local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

Kad kāds no administrācijas izdomā labot man rakstu (nomainīt titulbildi un izdzēst bildes, šajā gadījumā - četras) to nevajadzētu pavēstīt man vēstulē? 

17 0 atbildēt
Un mobīlajā versijā būtu ļoti forši ja rakstot komentārus varētu likt smaidiņus un arī labot komentāru. Kā arī balsost par citiem komentāriem.
17 0 atbildēt

Dzeest pasham savus raxtus.... emotion 

18 1 atbildēt

Varētu izveidot iespēju ietagot spoku lietotājus komentāros. Respektīvi, ja es komentārā pieminu kādu no spokiem, tad es uzrakstu, piemēram, @agurs, un viņam profilā parādās notification, ka viņš ir pieminēts tur un tur ar iespēju uzreiz aiziet uz komentāru, kur ietagots. Vārdsakot līdzīgi, kā tas ir Facebook u.c. portālos. 

17 1 atbildēt

Medaļas par komentāriem pārcelt zem avatara. tur tie izskatītos labāk.Tagad lasot komentus acis žilbst,

16 1 atbildēt

Iespēju labot vecos rakstus!

15 0 atbildēt

Izbeigt klanu karus   emotion  

Tie klusībā, zem ūdenī bojā portālu ar lieku un nevajadzīgi daudz informāciju.

Kā alternatīvu iesaku:

Kultivēt kādu radošu un māksliniecisku sadaļu, kur izpausties ar jaunradi.

Piemēram, Sadaļa "Spoku Jaunrade" un Apaksadaļas kā "mūzika, ēdieni, zīmējumi, dzeja, dejošana, dziedāšana, tehniskās lietas, auto&moto, būvniecība utt." un īpašu šedevru apakšsadaļu kurā katrs var izrādīt kaut ko pilnīgi unikālu, ko pats ir radījis.

Galvenokārt - man patiktos smelties idejas no saviem tautiešiem "no cilvēka cilvēkam", nevis lasīt visādus kopētus pusfabrikātus.

Orģinalitāte, Jaunrade un Cilvēcīgums...

15 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Iesaku salabot rakstu meklēšanas funkciju. 

Meklēšanā prasa ierakstīt  atslēgas vārdu, taču rezultātos, pat ne smakas nav no viņa. un tā ir ļoti bieži.

15 0 atbildēt

Iesaku izveidot spokos Junioru sadaļu, kur izpausties tiem, kam ir zem 14 vai 13. Patlaban visi "līdz 16" raksti iet kopējā katlā - rezultāts ir tāds, ka sīči saņem naidīgus komentārus un mīnusus, jo vecākus spokus viņu saturs neinteresē vai liekas muļķīgs, un tai pašā laikā vidējais portāla saturs paliek neinteresants nobriedušākiem prātiem. Domāšanas veids un intereses dažādos vecumos krasi atšķiras, varbūt ir vērts to ņemt vērā emotion

19 5 atbildēt

Būtu super, ja atbildes uz komentāru rādītos tieši zem komentāra, jo komentāru sistēma ir diez gan sajaukta. 

14 0 atbildēt

Atgriezt iespēju labot/dzēst rakstus!

16 2 atbildēt

Eu! Kas ir noticis?

1. Kāpēc ir noņemta iespēja dzēst savus rakstus?

2. Kur ir palikusi iespēja pārskaitīt citam lietotājam cepumus?

3. Kur palikuši tie laiki, kad admina statusu meta katram otrajam pakaļ?

4. Kāpēc vairs neviens nelien Jacky dirsā? Kas viņš te ir tukša vieta?

5.

6.

7.

8. ?

9. ????

10. Paldies par atbildēm, jau iepriekš.

Jūsu uzticīgais kalps, no korķa nokāpušais Sheep.

Paraksts, datums. Aidā.

13 0 atbildēt
Komentaaru sisteemu vajadzeetu kaa youtube. Vajag ieviest spoku mobilo aplikāciju un spoku bodi + redzeet, kas balsojis par maniem rakstiem no mob. versijas
13 0 atbildēt

Atļaut balsot ar negatīviem vērtējumiem literatūras sadaļā.

Kāpēc vispār tādu iespēju noņēma? Tas tikai vēl vairāk piedrazos konkrēto sadaļu!

13 0 atbildēt

Lai literatūras sadaļā var balsot arī ar mīnusiem, nevis tikai ar plusiem.

13 0 atbildēt

Ļoti forši būtu savā profila lapā redzēt kopējo skatījumu skaitu par visiem rakstiem kopā - total views, savādāk jāskaita pašam visi kopā!

13 0 atbildēt

Daudzi grib, lai uz komentāriem atbildes būtu tieši zem tiem nevis dažādās lapās - iedomājos, varbūt rindā pie populārāko, jaunāko un vecāko šķirošanas var pielikt arī sakārtošanas opciju. Proti, pirmais komentārs un atbilžu skaits uz kura uzspiežot izlec visas atbildes.

14 1 atbildēt
Manuprāt mobilā aplikācija būtu noderīgāka... emotion
12 0 atbildēt

Man rādās ka man ir 5 paziņojumi, lai gan es esmu tos visus apskatījis.

12 0 atbildēt

Varbūt varētu ieviest jaunas medaļas sadaļām? Kā piemēram Receptēm šefpavāra, literatūrai rakstnieku, tribīnei oratoru, Spēlēm&softam datorfrīku, tehnoloģijām&zinātnei zinātnieku, miskastei bomzi(kura tituls atņem cepumus), utt.

12 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »