local-stats-pixel fb-conv-api

Megakonkurss - atpakaļ vasarā!50

123 0

Megakonkursā var piedalīties ikviens, kam ir kaut nedaudz brīva laika un iedvesmas. Kad es pirmo reizi spkos ieliku rakstu, neviens neticēja, ka man izdosies. Tajā dienā es nolēmu, ka nekad nepadošos un man pietiks dukas visu izdarīt kā esmu ieplānojis. Iedvesmojies arī Tu, pierādi, ka arī Tu vari nokost šo pīrāga gabalu un iekļūt starp labākajiem!

Oficiāli izziņojam jaunā MEGA konkursa datumu! megakonkurss sāksies 2016.gada 29.augustā un ilgs 3 nedēļas līdz 2016.gada 18.septembrim (ieskaitot). Formāts - oriģinālo un superoriģinālo rakstu skatījumu summa. (VISĀS kategorijās, izņemot ŠOKS un 18+) Katru nedēļu skatījumi tiks skaitīti no jauna. Uzvarētājs - triju nedēļu kopsumā visvairāk punktus ieguvušais autors, otrās, trešās utt. vietu ieguvēji tiks noteikti pēc iegūto punktu skaita.

Gatavojies, MEGA konkurss sāksies pēc 7 dienām.

MEGA konkursa galvenā balva - profesionālais teleskops SKY-WATCHER MERCUTY, studentu galda spēle ANTI Monopoly, speedmintons, spoku krekli, spoku atslēgu piekariņi, kinobiļetes un citas ne mazāk satriecošas balvas.

Visiem veiksmīgu šo nedēļu un tiekamies megakonkursā!!

123 0 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

es mīlu aguru, sarauj!

1 2 atbildēt
Šeit jāsēž gadiem lai kaut ko dabūt. Jabučo daudz pakaļas 😂
6 7 atbildēt