local-stats-pixel fb-conv-api

Neizlasītās vēstules. Sandis.4

Attention. Šis (konkrēti šī daļa) !stāsts ļoti provokatīvs. Jau iepriekš brīdinu (!) Taisnību sakot, internetā atradu ļoti labu citātu rakstniekiem "Ja tev bail par to rakstīt- raksti tieši par to"- neteiktu, ka man ir bail šādu tēmu apspriest, bet tas ir ārpus manas komforta zonas tik un tā. Ceru, ka patiks.

P.S. Stāsts ir izdomāts. Jebkāda sakritība ar reālām situācijām vai personām, ir nejauša. Nejauši izvēlēti arī varoņu vārdi

My chemical romance- famous last words

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Neizlasitas-vestules/826825

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Neizlasitas-vestules-Emilija/826847

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Neizlasitas-vestules-Toms/826959

165 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tik spēcīgs darbs prasa arī spēcīgu komentāru emotion

 Tā kā tu mani labi zini- to, ka esmu kinda homofobisks utt. tad iepriekš brīdinu- šo savu pusi vērtējot darbu mēģināju norobežot, vērtēju apmēram kā sociologs interviju- norobežojot personisko viedokli par noteiktām tēmām.

1. Man šķita neloģisks sākums- kristietis, bet netic Dievam (p.s. Dievs jāraksta ar lielo burtu). Es apzinos, ka to iepini speciāli, lai vairāk spilgtinātu šo tēlu, taču jebkurš pārliecināts kristietis pūtīsies- kā var sevi saukt par kristieti un neticēt visa pamatam- Dievam. Tā jau zaimošana utt. So- ļoti laba pretruna jau pašā darba sākumā.

2. Salīdzinājums ar parfīmu bija perfekts. Filmu esmu redzējis. Neteiktu, ka man patika, bet labs paraugs. Ja tu būtu tur iepinusi RInkēviču un viņa iznākšanu no skapaj, kas būtu latviskāk, es nedotu pluspunktus, jo tas būtu paredzams paraugs, bet šis man patīk.

3. Nezinu vai Gandijs ir izcilākais piemērs. Viņš bija garā ļoti stiprs, taču, ņēmot vērā, ka pieminēji sportistus, varbū, kāds sportists nebūtu nācis par ļaunu viņa vietā vai kā 3 sarakstā.

4. Paraugs par Ulmani, kā apvērsumu man likās par vāju. Šajā gadījumā atkal labāk būtu internacionālais vai ideālā gadījumā kaut kas no sporta vēstures vai literatūras, piemēram brīnums uz ledus 1980. gada olimpiādē, fraņču revolūcija, amerikāņu uzvara pār britiem kaut kas tāds, jo 2015. gada LG laulību legalizācija ASV bija milzīgs internacionāls sprādziens, Ulmaņa apvērsums šķiet mazliet par lokālu, jo īpaši ja vārdu autors tiek pasniegts kā literatūru, vēsturi,mākslu,s portu zinošs. Nesaku, ka ir slikts, bet šeit vienkārši labāk piestāvētu kas pasaulē skaļāks.

5. Ļoti interesanta uzvārdu izvēle. Sasmējos par Krumpal- tas nebija domāts kas ebrejisks?:d

6. Svešinieks šādai situācijai piemērota literatūra- laba doma.

7. Ko nozīmē tas latīņu teiciens?

8. Es pie tām lapām būtu piemetis ask.fm- savā laikā tur bija visvairāk baumu lapeļu, tad sekoja twiters un visi pārējie. Bet tā ideāli izdomāts, ka galvenais varonis to visu nelieto, sauvkārt aiz muguras un pēc tam arī stundās mutuļo uzbraucieni. p.s. Manai kaimiņienienei ir tāds uzvārds kā Laumai, tiesa cits vārds:d Sasmējos dēļ tā

9. Osvalds. Es iedomājos par kādu ļoti ļaunu komiksu/filmu/multeņu tēlu

10. Visā kopumā atkal nenormāli spēcīģs darbs, turklāt visā tā garumā. Caur to ļoti, ļoti spēcīgi atainoji ikdienas dzīvi cilvēkiem, kas kaut kādā veidā ir citādāki. Vienalga vai dēļ orientācijas, rases vai vienkārši cituprāt nūģi utt. Ja man būtu jāliek atzīme- 12/10.

8 0 atbildēt

Pat ja tā nav Tava komforta zona - ir labi pat vairāk kā labi... Tas viss liekas tik īst, visticamāk tāpēc, ka kaut kur arī kas tāds gadās...

7 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt