local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Apple negribētu stāstīt mums?152

659 27

Hey, vēlos jums nedaudz pastāstīt par dažām "tumšajām" pusēm, ko Apple uzņēmums pasniedz mums tā, ka mēs to nepamanām. Izsakām savas domas, komentējam ,vērtējam :)

Pārējie mani raksti šeit.

659 27 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Ja reiz esi vienreiz ticis pie iPhone, nu nebūs citu modeļu, kas patiks vairāk.. pat GalaxySIII..

0 0 atbildēt

Nesaprotu kapec man maksat 2reiz lielaku cenu par isudu 5 , ja var nopirkt galaxy s3 kas ir labaks, vairak iespeju utt. Iphonam pat dziesmas ir japerk , viss par maksu danu nah !

0 0 atbildēt

es esmu izmantojis apple produktus un varu droši teikt, ka vienīgais, kas tur ir labāks nekā jebkur citur ir dizains. un es dizaina dēļ neatteikšos no labākām mantām.

0 0 atbildēt

man nav , nav bijis un domaaju- nebuus nekaadi tur apple meesli. Tikai taapeec ka es sho vinju taktiku jau izpratu sen.  Ar taadaam lietaam ir taapat kaa ar religjiju- ateisti ir imuuni pret visu!emotion

0 0 atbildēt

Bet tomeŗ, apple produkti ir ļoti ērti un izskatīgi, par macbook air un ipod neko sliktu nevaru pateikt, ipodam, jebkuram, ir vienkārši kolosāla skaņa, ipad arī ir ļoti ērts, ātrs un patīkams priekšmets vispār viņi rūpējas par to, lai klientiem patiktu viņu produkcija mazliet vairāk kā citi ražotāji.

Nu tā lieta ka nevar savienot ar citiem ražotājiem jau normāla, to jau katrs uzņēmums vēlas, bet ne visi var atļauties.

Vai tad smurfberries spēles izstrādātājs ir apple ?

Turklāt pazīstu daudzus kam ir iphone, nedomāju ka kāds no viņiem gaida kamēr iznāks updeits kādai programmai. 

Tas viss ir tikai izdevīgs bizness un viņi atrod patērētājus, katrs ražotājs gribētu ka viņu produkcija ir nesaderīga ar citu ražoto produkciju, taču ne visi to var atļauties, starp citu apple akcijas arī ir pamatīgi nokritušās kopš pagāšā gada.

0 0 atbildēt

man piemēram žēl iztērēt kautkādam telefonam 200 + ls, es labāk to naudu kautkur citur iztērēju, ir telefons ar ko var zvanīt un vairāk neko nevajag

0 0 atbildēt

Vienīgais, kas man ir no Apple ir gadsimtu vecs iPod's, kurš ir pārdzīvojis tik daudz plūdus, zemestrīces u.c. negadījumus, ka sūdzēties nevaru. Zinu, ka jaunajai produkcijai nav tādas tricienizturības, kāda man ir vajadzīga. ;D Vienīgais, ko man no apple gribētos ir iPad mini. emotion

0 0 atbildēt

Nu nezinu, man uzdāvinājā jauno iPhone, bet viņā tur nekā tāda nav, vismaz ne priekš manis, laiks pie telefona tiek pavadīts tikai gandrīz zvaniem, ik pa laikam varbūt twitterī ieiet un aizsūtīt kādu sms. Viss. 

0 0 atbildēt

Apple grib, censas, dara... Liekas ka Tu esi uzmetis baigo aci uz viniem ?

Ta pat var teikt pa HTC, Nokia utt.... Maxsima emotion

0 0 atbildēt

pats lietoju apple un pilniibaa tev piekriitu, ir ari straadaats apple storaa un viss ir veel launak nekaa tu domaa, tas veikals ir iekartots loti majigi un cilveki tur jutas loti atbrivoti, respektivi tas ko vajag pardevejam un korporacijai.

0 0 atbildēt

Man nekad nav paticis Apple

0 0 atbildēt

Šim visam rakstam ir viens atslēgas vārds- mārketings. Viņiem ir vienalga ko par to domā citi. Viņiem ir svarīga nauda. Un cilvēki paši ir vainojami pie tā, ka uzķeras uz āķa. Taču jāatdzīst, ka Apple ir nesis ievērojamus panākumus šinī jomā. Likšu tev +, jo tu nebaidies izteikt savu viedokli. emotion

0 0 atbildēt

Man vienalga!

Man ir 10 gadus vecs nokia esmu laimīgs :D

kruti ir ta ska es varu zvanit un rakstīt sms

0 0 atbildēt

Ne velti iPhone 5 ir A6 procesors.

Apple zin ko viņi dara, Apple jau ir izēduši Samsung no pirmās vietas pasaules tirgū, par Nokia nemaz nerunājot! 

0 0 atbildēt

esmu lkm tā sarežģītā fans.

0 0 atbildēt

Esmu lietojis gan htc, apple, un samsung produkciju, viedoklis tāds, ka ios ir krietni labāk izstrādāta nekā android, mazāk lagu, plūstošāka darbība, nekādas aiztures. Plus apple izstrādājumu dizains vienmēr ir patīkams kā acīm tā arī rokām.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

VISĀS lielākajās pasaules firmās ir šie prikoliņi un psiholoģiski mēs tiekam ietekmēti uz KATRA dzīves soļa. No tā nevar izbēgt! Kamēr netiks uztaisīts 3. pasaules karš , un lielākie gudrinieki netiks nokauti,mēs pisīsim smadzenes ar vien vairāk un vairāk!

1 2 atbildēt

Diez es vienīgais vēlētos, lai apple pazūd uz visiem laikiem? Vnk ienīstu!!!

0 1 atbildēt

man pasai ir gandriz viss iznemot ipad mini (nu tas manai mammai) un es pilnigi apmierinata! Nu ko esmu apple girl...

0 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »