local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Apple negribētu stāstīt mums?152

659 27

Hey, vēlos jums nedaudz pastāstīt par dažām "tumšajām" pusēm, ko Apple uzņēmums pasniedz mums tā, ka mēs to nepamanām. Izsakām savas domas, komentējam ,vērtējam :)

Pārējie mani raksti šeit.

659 27 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Pagaidīšu kādus 5gadus un nopirkšu :D tad iphone būs 10reizers lētākji un jaunāki modeļI: )

0 0 atbildēt

Stulbs raksts. Viss, ko ieliki ir parasts mārketings, ko izmanto visas firmas. Varbūt ne tik uzkrītoši, bet, katra cenu zona parāda sevi savādāk. Loģiski, ka dārgie produkti centīsies piesaistīt vairāk uzmanību, un pievilināt pircējus.

0 0 atbildēt

Tak katra kompānija tiecas uz peļņu un tam nāk klajā mārketings un citi triki. Tur jau vairs nav svarīgi, kas ir ražotājs un kāds ir galaprodukts, svarīga ir peļņa.

0 0 atbildēt
*** lēnāki
0 0 atbildēt

Patreiz pats shito lasu no iPad...

aplle corect, vai kæ to sauc, dažreiz kaitina.

bet dators ātrs!

bet protams arī dārgs... 

0 0 atbildēt

Apple produkcija jau ir kļuvusi par statusa lietu...popig, ka mēsls, galvenais lai ābols virsū.

4 4 atbildēt
Kapec lai es lietotu apple ja es varu panemt 2x letaku produktu un gandiz 2x labaku? Tikai tapec ka tas ir stiligi? No thanks.
1 1 atbildēt

Ak jā, atbilde uz tavu virsraksta jautājumu - noteikti neko no izstrādājumiem, izgudrojumiem, pie kā viņi strādā, kāpēc viņi uzliek tik, samērā, augstu cenu ja telefonu iepērk daļās, un kāpēc daži viņu citāti ir pretrunīgi.

0 0 atbildēt

es labāk portatīvo nopirkšu...

0 0 atbildēt

 

Pilnīgs bulšets!!!!

1. esi skaitijis cik nokia ir izlaidi telefonu modelus isa laika? cik samsungs, samsungs divos gados 4 modelu izlaiz ar vienlidzigiem parametriem, tas nav marketings vinu plansetes jau laikam 10 modeli!!!!

Apsveicu marketingu - pareiza domasana ka pelnirt naudu, kaut visi tadi butu!!

2. kads sakars ar aplikaciju un apple? aplikacijas netaisa apple bet gan privatas firmas gan IOs gan Android operatajsist. ar domu pelnit- tas tak logiski

cik savulaik pats setuji melodijas,ekranbildes,speles savam nokijam,siemens, un cik nauda nav tereta sencu..

3. ir 21 gadsimts, ar burgeri izspieda belasu tirgotajus un letas ednicas un???, tada dzive, dzivo meza lieto nokia 5110 un netu izmanto netakafenica un bus ok

7, icloud izdomaja apple pirmais un malaci,parejie tikai kopee!!! kad perc audi tad bmw detalas neder ja kas- ceru ka saprati!.

 

rezume, tas ka samsungs taisa plasmasas tel un uzskruve lielas cenas nekam, nokijas vispar nerunasim, un citus...

gribi vienkarsu tel- perc ar pogam, neviens neliek sedet pie pc, plansetem- vai spelem, katra izvele - esi miksts un nevari pieversties citam - ej arsteties!!

Lietoju apple produkcija un noverteju dizainu-materialu un kvalitati-

visi sen zin kas ir apple un kadi ir to nicinataji 13-25 gadus veci jaunieshi kas nevar atlauties,paskatities patiesibai aciis!! varu atlauties un izbaudu lietoshanu, nevarat atlauties jaunu perkat lietotu, iphone 4 jau pa 130Ls var dabut, macbuki 300,  

 

Lietojiet veseli!!

0 0 atbildēt

Labs mārketings un domājoši cilvēki. Tie kas māks strādāt māk arī nopelnīt. Apple ir vieni no tiem kas to dara un pie tam ļoti sekmīgi.

0 0 atbildēt

Nekas jauns.Cerēju ka raksts būs mazliet "dziļāks" .

0 0 atbildēt

Starp citu, piemēram iPhone5 pašizmaksas nav lielākas par 20 $, kas ir arī līdzīgi visiem citiem telefoniem. Lielāko daļu no cenas veido šie glaunie veikali un zīmols. Protams Apple tiecas uz kādu spēku pasaulē, un mūsdienās visspēcīgākā vara ir pelekas masas kotrole, jeb patērētāju zombēšana. T.i. cilvēce ir iekrutusi ar vājību uz visādiem soc. tīkliem un jauniem bezjēdzīgiem softiņiem. Reku, pirms 20 gadiem nekā tāda nebija un visi bija daudz laimīgāki.

P.S. man besī visi androīdi un iOS, tur vis ir tik raibs, krāsain -  bardags... Nokia N9 rullē!! :D

0 0 atbildēt

A Man Pohuj,Es No Laukiememotion emotion

0 0 atbildēt

Nesaprotu, kur problēma... Perfekts mārketings, vot i vsjo. Jebkurš uzņēmums vēlētos tādu pašu atpazīstamību pasaulē. Katrs uzņēmums reklamē savu preci pa savam, apple to ir izdarījuši labāk par citiem.

0 0 atbildēt

Ļoti ģeniāls raksts emotion

Pirmkārt jebkura kompānija mūsdienās nodarbojas ar mārketingu. Pat tagad rakstot man sānā rādās Tele2 reklamē samsung galaxy tab. Otrkārt par aplikācijām tu smagi maldies, ka tās it kā ir ļoti dārgas u.t.t. Aifonu var džeilbreikot un viss tev ir na šaru. Treškārt kam pie velna tas rūp kāds kādu telefonu pērk vai planšeti??? Ja tu vari nolikt 700 zaļos par aifonu un tev patīk dari tā :) Ja nē tad nebļauj un pērc kko lētāku un pat jaudīgāku. Es tiešām jūs nesaprotu. Tik pat labi varētu pārmest kādam biezenim kapēc viņš ir nopircis mazeratī nevis otro golfu...

0 0 atbildēt

Salīdzināt Iphonus ar samsungiem, tas ir, android tehnikām, ir tas pats kas salīdzināt PC ar Mac. apple tehnika paliek vienveidība, ko tostarp nevar teikt par pārējiem ražotājiem android tirgū.

0 0 atbildēt

Es nesekoju līdzi modes tendencēm, es pats izvēlos ko man vajag. Tā ka es īpaši neuztraucos par to ko Apple dara , jo īsti viņu produkcijā ieinteresēts neesmu. 

0 0 atbildēt

Man rodas asociācija:

Thomas Edison un Steve Jobs

Edisona elektrokompānijas un Apple.

Abi "legāli nozog" patentus un ļoti agresīvi tos aizsargā. Izmato efektīvus mārketinga trikus lai pasniegtu kaut ko kā inovācijas un, tajā pašā laikā, atstājot ēnā citus ļoti potenciālus izgudrojumus. Un agresīvi aizsargā savas tiesības tiesas prāvās.

0 0 atbildēt

Ja reiz esi vienreiz ticis pie iPhone, nu nebūs citu modeļu, kas patiks vairāk.. pat GalaxySIII..

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »