local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Apple negribētu stāstīt mums?152

659 27

Hey, vēlos jums nedaudz pastāstīt par dažām "tumšajām" pusēm, ko Apple uzņēmums pasniedz mums tā, ka mēs to nepamanām. Izsakām savas domas, komentējam ,vērtējam :)

Pārējie mani raksti šeit.

659 27 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Neatceros kur (vrb kaut kādā forumā vai kur citur), bet cilvēki ir sūdzējušies, ka viņu Iphone ir kļuvuši lēnāki pēc 5 Iphone parādīšanās brīža. Un tas galvenokārt ir noticis pēc Iphone atjauninājumu instalēšanas. Jā, varbūt tie ir meli utt., bet tā viņiem būtu liela peļņa, cilvēkiem būtu lielāks stimuls pirkt jaunāko modeli, kurš būtu ātrs, līdz iznāktu nākamais modelis.

65 3 atbildēt

nu, un kas tur īpašs? parasts mārketings. ja uzķeries- pats vainīgs. 

48 2 atbildēt

Kapēc cilvēkiem kuriem ir apple produkti nezutraucās par to kas ir citiem, bet tie kuriem nav apple uztraucās pat tiem kuriem tā ir? Nu taču lietojiet sev patīkamos produktus un miers =)

36 9 atbildēt
LoL man ir iphone, ipad, ipad mini un macbook pro! :D Sūdzības nav, bikses arī :D
36 11 atbildēt

Un kas tur slikts? Kompānija cenšas pārdot savu preci un viņiem tas sanāk!

Ja tev piederētu firma, tu necestos konkurēt ar ciām firmām!? emotion

23 0 atbildēt

Viss, ko tu tagad uzrakstīji, ir pierādījums tam, ka Apple kompānijā strādā nenormāli labi mārketinga speciālisti un tāds ir viņu darbs. katrs cīnās par savu vietu zem saules. gribi pērc, gribi nepērc ;)

22 0 atbildēt

Apsveicu - Tu esi apguvis marketinga pamatus emotion

18 1 atbildēt

Manuprāt, Apple ir lielisks mārketings. Nevienam citam ražotājam neaizliedz taisīt tieši tādas pašas reklāmas. Un noteikti par Apple negatīvu runā tik daudz, jo tas parādās visur, taču esmu pārliecināta, ka tam pašam Samsung un HTC ir tikpat daudz negatīvu lietu, taču to tik ļoti neievēro, jo šai produkcijai nav izstrādāts tik labs mārketings. Tas tikai pierāda, cik lielisks biznesmenis ir Apple ražotājs. 

16 0 atbildēt

man vsp ir nokia 2680emotion

16 2 atbildēt

''Medisons, astoņus gadus vecs puisītis, spēlējot ir iztērējis vairāk par 1400 dolāriem''

 

Vaitad apple ir pie tā vainīgi ja vecāki neseko līdzi? tad jau varetu vainot cilveku kurš uztaisija ieroci par to ka kāds cits ar to kādu nošāva...

emotion

14 0 atbildēt

cilvēki pērk apple ne tikai dizaina ''vārda'' dēļ, bet arī tāpēc, ka apple ir ļoti kvalitatīva tehnika :) cilvēki nepirktu mēslus pa tādu naudu. 

38 25 atbildēt

Problēma sāksies tad, ja apple izkonkurēs citas firmas, jo tad vairs nebūs konkurences un kā mēs visi zinām, tad bez konkurences nav progresa...

9 0 atbildēt

Un atkal es aizstāvēšu āboļlietiņas :)

1-Visi samsūdi arī savu produkciju izlaiž vienu pēc otra, lai tikai cilvēki visu laiku pirktu utt. Reāli visi pelna, bet palasi ko saka cilvēki kas ir lietojuši apple iphone's saka... Vis labākās atsauksmes ir par 4 un 4s... 5tais nēsot sanācis un kkā tā ;) Pats lietoju 4.. un Nevaru sūdzēties viss strādā, un daudz labāk nekā samsungi, (kurus lieto mani draugi)

2- Tas ka bērni paņem Ipadu un sapērk visādus mēslus tas nenozīmē ka uzreiz kompānija ir vainīga, katru palikāciju rada vainu cita firma vai pat privātpersona, kura arī visu ieprogrammē, kas jāspiež lai pasūtītu bonusus un kko tādu, Androīdam arī gan jau ir tā ka var kkur vienreiz uzspiest pirkstu uz ekrāna un konts tukšs.... Runājot par Planšetēm... Man daudziem paziņām ir Android planšetes (planšete laba, itkā viss strādā ātri un tā nevar sūdzēties) Pats lietoju Ipad2 Un salīdzinot ar Androidu tas ir kosmisks lidojum, uzreiz jūt ātrumu, un tā ritīgi...

3- Nu tā jau ir pašu cilvēku vaina ka visu laiku sēž un lieto telefonus, Kāds tur sakars ar apple ?

4- Apple nevis cenšās iefiltrēties bet konkurē ar pārējiem, un viņam tas labi sanāk, jo piemēram tajos pašos DĀRGAJOS datoros.. Man pagāšais dators bija Dell (arī nav Lētais gals) Dators labs bet tagad nu jau kādu laiku lietoju MacBook pro 2010 gada izlaidumu, un es viņu negribu ne pret ko citu mainīt, MAC OS ir daudz ērtāks nekā Win paskatoties uz win8 vispār sejā tāds WTF ? Vienīgi ko es domāju ka varētu pāriet uz jaunāku I5 macbook pro bet to pēc laika. (Es kā datorsistēmtehniķis nevarēju neielīst savā kompītī un nepaskatīties kādas ir iekšas, un tur skatoties uz mātesplati uzreiz var redzēt atšķirību, Daudz kvalitatīvāk un labāk nostrādāts ;) (Ir sanācis pat pāris Macbook remontēt )

6- Arī prežus noliek redzemākā vietā, lai cilvēki viņus pamanītu un pirktu, jo tas ir mārketings, šitais uzbrauciens ir no cilvēka kam skauž ka cietiem ir apple emotion

7- applam ir daudz tādas funkcijas ko var izdarīt tiaki izmantojot viņu produkciju, takā tas viss ir normāli, ja tev nav apple dators tad neizmanto nekādu glabāšanu virtuāli :))

8- Nu vienkārši WTF ? :D

9- Tā cena ar laiku atmaksājas, dators nokalpos ilgāk un līdz ar to tu būsi tiaki uzvarētājs :))

Komentā noteikti ir daudz kļūdasbet man po.........

14 8 atbildēt

Jā, Apple produkcija ir vienīgā, uz kuru var pazvanīt arī Dievkalpojuma laikā! emotion

7 1 atbildēt

Nu nezinu, es vēl ipodam ne santīmu (izņemot paša cenu) neesmu iztērējis, un netaisos iztērēt.

5 0 atbildēt

Lai katrs pērk ko var atllauties, ja nevar nopirkt iPhone var nopirkt kadu letaku viedtalruni. Un tie kuri nevar atlauties lūdzu beidzat brēkāt.

11 6 atbildēt

Viņiem arī vajag pelnīt....

4 0 atbildēt

Kam man  aipon ja man sava 3310 pieder!

4 0 atbildēt

Lol, spoki.lv piedāvā vinnēt tādu smadzeņu skalotāju- itkā ar internetu nepietiktu!emotion

No offence, protams.emotion

3 0 atbildēt

Tas ir bizness ja tu būtu viņu vietā tu gan ta nedomātu.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »