local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

izlēgt iespēju balsot par rakstiem kamēr pašam nav neviena, jeb vismaz ar negatīvu attieksmi pret visiem kādi ir patstāvīgi mīnusu spiedēji viendienītes.

arī iespēja labot vecos rakstus jo laiks iet un info mainās, jeb vismaz izdzēst

12 3 atbildēt

Neredzu, kur te var paziņot, par bugiem. Tātad man ir tā, ka uzlieku noformējumu rakstam uzspiežu labot lapu pārlādē un nekas nav izlabojies....

9 0 atbildēt
Vajadzētu kategoriju Miskasteemotion tiem kas jau zin ka rakstu metīs miskastē var uzreiz izvēlēties kategoriju Miskaste
9 0 atbildēt

Man šķiet, ka testiem arī vajadzēs tematikas sadaļu. Tgad, protams, kamēr to nav daudz, var viegli visu pārlūkot, bet ar laiku, man škiet, es vēlētos pildīt testus tikai no konkrētam kategorijām.

9 1 atbildēt

Izplatīt Spokus pa visu internetu emotion Tā lai būtu draugos, feisītī etc.

8 0 atbildēt

Iespēju padarīt rakstu neaktīvu!

8 0 atbildēt

Smaidiņus vajag arī mobilajā versijā!

8 0 atbildēt

Radās ideja priekš bezjēdzīgajiem rakstiem(kurus nevar sūtīt miskastē, vai dzēst, jo tie atbilst noteikumiem). Var ieviest kautko līdzīgu bloķēšanai, bet ar savādāku domu. Tātad, pie autora profila noderētu iespēja/opcija ,,sūtīt uz nevajadzīgo rakstu sadaļu'', kas aizsūtītu visus autora rakstus uz iepriekš minēto sadaļu ja 10(vai vairāk/mazāk) cilvēku to uzspiestu. Varētu pielikt, ka redaktors var iedot divus balsojumu punktus(lietotāji, žurnālisti varētu dot tikai vienu) un admini četrus(nu doma skaidra), u.t.t. . Un ja rakstu autors vēlētos ,,laboties'', tad redaktors vienkārši varētu noņemt viņu no tās sadaļas atdodot lietotāja statusu(nevis žurnālista) un tad pēc noteikta sakarīgo rakstu skaita cilvēks saņemtu atpakaļ žurnālistu(ja nespamotu, protams). Domāju tas atvieglotu daudzu spoku dzīves.

8 0 atbildēt

Nez vai tada fīča ir(neesmu manījis), bet būtu forsi apskatīt komentārus/rakstus kurus esi novērtējis pozitīvi/negatīvi..

8 0 atbildēt

Kāpēc bija jāsamazina FS rakstu ievietošanas cepumu skaits no 100 uz 10? Tagad vispār cilvēkiem zudīs interese par to spēli. 100 bija atbilstoši, jo ir kaut kas jādara, lai to bildi uztaisītu. Nevar salīdzināt ar gagu vai jokiem. Žēl.

8 0 atbildēt
Viena lieta ko grobeju pateikt ir lai nonem reklamas kas radas augsaa,jo nosedz iespeju izveleties kategoriju
8 0 atbildēt
Vajadzējis uzlabot Spoku mobīlo versiju. Sēdēt Spokos no pilnās versijas ir grūti (man). Būtu labi ja skatoties kāda spoka profilu mobīlajā versijā varētu redzēt kam viņš seko un kuri seko viņam, redzēt galerijas. Superīgi arī būtu ja mobīlajā versijā varētu redzēt statistiku, balsojums, iespējams arī čatu. emotion
8 0 atbildēt

Vajag iespēju pievienot rakstu lasāmrakstiem, neatverot rakstu.

8 0 atbildēt

Savā taisītajā rakstā videoklips parādās tikai PĒDĒJĀS lapas beigās, nevis katrā lapā. (Ir gadījies, ka ir raksts ar kādām 4 lapām un katrā lapā beigās ir viens videoklips, tas tracina, jo gribas viņu lai visi redz PĒC raksta izlasīšanas)

7 0 atbildēt

atzīmē rakstu ar zaļu vai sarkanu karodziņu. kur zaļais nozīmē rakstiņu cilvēkiem ar īpašām gramatikas vajadzībām, bet sarkanais apzīmētu rakstu, kurš paredzēts cilvēkam, kurš spēj uztvert teksta būtību neatkarīgi no apstākļiem.

7 0 atbildēt

Iespēju rediģēt komentārus - krāsas, bolds, arī pēc komentāra pievienošanas, tā labošanas skatā.

7 0 atbildēt

Opcija dzēst savus rakstus!

7 0 atbildēt
ATCELT to jauno murgu, ka rakstu var ielikt anonīmi. Paskataties, ko viņi liek iekšā...
7 0 atbildēt

 Vajadzētu noņemt visas plikās , un pusplikās bildes no Spoku sākuma lapas - priekš tā ir domāta spoku sadaļa 18+! emotion 

7 1 atbildēt

Palielināt avatara gifa lielumu no 60kb uz vismaz 100kb. 60kb tā ir ņirgāšanās, ja vēlies ielikt kādu smagāku gifu jau. 

Atļaut no mobīlās versijas apskatīt savus sekotājus.

6 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »