local-stats-pixel fb-conv-api

Senča dāvana Jaunajā gadā.120

1117 5

Pārnākot mājās no treniņa, ieeju virtuvē iedzeru tēju, uztaisu sviestmaizes, paskatos TV un eju uz savu istabu. Pēc minūtēm 10 atnāk sencis no darba, var redzēt iedzēris. Pasauc mani uz sarunu. Sakot ka darbā bija neliels tusiņš, visi darbinieki savācās un nosvinēja gaidāmo Jauno 2011 gadu un saņēma dāvanas. Tad nu sākumā atver maku iedod Ls20, paspiežam viens otram roku, pasaku paldies un eju atkal uz istabu jo sarakstos ar savu meiteni. Bet te viņš mani apstādina un atver koferīti un pirms izvelk dāvanu saka: "šo tu vari uzdāvināt savai draudzenei", un izvelk 3 želej dildo konfektes. Man šoks, nevarēju saprast joks vai kā :D Bet nu labi paņemu un saku ka jāsteidzas. Bet mani apstādina pusceļā un iedod man vēl 1 paciņu ar Sexy Jelly candy, kuras paciņā ir gumijas konfekte ar jogurta garšu un ar vagīnas formu ;D Tagad ar savām dāvanām dodos uz istabu un rakstu meitenei ka viņu gaida pārsteigums. Nākamaja dienā satiekamies centrā un es viņai uzdāvinu "sex shop" konfektes :D, bet pateicu lai verot mājās, jo pārsteigums. Nostaigājāmies pa centru, viss bietē, pavadīju līdz pieturai un devos mājās. Pārnāku mājās, sencis joprojām guļ dīvānā ar pohiņu un eju uz istabu pie datora. Ieeju skype, nav online manas mīļās. Gaidīju, gaidīju, sāku nervoze uzrakstu sms, un pēc 20 minūtēm viņa atbild: "Ko tādu no tevīm nebiju gaidījusi..."
Tā bija pēdējā sms no viņas.

p.s. Tāpēc domājiet ko dāviniet saviem mīļajiem, jo nedod Dievs ja kaut kas tāds notiek ar jums. Jokojiet ar tiem kas saprot jokus un pēc tam neapvainojas.

Lai 2011 gads jums būtu sirsnīgs un jautrību pilns!

1117 5 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Pa īsto tevi šitā pameta? emotion

1 0 atbildēt

bļā saņ*t šādu dāvānu ir jābūt tādam wtf ?? :D:D

1 0 atbildēt

es gribētu želejdildo saņemt dāvanā. nopietni.  tā būtu interesantākā dāvana ever :D

1 0 atbildēt

atgādina manu dāvanu draugam- želejkončas krūšu formā :D 

1 0 atbildēt

Kruts sencis [rock]

1 0 atbildēt

ak dievs :D

Es laikam pa ceļam izmestu tās konfektes ārā :D

1 0 atbildēt

Krānu pavelnieks :D

1 0 atbildēt

ja es sanemtu tadu,tad pirmais jautajums butu-vinju var  izmantot?:D

1 0 atbildēt

Meitenei uzdāvina konfektes dildo formā... un viņa apvainojas.. ja man puisis kko tādu uzdāvinātu, es neapvainotos.. varbūt tikai izbrīnītos.

1 0 atbildēt

orģināli :D

0 0 atbildēt

LABS :D zel ka vina apvainojas, vareja jau ka joku uztvert :D 

0 0 atbildēt

Nu, vismaz unikālu dāvanu būs saņēmusi. :D Mīlīgi.

0 0 atbildēt

Es gan uz tādu dāvanu neapvainotos.

0 0 atbildēt

:D :D :D kā var apvainoties :D vismaz kaut kas jautrs un oriģināls :D

0 0 atbildēt

eu kur sitadus jokus var nopirkt? varetu ar uzdavinat :D

0 0 atbildēt

:D:D Nabags! :)

0 0 atbildēt

Es arī tādus esmu ēdis. Normāli īstenībā. emotion  Bet draudzene tiešām tad tev dīvaina, ja apvainojās. Par ko tur dusmoties? Tas tas pats, ja viņa tev uzdāvinātu končas, kas izskatās pēc krūtīm un tu viņu par to pamestu. Tas būtu smieklīgi! Lielākais stulbums, ko esmu dzirdējis. 

0 0 atbildēt

skaista trešā bilde! "D

0 0 atbildēt

"Želejvagīna ar jogurta garšu, bet pati maksts es īsti nezinu ar kādu garšu, šovakar atvēršu pagaršošu. ;DD" ja jau tu viņai uzdāvināji šitos tad tu skrēji pakaļ uz sexshopu pēc vēl tādiem pašiem eksemplāriem? :D

0 0 atbildēt

... šovakar atvēršu pagaršošu. ;DD Tu takš uzdāvināji meitenei. :?

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »