local-stats-pixel fb-conv-api

Straftanz2

8 0

Sveiki atkal! Pēc ilga laika pavadīšanas rakstot mazajās kastītēs esmu atgriezies pie lielās kastītes ar rakstu par vēl vienu grupu, šoreiz Straftanz.

Tātad, Straftanz ir grupa, kas nāk no Vācijas rietumiem un muzicē zem EBM, Dark Electro, Aggrotech, Synthpop un Industrial žanriem. Grupa tika oficiāli izveidota 2006. gadā, kurā arī izdeva savu pirmo singla albūmu "Straftanz".

Vēl pirms sava pirmā albūma izdošanas, pirmoreiz dziesmas Straftanz demo tika atskaņots Dortmundes klubā Sixx P.M., no kura kāds dīdžejs to izplatīja pa visu Vācīju un Eiropu, kur šī dziesma ieguva lielu popularitāti, neņemot vērā faktu, ka dziesmas lirikas sastāv tikai vārda Straftanz un Vācu klubu un dīdžeju vārdu bļaušanas.

Vēlāk, 2006. gada oktobrī grupa izdeva savu pirmo singla albūmu "Straftanz", ar kuru viņi iekļuva Deutsche Alternative Jahrescharts, kas ir visa gada labākās mūzikas apkopojums, topa 35. vietā.

Grupa paspēja izdot vēl vienu singla albūmu "Tanzt Kaputt, was Euch Kaputt Macht" un savu pirmo studijas albūmu "Foreward Ever" pirms, 2009. gadā, devās savā pirmajā koncerttūrē, kurā viņi pievienojās VNV Nation koncerttūrei "Faith, Power and Glory".

2011. gadā grupa izdeva otru studijas albūmu "Mainstream Sellout Overground" un atkal pievienojās VNV Nation koncerttūrei "Automatic", kurā veica 18 koncertus Eiropā un tālāk devās uz ASV.

P.S. gribēju pastāstīt par lielo žanru daudzveidību, lietu, kas man šai grupā baigi patīk. Straftanz nav grupa, kas ir ieslēgusies vienā šaurā apakšžanrā un taisa viena veida dziesmas, viņi taisa diezgan daudzveidīgas dziesmas vairākos apakšžanros, piemēram Aggrotech - Gummimann, Feuer die Kinder(Ist Mir Egal!); Industrial - Finale Vollendung, D.Z.E.; synthpop - Doubt, Biftek de Licorn. Grupa arī ļoti daudzās albūmu dziesmās muzicē kopā ar citeim māksliniekiem.

Dalībnieki:

k-x - vokālists

-JL- - sintezātors, programmēšana, papildus vokāli

(Par pārējiem diviem nevaru nekādu konkrētu unformāciju atrast vai viņi ir bijušie dalībnieki vai arī uzstājas tik koncertos. Man vairāk liekas, ka grupa reāli satāv tikai no k-x un -JL-)

Cyberdominator - ???

J-ing - ???

Pilnlitrāžas albūmi:

Forward Ever (2008)

Mainstream Sellout Overground (2011)

EP/singlu albūmi:

Straftanz (2006)

Tanzt Kaputt, Was Euch Kaputt Macht! (2008)

Citi raksti:

The Gothsicles

Eden Synthetic Corps

Extize

Agonoize













8 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Un protams, ka es šito grupu nezināju. >.< Būs laikam man arī jauztaisa atsevišķs raksts par kādu no tām grupām. EBM takeover ;D

0 0 atbildēt