local-stats-pixel fb-conv-api

The Gothsicles21

14 0

Sveicināti! Šodien ķersimies klāt visprikolīgākajai Electro-industrial/ EBM grupai no Čikāgas, ASV - The Gothsicles. Amerikā viņi ir diezgan populāri, spēlē visapkārt, bet informācija par viņiem ir diezgan nepieejama. Grupa muzicē zem EBM, Industrial un 8-bit žanriem, un tika dibināta 2006. vai 2005. gadā (secinot pēc albūmiem un koncertiem, oficiālu informāciju atrast nesanāca).

Grupas dalībnieki ir riktīgi Nintendo nūģi (protams labā nozīmē), lielākā daļa dziesmu lirikas ir par dažādām spēlēm (pārsvarā NES spēlēm) un arī pašā mūzikā ir ļoti daudz 8-bit spēļu skaņu elementi. Grupas vokālists darkNES arī daudz dzied par citām grupām un vienkārši dažadām, prikolīgām lietām. Visas viņa dziesmas ir pilnas ar humoru un tāds arī ir grupas mērķis.

Grupa ir piedalījusies ļoti daudzos populāros festivālos, kā Kinetic, InFest, Reverence un Resistanz, un, protams, veikusi daudzas koncerttūres pa visu Ameriku. Grupa koncertos ļoti bieži sadzied kopā ar Caustic, Sega Lugosi un citiem mūziķiem. Starp darkNES un Caustic pastāv stipra draudzība, kopā viņi ir izveidojuši arī projektu - The Causticles, bet šai projektā gan neko daudz nav darījuši.

DarkNES koncertos vienmēr ietērpjas savos Nintendo NES aksesuāros - NES Power Glove un NES kontrolera jostā, kā arī viņam uz rokas ir tetovējums ar diviem kuģiem no spēles Galaga. Bijusī grupas dalībniece :EYG: koncertos arī spēlējās ar NES Zapper pistoli.

Grupa ir izdevusi trīs studijas albūmus un vienu bez maksas ielādējamu EP albūmu. Ar albūmu "Industialites & Magic" grupa iekarojusi 1. vietu Amazon starp visielādētākajiem albūmiem Goth & Industrial kategorijā.

Dalībnieki:

darkNES - vokālists

Turbo Gothic 16 (pirms kāda laika pienācis) - taustiņi

:EYG: (pirms kāda laika grupu pametusi) - taustiņi

Pilnlitrāžas albūmi:

Nesferatu (2006)

Sega Lugosi's Dead (2009)

Industrialites & Magic (2011)

EP albūmi:

NESferaTWO (2009)

Discogs diskogrāfija

Citi raksti:

Eden Synthetic Corps

Extize

Straftanz

Agonoize













14 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

👍

0 0 atbildēt

''You’ll be one rescued-ass mermaid'' :D :D :D

Balstiņas arī labās, nezkāpēc dienvidparku atgādina.

Nē, man vajag diskogrāfiju. xD

0 2 atbildēt