local-stats-pixel fb-conv-api

Agonoize2

10 1

Tātad parakņājos Kino&Mūzika sadaļā un arī izdomāju uztaisīt nelielu rakstu par par vienu no manām iecienītākajām grupām.

Agonoize ir Vācu Aggrotech/Electro-Industrial grupa. Agonoize oficiāli formējās, kad, 2002. gadā, Berlīnē, Maika Džonsona(Mike Johnson) un Olivera Zengera(Oliver Senger) duetam pievienojās Kriss L(Chris L) kā vokālists.

Savu pirmo EP albūmu "Paranoid Destruction" grupa izlaida 2003. gadā un ātri kļuva populāri, ierindojoties Deutsche Alternative Charts 7. vietā un topos palika 8 nedēļas.

Savu pirmo koncertu sniedza 2004. gadā Dark City Festivāla ietvaros kopā ar VNV Nation, Gothminister, NFD un Seize.

Grupas pedējais darinājums ir EP albūms "Wahre Liebe" un Out Of Line atbalstītais albūma singla "Wahre Liebe" videoklips.

Dalībnieki:

Chris L - vokāli

Mike Johnson - programmēšana un kompozicionēšana

Oliver Seger - programmēšana unn kompozicionēšana

Discogs - Agonoize discogrāfija

Pilnlitrāžas albūmi:

Assimilation: Chapter One (2004)

999 (2005)

Sieben (2007)

Hexakosioihexekontahexa (2009)

Vērā ņemamie EP un singlu albūmi:

Evil Gets An Upgrade (2005)

Ultraviolent Six (2006)

For The Sick And Disturbed (2008)

Wahre Liebe (2012)

P.S. Agonoize ir slaveni ar saviem asiņainajiem koncertiem.

Citi raksti:

The Gothsicles

Eden Synthetic Corps

Extize

Straftanz











10 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Līdzīgi jau ir, bet Suicide Commando nekad nav bijis man tāds favorīts starp n-tajām manai sirdij tuvajām aggrotech grupām. Ir gan viņam dažas baigi feinas dziesmas, bet pārsvarā visi mani favorīti no viņa mūzikas nāk no Implements of Hell un Bind, Torture, Kill. Es gan tev varu padot vēlvienu diezgan  līdzīgu, kas man ar baigi patīk - X-Fusion, varbūt būsi dzirdējis. :)

0 0 atbildēt

Es arī lēnām papildinu tos krājumus, sāk arī ar vien vairāk grupas iepatikties, laigan tikuntā nekā daudz nav, tikai Assemblage 23, System Syn, Mesh, SITD un Icon of Coil pārsvarā tie labākie. Arī istabas biedriem šī daudz pieņemamāka par aggrotech, industrial un rhythmic noiseemotion

0 0 atbildēt