local-stats-pixel fb-conv-api

Eden Synthetic Corps12

22 0

Olá! Šodien kārta portugāļu electro-industrial/aggrotech grupai Eden Synthetic Corps jeb saīsinājumā ESC, grupai, par kuru ļoti grūti atrast da jebkādu informāciju.

Oriģināli visi grupas dalībnieki, vairākus gadus, spēlēja vienā Death Metal grupa, līdz viņi sāka klausīties smagu elektronisko mūziku un viņiem apnika spēlēt metālu. 2005. gadā grupas dalībnieki izdomāja pamainīt savā starpā lomas un dibināja grupu ESC Portugāles pilsētā Leirijā. Grupa spēlē zem Aggrotech, Harsh EBM un Industrial žanriem, kā arī visu dziesmu lirikas ir angļu valodā, dažas dziesmas arī vācu valodā.

Chain D.L.K. intervijā grupas līderis Glamour Diesel stāstīja, ka grupas nousaukums bija domāts kā saīsinājums vārdam "escape"(tā arī es domāju), bet neilgi pēc grupas dibināšanas līderis gribēja nousaukumam piešķirt plašāku nozīmi. Tā viņš izdomāja, ka grupas nousaukumā ir jābūt kaut kam svētam (Eden), kaut kam futūristiskam (Synthetic), un kaut kam ļāunam, šajā gadījuma saistīts ar karu (Corps).

Līdz šim grupa izdevusi četrus studijas albūmus zem vācu ierakstu kompānijas "Scanner" vārda, jo priekš viņiem portugālē vispār nav nevienas ierakstu kompānijas. Ar albūmu "Enhancer" grupa iekaroja Deutsche Alternative Charts 9. vietu. Grupa ir arī sniegusi koncertus portugālē (un citur pasaulē) un piedalījusies dažādos festivālos.

Dalībnieki:

Glamour Diesel - vokālists

IDK - vokālists

Hypecrash - sintezators, programmēšana

Chainheart - sintezators, programmēšana

(neesmu par viņu lomām/ pienākumiem 100% pārliecināts, secināju tikai pēc nožēlojamās informācijas internetā un koncertu bildēm)

Pilnlitrāžas albūmi:

Matte (2006)

Enhancer (2008)

Eight Thousand Square Feet (2010)

Breathing Salt (2013)

Discogs diskogrāfija

Citi raksti:

The Gothsicles

Extize

Straftanz

Agonoize













22 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Sasodīts, cik smuka mūzika! Nu, vismaz pirmā dziesma, tālāk vēl neesmu tikusi.

1 0 atbildēt

Šitie labi ja jau kādu laiciņu viņus autiņā braucot klausos,uzdzen tādu gribēšanu pagoņīt...emotion

1 0 atbildēt

Eight Thousand Square Feet albums man ir. Viņiem ir remix Alien Vampires dziesmai Lies, tā arī par viņiem uzzināju. xD

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt