local-stats-pixel fb-conv-api

Senča dāvana Jaunajā gadā.120

1117 5

Pārnākot mājās no treniņa, ieeju virtuvē iedzeru tēju, uztaisu sviestmaizes, paskatos TV un eju uz savu istabu. Pēc minūtēm 10 atnāk sencis no darba, var redzēt iedzēris. Pasauc mani uz sarunu. Sakot ka darbā bija neliels tusiņš, visi darbinieki savācās un nosvinēja gaidāmo Jauno 2011 gadu un saņēma dāvanas. Tad nu sākumā atver maku iedod Ls20, paspiežam viens otram roku, pasaku paldies un eju atkal uz istabu jo sarakstos ar savu meiteni. Bet te viņš mani apstādina un atver koferīti un pirms izvelk dāvanu saka: "šo tu vari uzdāvināt savai draudzenei", un izvelk 3 želej dildo konfektes. Man šoks, nevarēju saprast joks vai kā :D Bet nu labi paņemu un saku ka jāsteidzas. Bet mani apstādina pusceļā un iedod man vēl 1 paciņu ar Sexy Jelly candy, kuras paciņā ir gumijas konfekte ar jogurta garšu un ar vagīnas formu ;D Tagad ar savām dāvanām dodos uz istabu un rakstu meitenei ka viņu gaida pārsteigums. Nākamaja dienā satiekamies centrā un es viņai uzdāvinu "sex shop" konfektes :D, bet pateicu lai verot mājās, jo pārsteigums. Nostaigājāmies pa centru, viss bietē, pavadīju līdz pieturai un devos mājās. Pārnāku mājās, sencis joprojām guļ dīvānā ar pohiņu un eju uz istabu pie datora. Ieeju skype, nav online manas mīļās. Gaidīju, gaidīju, sāku nervoze uzrakstu sms, un pēc 20 minūtēm viņa atbild: "Ko tādu no tevīm nebiju gaidījusi..."
Tā bija pēdējā sms no viņas.

p.s. Tāpēc domājiet ko dāviniet saviem mīļajiem, jo nedod Dievs ja kaut kas tāds notiek ar jums. Jokojiet ar tiem kas saprot jokus un pēc tam neapvainojas.

Lai 2011 gads jums būtu sirsnīgs un jautrību pilns!

1117 5 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

haaa :D labs!!!

5 0 atbildēt

Nu taadu daavanu sanj*t buutu apstulbusi kaadu laicinju, bet nu noteikti gribeetu zinaat kaadaa sakaraa man taadu uzdaavina puisis!!!

7 2 atbildēt

kādam veicas! emotion

5 0 atbildēt

Želejas maksts gan jau pēc zivtiņas garšo :D

5 0 atbildēt

Ahh, nabadziņš. :(

Meitene bez humorizjūtas un ..njaa. :D

5 0 atbildēt

tiik stiligi :d 

4 0 atbildēt

Garšīga dāvana!

4 0 atbildēt

forever alone, lolzor

4 0 atbildēt

Interesantas, bet ko tādu var drīzāk ēst kopā, ne dāvināt kā dāvanu. 

 

Saproti, ja man pateiktu, ka mani gaida pārsteigums, es domātu, ka tas ir kaut kas patīkams un nebūtu noskaņojusies uz jokiem. Un, protams, vienatnē būdama, atverot.. Nu nezinu gan, nevajadzēja tā. 

 

 Es tādas končas ēstu kopā ar draugu, bet dāvanā uz Jauno gadu gan gribētu ko mīļāku. 

 

 Bet par rakstu ++, labs. :)   

 

Gan jau izlīgsiet. Ceri, ka viņa lasa spokus. :D

4 0 atbildēt

fāters foršs, bet nu ne visas meitenes saprot šādus jokus, tādēļ es nemaz nebūtu riskējis un nedāvinātu to želejvagīnu' un it īpaši 'želejdildo' emotion cerams ka tev viss uzlabosies ar savu meiču, nevarēs tā taču iesākt jauno gadu. emotion ++++++ no manis

4 0 atbildēt

izsaku līdzjūtību

4 0 atbildēt

kad pagarso tad pasaki man kaa garsoja :)

4 0 atbildēt

labs raksts .man žel tevis

4 0 atbildēt

man jau nu gan patiktu xD

4 0 atbildēt

 

+1 :D :D :D  

4 0 atbildēt

zjell tevis- Jauno gadu naaksies kaa pamestajam pavadiit!

4 0 atbildēt

Foršs Tev vecais! ;) emotion

4 0 atbildēt

lol

4 0 atbildēt

Būtu es viņas vietā- es teiktu ka kārums jādala uz pusēm(:

3 0 atbildēt

haha, laimīgu tev jauno gadu :D

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »