus rakstījuši analfabēti un cilvēki, kuri ar latviešu valodu un gramatiku ir uz Jūs, gan lietotāji, gan arī viens moderātors, piedāvāju papildināt noteikumus ar pāris punktiem:

1. Raksts, kurā kļūdu skaits pārsniedz 5 procentus no vārdu kopskaita netiek publicēts, līdz kļūdas tiek izlabotas.

2. Ja konkrētais raksts netiek izlabots dienas laikā, tad tas tiek dzēsts.

3. Attiecas arī uz rakstiem, kas tiek pacelti un ir publicēti, pirms "kļūdu likuma" apstiprināšanas.

4. Ja šādu rakstu publicē vai paceļ lietotājs, kuram ir piešķirts "Žurnālists", tad pirmajā reizē tiek izteikts brīdinājums, savukārt otrajā atņemts žurnālista statuss.

64 10 atbildēt

Iesaku komentāros un rakstos cenzēt vārdu "heiteri" un aizstāt ar vārdiem "es pieprasu, lai visi mani mīl", "nerubīju uzņemt kritiku", "čurāju gultā" vai taml.

48 5 atbildēt

Šo ideju jau norādīju vēstulē, bet ok, iemetīšu arī te, lai ir visiem ko apriet...

Ir padomā viena ideja, ko varētu ieviest spokos...kaut kas līdzīgs pajauta.lv variantam, bet ar fīču, ka jautājuma autoram ir "jāliek galdā" kaut kāda summa ar cepumiem, kurus saņem labākās(pareizās) atbildes autors. Tādā veidā arī varētu veidot dažādas viktorīnas utt. Tas, tīri teorētiski, varētu būt tīri interesants pasāciens un domāju, ka atsaucība arī būtu ok.

38 1 atbildēt
Mobilajā versijā pēc rakstu pievienošanas neizlec seifi. To būtu labāk salabojuši lai nav jāiet uz pilno versiju, tad labošanu, un tad tik tiek pie seifa.
37 1 atbildēt

Salabojiet to automātisko pacelšanu, besī emotion emotion emotion

27 0 atbildēt

Pie balsojumiem, kur ir norādīti tavi 3 balsotakie, 3 komentātākie raksti pievienot iedaļu - 3 skatītākie raksti.

un arī kopējos skatījumus visiem rakstiem.

26 0 atbildēt

Iespēja kārtot rakstus tā kā pa mapēm, lai vieglāk pārskatīt. Kaut pieejamu tikai no 9. Līmeņa

25 0 atbildēt

1.Medaļas par draugu aicināšanu spokos, ja draugs tevi norāda, kā cilvēku kurš tevi uzaicinājis, saņem medaļu. Lai cilvēki necenstos vairot savas virtuālās medaļas, tā tiktu piešķirta tikai tad, kad jauniņais sasniedz noteiktu krutuma līmeni.

2.Iespēja ignorēt kādu lietotāju. neuzrāda kāda lietotāja rakstus un komentārus pie pārējiem.

3.Kāda medaļa par uzticību. reizi dienā ienākot spokos 90 dienas pec kārtas, saņem medaļu vai balvu cepumos.

4. Veidot privātus rakstus, redzamus tikai cilvēkiem, kas tev seko vai ir kā draugi.

5. Dizainu dažādība. Iespēja pašam veidot vai izvēlēties sev tīkamu spoku lapas dizainu. Tādas kā ādiņas.

6. Pie profila uzrādīt lietotāja statusu, piemēram, skolā, aizņemts, radošs vai kaut kas tāds.

Ceru, ka palīdzēs, neceru, ka realizēsiet, bet tas var sviest kādu ideju kādam vel radošākam.

22 0 atbildēt

Noderētu iespēja tikt pilnajā web versijā no telefona, jo ar mobīlo versiju visu nepieciešamo nevar izdarīt.

Aizvāciet tās betmena, pingvīna un maskas medaļas no seifiem, cik var. emotion 

20 0 atbildēt

Vai būtu iespējams atjaunot rakstu filtru? Kā man paskaidroja, tas ir noņemts, jo reti kurš to lietoja. Šobrīd, kad attēlu un GIF'u sadaļa ir pārpludināta ar bezjēdzīgām puspliku meiteņu bilžu kolekcijām, filtrs ļoti noderētu.

20 0 atbildēt

Iesaku izveidot mobilo aplikāciju! emotion

19 0 atbildēt
Izdest FunFaceTV, ta butu svetlaime. Es neatbalstu sava kanala reklamesanu. Lai iet publice savus video citur.
21 2 atbildēt

Varbūt mēs varētu tikt vaļā no Rus Spoki sadaļas? Tas tāpat ir kā dzīvais mironis, tikai lieki aizņem vietu. Kautkā derētu aizslēgt viņu.

27 8 atbildēt

Lai papildinātu spoki.lv saturu, modiem, rediem, adminiem vajadzētu ieviest jaunu noteukumu:

*jāieliek vismaz viens raksts nedēļā, jo viņiem tāpat nav ko darīt.

20 1 atbildēt

Autoritātes spēja maksā 5000. īsti nesaprotu cenas lielumu, jo ar šo spēju lietotāji un portāls ir tikai ieguvēji. Vairāk plusu, ātrāk nonāk pie labākajiem, vairāk skatījumu.

Ierosinu samazināt cenu. 

18 0 atbildēt
Un mobīlajā versijā būtu ļoti forši ja rakstot komentārus varētu likt smaidiņus un arī labot komentāru. Kā arī balsost par citiem komentāriem.
17 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »