local-stats-pixel fb-conv-api

Senča dāvana Jaunajā gadā.120

1117 5

Pārnākot mājās no treniņa, ieeju virtuvē iedzeru tēju, uztaisu sviestmaizes, paskatos TV un eju uz savu istabu. Pēc minūtēm 10 atnāk sencis no darba, var redzēt iedzēris. Pasauc mani uz sarunu. Sakot ka darbā bija neliels tusiņš, visi darbinieki savācās un nosvinēja gaidāmo Jauno 2011 gadu un saņēma dāvanas. Tad nu sākumā atver maku iedod Ls20, paspiežam viens otram roku, pasaku paldies un eju atkal uz istabu jo sarakstos ar savu meiteni. Bet te viņš mani apstādina un atver koferīti un pirms izvelk dāvanu saka: "šo tu vari uzdāvināt savai draudzenei", un izvelk 3 želej dildo konfektes. Man šoks, nevarēju saprast joks vai kā :D Bet nu labi paņemu un saku ka jāsteidzas. Bet mani apstādina pusceļā un iedod man vēl 1 paciņu ar Sexy Jelly candy, kuras paciņā ir gumijas konfekte ar jogurta garšu un ar vagīnas formu ;D Tagad ar savām dāvanām dodos uz istabu un rakstu meitenei ka viņu gaida pārsteigums. Nākamaja dienā satiekamies centrā un es viņai uzdāvinu "sex shop" konfektes :D, bet pateicu lai verot mājās, jo pārsteigums. Nostaigājāmies pa centru, viss bietē, pavadīju līdz pieturai un devos mājās. Pārnāku mājās, sencis joprojām guļ dīvānā ar pohiņu un eju uz istabu pie datora. Ieeju skype, nav online manas mīļās. Gaidīju, gaidīju, sāku nervoze uzrakstu sms, un pēc 20 minūtēm viņa atbild: "Ko tādu no tevīm nebiju gaidījusi..."
Tā bija pēdējā sms no viņas.

p.s. Tāpēc domājiet ko dāviniet saviem mīļajiem, jo nedod Dievs ja kaut kas tāds notiek ar jums. Jokojiet ar tiem kas saprot jokus un pēc tam neapvainojas.

Lai 2011 gads jums būtu sirsnīgs un jautrību pilns!

1117 5 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

bļē - es dievinu Tavu senci... :D

nu meitenēm kko tādu dāvināt nevisai labi - īpaši ja Jums viss sākumstadījā.

2 0 atbildēt

nu bļē čali

2 0 atbildēt

Nē, nu ja man pēc 2 nedēļu draudzības mēģinātu iesmērēt šitādus dinduļus, es arī padomātu, ka nav visi mājās, bet ja jau draudzība ilgāka un tu zini, ka tas cilvēks nav ķerts, tad jau jocīgi tā apvainoties. Vēlāk viss nenokārtojās?  

3 1 atbildēt

Man buutu taads o.O

 

bet es neapvainotos :D Vienkaarshi saaktu reekt liidz asaraam un njemtu un apeestu vinjus :D Meitenei ar humora izjuutu taa pasvaki :D

2 0 atbildēt

Ja man uzdāvinātu tādu tāvanu... tad tā būu vis prikolīgākā dāvana kas man vien bijusi :D

2 0 atbildēt

Cik jūs ilgi kopā esat/bijāt?? Ja nebijāt kopā ilgi varbūt viņa samulsa no tādas dāvanas?? Varbūt viņa tagad domā, ka tu uzskati, ka viņa ir kāda "sūkātāja", bet varbūt, ja tu viņu uzmeklēsi un paskaidrosi, ka tas bijis tikai joks, varbūt viss nokārtosies!! emotion

2 0 atbildēt

ceru jums būs atkal viss ok :) vajadzēja patiekt, ka tās ir NASA raķetes.

2 0 atbildēt

kāda vaina ;DD:D::D

1 0 atbildēt

es būtu tava meitene, es ar tiem peņiem tevi atsistu :D 

1 0 atbildēt

es saprastu tadu joku

1 0 atbildēt

Ui jaa,tapat kaa piedomajiet ko juus sakat, jo taadus meslus varat ievarit, ka "prieks"

1 0 atbildēt

bļā saņ*t šādu dāvānu ir jābūt tādam wtf ?? :D:D

1 0 atbildēt

brūnais dildo ir ar KOlas garšu :D :D tev filip :D

1 0 atbildēt

atgādina manu dāvanu draugam- želejkončas krūšu formā :D 

1 0 atbildēt

Kruts sencis [rock]

1 0 atbildēt

ak dievs :D

Es laikam pa ceļam izmestu tās konfektes ārā :D

1 0 atbildēt

Krānu pavelnieks :D

1 0 atbildēt

ja es sanemtu tadu,tad pirmais jautajums butu-vinju var  izmantot?:D

1 0 atbildēt

Meitenei uzdāvina konfektes dildo formā... un viņa apvainojas.. ja man puisis kko tādu uzdāvinātu, es neapvainotos.. varbūt tikai izbrīnītos.

1 0 atbildēt

Es ar tevi jaunajā gadā apsveicu ;DD

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »