local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Apple negribētu stāstīt mums?152

659 27

Hey, vēlos jums nedaudz pastāstīt par dažām "tumšajām" pusēm, ko Apple uzņēmums pasniedz mums tā, ka mēs to nepamanām. Izsakām savas domas, komentējam ,vērtējam :)

Pārējie mani raksti šeit.

659 27 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

iPhone ir kā, piemēram, Bugatti. Ir viens telefona modelis un citu nevajag. Cilvēks, kurš saprot, kas ir elegance un kvalitāte., to iegādāsies. Savukārt, Samsung un visi pārējie ir kā Ford, Opel, Citroen utt. 100 dažādu modeļu, bet kvalitāte nekāda. Bet ne jau visiem to saprast.

4 2 atbildēt

procentuāli izstrādāts peļņas algoritms, li kompānija pelnītu stabili gadu pēc gada neizmeļot jauninājumu buķeti uzreiz.

2 0 atbildēt

nu sakiet, ko gribat bet es šaubos, ka ir vēl kāds tik kvalitatīvs produkts kā apple. Ir bijuši gan androīdi, gan iphoni, protams, androīdam ir vairāk iespēju, bet mans vecais iphons 3 gadus ideāli nostrādāja tā arī ne reizi neuzkaroties, praktiski nebija nekādu "bugu" un citu problēmu, krita daudz, daudz reižu tā arī ekrāns nesaplīsa. Datoru arī iegādājos gadus atpakaļ un, vēljoprojām, strādā ideāli. Pašreiz gan ir androīds, jo gribējās telefonu vairāk personalizēt (kur iPhone patiešām atpaliek).

un beidziet stāstīt, ka Apple pārņems tirgu, pēc Stīva Džobsa nāves Apple vērtība ir jau nokritusies par vienu trešdaļu, un viņu tirgus samazinās

ja nemaldos, Samsungam pieder ap 70% smārtfounu tirgus, tādēl ja kāds paŗņems visu trigu, tad tas būs vienīgi Samsungs. Plus no savām paziņām neesmu dzirdējis gandrīz nevienu pozitīvu atsauksmi par Samungu, tādēļ es uzskau, ka labāk lai apple pārņemtu tirgu nevis samsung.

Un pasktīsimies patiesība acīs, visi, kuri saka, ka Apple ir sūds, to lieto tikai geji utt., vienkārši nepitiek naudas apple produkcijai ;)

2 0 atbildēt
Man bijusi saskarsme ar dažne dažādiem smartphone un tagad man ir iphone, man vienalga lai viņi ņem manu naudu, bet es ņemšu kvalitāti. Arī ipad ir labs, ne tā kā samsūda planštes un ķīniešu mēsli, man liekas. Man ir vienalga vai jūs lietojiet windos phone, androidu vai ko, tapec ludzu lieciet miera apple lietotajus, mes izvelamies kvalitati :) es nesaku ka visi citi smartfone ir slikti, man tikai nepatik ta karšanās un bremzēšana. Jā, jā, es ar pirms tiku pie šitiem aboļiem, teicu - fū, nu kā ko tādu var lietot, nu mēsls taču, mans androidiņš ir labāks, tad tiku kartigi palietot iphone un ta dā, es viņu dievinu :D bet ka jau teici, katram savs
2 0 atbildēt

Protams, ka BĒRNI grib apple mantiņas. emotion

1 0 atbildēt

 

Pilnīgs bulšets!!!!

1. esi skaitijis cik nokia ir izlaidi telefonu modelus isa laika? cik samsungs, samsungs divos gados 4 modelu izlaiz ar vienlidzigiem parametriem, tas nav marketings vinu plansetes jau laikam 10 modeli!!!!

Apsveicu marketingu - pareiza domasana ka pelnirt naudu, kaut visi tadi butu!!

2. kads sakars ar aplikaciju un apple? aplikacijas netaisa apple bet gan privatas firmas gan IOs gan Android operatajsist. ar domu pelnit- tas tak logiski

cik savulaik pats setuji melodijas,ekranbildes,speles savam nokijam,siemens, un cik nauda nav tereta sencu..

3. ir 21 gadsimts, ar burgeri izspieda belasu tirgotajus un letas ednicas un???, tada dzive, dzivo meza lieto nokia 5110 un netu izmanto netakafenica un bus ok

7, icloud izdomaja apple pirmais un malaci,parejie tikai kopee!!! kad perc audi tad bmw detalas neder ja kas- ceru ka saprati!.

 

rezume, tas ka samsungs taisa plasmasas tel un uzskruve lielas cenas nekam, nokijas vispar nerunasim, un citus...

gribi vienkarsu tel- perc ar pogam, neviens neliek sedet pie pc, plansetem- vai spelem, katra izvele - esi miksts un nevari pieversties citam - ej arsteties!!

Lietoju apple produkcija un noverteju dizainu-materialu un kvalitati-

visi sen zin kas ir apple un kadi ir to nicinataji 13-25 gadus veci jaunieshi kas nevar atlauties,paskatities patiesibai aciis!! varu atlauties un izbaudu lietoshanu, nevarat atlauties jaunu perkat lietotu, iphone 4 jau pa 130Ls var dabut, macbuki 300,  

 

Lietojiet veseli!!!

1 0 atbildēt

Bija vērts izlasīt, lai gan domas par APPLE nemainījās. Labs produkts - dārgs prieks.

1 0 atbildēt
Apple produkti nav domāti bērniem, kas grib spēlēties un kāst vecāku naudiņu. Apple pārstāv radīšanu un dzīvošanu saskaņā ar mākslu. Es personīgi izjūtu pat sava veida cieņu pret savu iPhone utt. Mūsdienās tehnoloģijas var uzskatīt par ikdienas sabiedroto, no kura es gaidu neko mazāk kā kvalitāti, gludu un drošu darbu izpildi. Es zinu, ko es izvēlos un zinu, cik naudas upurēju lai to iegūtu, bet tas ir tā vērts. Apple man nav licis vilties.
1 0 atbildēt

Jā, baigos jaunumus izstāstiji...

1 0 atbildēt

Žel cilvēku kuri šo lasa un uztver kā pašaprotamu, mārketings ir tikai daļa no apple produkcijas (respektīvi šeit pieminētie produkti) Patiesās vērtības un Apple produkcijas pamatideaj ir pavisam citāda, nav stāsts par īTelefoniem vai dPlanšetēm... bet gan par īstiem produktiem kā piemēram pēc pēdējās Konferences klājā nākušais iMac (kurš patiesība ir viens no vērienīgākajiem atjauniājumiem un solis uz salidzinot ar pārējiem "jaunajiem" produktiem) vai piemēram MacBook ar Retina... un protams ir jautajums, kam Jūs cilvēki izmantojiet apple produkciju.... no pieredzes saku,  lai radītu ko skaistu un jaunu apple produkcija attaisno savu vārdu un izmaksas dizaina pasaulē, proti ja Tu spēj un māki izmantot šī produkta iespējas Ja tomēr nesapratāt par ko īsti ir šis komentārs ir divi varianti... 1. Maini profesiju! 2. Ja tev nav profesijas, palasi k-ko vairak un izbaidi uz savas aadas no šīs produkcijas (atcerosties ka apple produkcijas ir radītājiem, nevis lietotājiem) un tad atbildi :) @opauga

1 0 atbildēt
Un par iCloud te ir sarakstītas pilnīgas muļķības. Ieinstalējot to uz PC ar pieejamu WiFi, man viss ļoti jauki darbojas :)
1 0 atbildēt
Par to, ka ķipa iPhone palikuši lētāki pēc 5ā izlaišanas... Man pašam ir iPhone un sāka klemmēt tikai tad kad par daudz app'us sainstalēju, izdzēsu un darbojās kā jauns bez gļukiem. Un man ir visi atjauninājumi, nav Apple vaina. Vienkārši pašķirojat savas aplikācijas pirms kādu vainojat. Friendly advice
1 0 atbildēt

2010. gadā viedtālruņu leģendas iPhone tirgus cena Amerikā bija 549 ASV dolāri, pašizmaksa - 149 dolāri, bet montāžas izmaksas Ķīnā - 4 dolāri. Kopā Ķīna no katra saliktā iPhone 4 nopelnīja ap 10 dolāriem. No šā salīdzinoši vienkāršā piemēra redzam, ka vislielākā peļņas daļa nonāca iPhone mātes kompānijā - Apple, kas atrodas ASV.

1 0 atbildēt

Latvijā par Apple izstrādājumiem sūdzās tikai viena veida cilvēki - tie, kuri ir pārāk vidusm ēra vai nabadzīgi, lai spētu atļauties tos. 

3 2 atbildēt

EU ja, welcome to the real world

1 0 atbildēt

Visas tās "tumšās" pārdošanas puses ievēro pilnīgi visi ne tikai telefonu tirgotāji, arī citu tehniku. Tas nav nekāds baigais jaunatklājums.

1 0 atbildēt

Raksts mēsls. Kāds tur ir tumšās puses, virsrakstā pieminētās, šajā rakstā tādas, kuras mēs jau nezinātu !?

1 0 atbildēt
Skatijos s4 video. Man jau savā ziņā paliek kautkā šķērmi ap dūšu. Padomāju ko par šito telefonu ārprāta bumu teiks pēc 50 gadiem.
1 0 atbildēt

Patreiz pats shito lasu no iPad...

aplle corect, vai kæ to sauc, dažreiz kaitina.

bet dators ātrs!

bet protams arī dārgs... 

0 0 atbildēt

Pagaidīšu kādus 5gadus un nopirkšu :D tad iphone būs 10reizers lētākji un jaunāki modeļI: )

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »