local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mūs apkrāpj telekompānijas?89

250 53

Mūsdienās telefons, tā ir lieta bez kuras mums grūti iztikt. Tāpēc, kad mēs iegādājamies telefonus izvēle var būt grūta, jo īpaši ja telefons jāņem uz 2 gadiem. Bet cik daudz mēs varētu ietaupīt pērkot uzreiz? Šajā rakstā es visu salīdzināšu ar bites piedāvājumiem, jo lielākā daļa cilvēku, ko es pazīstu, lieto biti.
P.S lai redzētu cenas, palieliniet katru bildi.

250 53 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Kaut ,kā jau jauzpelnās.

0 0 atbildēt

Man LG E400 vienkārš ,bet mani apmierina.Ņemts uz nomaksas LMT veikalā pap 72 ls.Bija akcija un ne santīma nepārmaksāju.Kas attiecās uz Biti,ieeju veikalā pie tiem un brīnos uz cenām,mož tarifi ir lētāki kā citiem,bet šmauc uz tel.maksas.

0 0 atbildēt

man ir Samsung galaxy mini. nesūdzos nemaz. visp Samsungi baigi piedur :D iet pat ļoti labi. labākais tas ka pirku lombī pa 35 latiem :D naudas nebija un izdomāju noriskēt ar Tukuma lombardu - lēti, ātri un pat defektu nav :D bij vēl ar oriģinālo plēvīti virsū :D emotion 

0 0 atbildēt

nokia

0 0 atbildēt

nokia asha 200 qwerty nopirku Bitē emotion

0 0 atbildēt

 butu vismaz salidzinājis cenas arī ar lmt un tele2 ne tikai nomelnojis vienu kompāniju

0 0 atbildēt

Man vispār nav telefona. emotion Bija BlackBerry, bet pazaudēju un labi vien ir, pilnīgi neparocīga ierīce. Un, khe, khem, no Bites pirku. Parastā summa laikam bija Ls 198.00, bet tā kā nebija daudz naudas, ņēmu uz nomaksu, jo tieši to savajadzējās. Tā nu pārmaksāju, līdz kopējā rēķinu summa mazāk kā divu gadu laikā sakrājās līdz gandrīz 400 latiem. Tarifs, pirmkārt, kakains, jo internets nereāli dārgs bija, visiem ģimenē Tele2, bet Tele2viešiem toreiz nebija šādi telefoni. Morāle: NEKAD, NEKAD neko neņemiet uz nomaksu. Labāk pakrājiet, neskrieniet pirkt jaunos viedtālruņus, lai tikai būtu un sekotu modei. Kamēr sakrāsiet, gan jau būs iznācis labāks (kas ir ļoti iespējams mūsdienu tehno-laikmetā). Bet, kamēr uz savas ādas nejutīsiet to stulbo pārmaksas sajūtu, tikmēr laikam neiemācīsieties.

0 0 atbildēt

tīri tehniski Bites (kā mēs to pazīstam) bizness NAV mobilo telefonu tirgošana.

Pieslēdzot pieslēgumu, līgums tiek slēgts ar SIA "Bite Latvija".

Pērkot telefonu, papīros figurē SIA "Spaineta Latvija". Tas pats būs redzams uz kastītes. Es ilgi pētīju kastīti un mēģināju saprast, WTF ir "Spaineta"?

 

Viņi gan to cītīgi slēpj un izliekas par vienu firmu, bet tehniski tie ir 2 dažādi uzņēmumi.

1 1 atbildēt

man ir nokia lumia 920 ar tele2 uz 2 gadiem pa 16 ls menesi :P

1 1 atbildēt

Nopirku S4 salidzini.lv pa 350Ls un dzīvoju laimīgs kamēr draugs pa 490Ls no bites!emotion

0 0 atbildēt
Man ir Sony Xperia Sola, internetveikalā pa 135Ls, bet LMT viņš maksāja 190 tolaik.
0 0 atbildēt

tu samaksā par garantiju, internetveiklā ir lētāki jo nav zināms no kurienes tie telefoni iepeld, nav oficiālās firmas garantijas :) 

Cik saprotu Bite vairāk netirgo HTC telefonus jo tur kaut kas nelīmējas ar garantijām Baltijas valstīs 

un plus vēl LV vienīgo internetveikalu atzīstu 1a.lv 

0 0 atbildēt

Man nokia 3310 smuks dizains , daudzas funkcijas , ja skrien mājas un ja met pret kruķiem telefons vinnē, ērts un labs emotion

0 0 atbildēt

Un tagad palasiet internetā par šīm mājas lapām, kur tirgo lētos telefonus- cik ir izrādījušies zagti kaut kur citur eiropā, cik telefoniem nav pat angļu valodas, kuros saitos pirktajiem telefoniem  ir neiespējami dabūt garantijas remontu, cik saitos tirgo Ķīnā ražotas štruntīgas kopijas, ko ne-specs nemaz nevar atšķirt no orģināla. Kad meklēju telefonu visas malas izmeklēju un arī atsauksmes lasīju. Dažiem paveicas, bet citi iegrābjas tādos s*dos. Tad labāk pārmaksāt, bet zini, ka tas telefons neuzsprāgs un arī garantijas remonts būs, kā arī neatsūtīs "jaunu" telefonu ar fapotāju bildēm.. 

0 0 atbildēt

Ņemot vērā, ka dati Tev tikai par Biti, varētu padomāt, ka tā ir kā nomelnošanas kampaņa...

Bet tas tā.. Tikai manas domas..

 

Var jau būt ka Tele 2 vai LMT par nomaksas telefoniem noplēš daaaaudz mazākas summas...

0 0 atbildēt

Neko jaunu Tu nepateici,tas jau ir sen zinams triks!Un taisniba ir Jacky!

0 0 atbildēt

Interesanti, skaidrā maksā vairāk nekā uz nomaksu. Nomaksai neesmu sekojis līdzi, bet šī ir pirmā reizi, kad ko tādu redzu. :D - sanāk, ka bite iegriež cilvēkiem, kuri ir bagātāki :D 

0 0 atbildēt

Agrāk telefoni bija mazcenas, tagad jau sen tie vairs nav mazcenas.

 

Tie kas domā līdzi jau sen neņem telefonus pie operātoriem. Bieži vien ir lētāk paņemt līzingā nevis pie operatora.

Par veidiem kā čakarēt - cilvēkus čakarē visur un visi, jautājums ir tikai par to, vai tu to pamani, vai nē. Runājot par to pašu Biti, man tracina viņa. Viņai nav nekā slēpta utt, viss ir atklāts -  bullshit! Nekādu problēmu ar citiem operatoriem, bet toties pie bites, līgumā ir noteikts, ka neatkarīgi no tā, cik ilgi tu mēnesī lieto viņu pakalpojumu - jāmaksā pilna cena. Sastapos ar šo problēmu kad mēneša sākumā gāju prom no Bites, bet saņēmu pilnu rēķinu.

Kad iet runa par interneta veikaliem - protams vaig skatīties kur ņem. Tādēļ salīdzini.lv ir izveidota komentāru sadaļa atsauksmēm. Šobrīd pats esmu ņēmis 3 telefonus interneta veikalā (bm.lv) un pretī saņēmu garantijas talonu. Nereiz nav bijusi problēma šo garantijas talonu uzrādot servisa centrā ar garantiju!

0 0 atbildēt

Idiots. Pamēģini jēdzīgi tos 'lētākos', kas ir salīdzini.lv dabūt. Lohatrons bļa. Tups tu esi. Itkā telekompānijas dotu tev telefonu bez uzcenojuma - āpsis.

0 0 atbildēt

Nu Es nemu HTC Wildfire S telefonu UK uz 3 tiiklu ar pieslegumu uz 2 gadi... bezlimitu internets un nenorunaajamas minutes kopa ar PVN 35GBP menesi... 

Telefons toreiz maksaja 160GBP, pieslegums atsevishki kkaadi 20GBP menesi 

sanak 24x35=840GBP

pieslegums vien 24x20=480GBP

tatad Es nopirku telefonu paarmaksajot 200 GBP (sanak pat vairak kaa 100% uzcenojums no toreizejas cenas)

Ja taa iedzilinas, skarbi parmaksats tika, jo toreiz tadu refubrished vareja nopirkt pa 100GBP 

:D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »