local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mūs apkrāpj telekompānijas?89

250 53

Mūsdienās telefons, tā ir lieta bez kuras mums grūti iztikt. Tāpēc, kad mēs iegādājamies telefonus izvēle var būt grūta, jo īpaši ja telefons jāņem uz 2 gadiem. Bet cik daudz mēs varētu ietaupīt pērkot uzreiz? Šajā rakstā es visu salīdzināšu ar bites piedāvājumiem, jo lielākā daļa cilvēku, ko es pazīstu, lieto biti.
P.S lai redzētu cenas, palieliniet katru bildi.

250 53 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000
Cik vat noprast,tu uzravi tadu adresi ka salidzini.lv un gribi to paradit ari parejiem,cenas vnm ir atskirigas,bizness paliek bizness
0 0 atbildēt

Tikko no Bites paņēmu telefonu - citur lētāk neatradu...

0 0 atbildēt

Man vispār nav telefona. emotion Bija BlackBerry, bet pazaudēju un labi vien ir, pilnīgi neparocīga ierīce. Un, khe, khem, no Bites pirku. Parastā summa laikam bija Ls 198.00, bet tā kā nebija daudz naudas, ņēmu uz nomaksu, jo tieši to savajadzējās. Tā nu pārmaksāju, līdz kopējā rēķinu summa mazāk kā divu gadu laikā sakrājās līdz gandrīz 400 latiem. Tarifs, pirmkārt, kakains, jo internets nereāli dārgs bija, visiem ģimenē Tele2, bet Tele2viešiem toreiz nebija šādi telefoni. Morāle: NEKAD, NEKAD neko neņemiet uz nomaksu. Labāk pakrājiet, neskrieniet pirkt jaunos viedtālruņus, lai tikai būtu un sekotu modei. Kamēr sakrāsiet, gan jau būs iznācis labāks (kas ir ļoti iespējams mūsdienu tehno-laikmetā). Bet, kamēr uz savas ādas nejutīsiet to stulbo pārmaksas sajūtu, tikmēr laikam neiemācīsieties.

0 0 atbildēt

Nu var redzēt, ka Tu nemāki izmantot pat Paint, lai apgrieztu nevajadzīgo... emotion

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »