local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mūs apkrāpj telekompānijas?89

250 53

Mūsdienās telefons, tā ir lieta bez kuras mums grūti iztikt. Tāpēc, kad mēs iegādājamies telefonus izvēle var būt grūta, jo īpaši ja telefons jāņem uz 2 gadiem. Bet cik daudz mēs varētu ietaupīt pērkot uzreiz? Šajā rakstā es visu salīdzināšu ar bites piedāvājumiem, jo lielākā daļa cilvēku, ko es pazīstu, lieto biti.
P.S lai redzētu cenas, palieliniet katru bildi.

250 53 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

labi bet interneta veikalos var arī būt feiki utt bez garantijas  , bez remonta utt 

1 0 atbildēt

Nesaprotu par ko cepiens? Telekompānijas uzdevums ir nodrošināt sakarus, vēl papildus šo to tirgo...., man pērkot jaunu telefonu nenāk prātā skatīties vai mans operators netirgo mani interesējošu modeli. Parasti tos meklēju i-netā un salīdzinu cenas dažādos veikalos, izvēloties sev pieņemamāko gan pēc cenas, gan servisa.

1 0 atbildēt
Nu logiski, ja ko peerku no elektronikas ,tikai interneta veikalaa.
1 0 atbildēt

Pārdodot telefonu uz nomaksu, jebkurš uzņēmums uzņemās risku, jo pircējs var aizlaisties nenomaksājis visu summu, sabojāt telefonu un nemaksāt atlikušo summu (rodas izmaksas piedzenot parādu).

Pircējs iegādājoties produktu var iepazīties ar visiem nosacījumiem un izmaksām, tādēļ tas ir viņa lēmums - maksāt noteikto summu vai nē. Ja pircējs saprot, ka nespēj atļauties iegādāties produktu uzreiz, tad nomaksu var uzskatīt par pakalpojumu, ko sniedz pārdevējs. Un kā zināms, par pakalpojumiem ir jāmaksā.

Ir diezgan nekorekti izvēlēties lētāko piedāvājumu no uzņēmēja, kurš piedāvā lētāko produktu, un salīdzināt to ar uzņēmumu, kuram ir citi darbības principi. Lūgums autoram iepazīties ar terminiem kvalitāte un kvantitāte. 

Būtībā šis neslavas celšanas raksts ir maza, neizglītota bērna centieni parādīt sevi gudrāku esam. Pirms apvaino kādu krāpšanā, iepazīsties ar faktiem, likumiem un uzņēmējdarbības pamatpricipiem.

1 0 atbildēt

Letāko internetveikalu es NEKAD neskatos, jo tad, kad es pirku Samsung Galaxy S4 (šī gada vasarā) bija tādi veikali, kas pārdeva šo telefonu, un citas veikala sadaļas bija dārza preces un viss kaut kas tamlīdzīgs. Es vienmēr pērku telefonu veikalā, ar kuru ir bijusi pieredze - arī šoreiz pirku veikalā 316.lv, jo biju jau pirkusi iepriekšēji telefonu tur un viss ļoti labi. Lai gan telefons pie mammas, bet kāds trešais vai ceturtais gads iet tagad. Protams, nav tur tās lētākās cenas, bet ja es varu atļauties samaksāt par Ls20 vairāk un uzticamā veikalā, tad kāpēc ne?

Pie tam jā, Bitē ir dārgi telefoni, bet toties tarifu plāni lēti. Atceros, kad mana ģimene bija pie LMT, tad par katru cilvēku (tolaik bijām četri) maksājām ~Ls17, bet tagad esam pieci (bijām seši, bet dzīve ir dzīve) un visi kopā maksājam ~Ls17.

1 0 atbildēt

Tie salidzini.lv paši lētākie varianti ir vai nu paredzēti citai valstij, un pārdodas ar neīstajiem mod rom,  vai ar nenoņemiem ķīniešu hieroglifiem vietām vai iztrūkst, piem, play veikals utt.

1 0 atbildēt

Netaisi rakstu par lietām ko nesajēdz! Tu nezini no kurienes nāk lētie telefoni un kā produktam veidojas cena!

1 0 atbildēt

Interesanti, skaidrā maksā vairāk nekā uz nomaksu. Nomaksai neesmu sekojis līdzi, bet šī ir pirmā reizi, kad ko tādu redzu. :D - sanāk, ka bite iegriež cilvēkiem, kuri ir bagātāki :D 

0 0 atbildēt

Agrāk telefoni bija mazcenas, tagad jau sen tie vairs nav mazcenas.

 

Tie kas domā līdzi jau sen neņem telefonus pie operātoriem. Bieži vien ir lētāk paņemt līzingā nevis pie operatora.

Par veidiem kā čakarēt - cilvēkus čakarē visur un visi, jautājums ir tikai par to, vai tu to pamani, vai nē. Runājot par to pašu Biti, man tracina viņa. Viņai nav nekā slēpta utt, viss ir atklāts -  bullshit! Nekādu problēmu ar citiem operatoriem, bet toties pie bites, līgumā ir noteikts, ka neatkarīgi no tā, cik ilgi tu mēnesī lieto viņu pakalpojumu - jāmaksā pilna cena. Sastapos ar šo problēmu kad mēneša sākumā gāju prom no Bites, bet saņēmu pilnu rēķinu.

Kad iet runa par interneta veikaliem - protams vaig skatīties kur ņem. Tādēļ salīdzini.lv ir izveidota komentāru sadaļa atsauksmēm. Šobrīd pats esmu ņēmis 3 telefonus interneta veikalā (bm.lv) un pretī saņēmu garantijas talonu. Nereiz nav bijusi problēma šo garantijas talonu uzrādot servisa centrā ar garantiju!

0 0 atbildēt

Idiots. Pamēģini jēdzīgi tos 'lētākos', kas ir salīdzini.lv dabūt. Lohatrons bļa. Tups tu esi. Itkā telekompānijas dotu tev telefonu bez uzcenojuma - āpsis.

0 0 atbildēt

Nu Es nemu HTC Wildfire S telefonu UK uz 3 tiiklu ar pieslegumu uz 2 gadi... bezlimitu internets un nenorunaajamas minutes kopa ar PVN 35GBP menesi... 

Telefons toreiz maksaja 160GBP, pieslegums atsevishki kkaadi 20GBP menesi 

sanak 24x35=840GBP

pieslegums vien 24x20=480GBP

tatad Es nopirku telefonu paarmaksajot 200 GBP (sanak pat vairak kaa 100% uzcenojums no toreizejas cenas)

Ja taa iedzilinas, skarbi parmaksats tika, jo toreiz tadu refubrished vareja nopirkt pa 100GBP 

:D

0 0 atbildēt
Cik vat noprast,tu uzravi tadu adresi ka salidzini.lv un gribi to paradit ari parejiem,cenas vnm ir atskirigas,bizness paliek bizness
0 0 atbildēt

Neko jaunu Tu nepateici,tas jau ir sen zinams triks!Un taisniba ir Jacky!

0 0 atbildēt

Ņemot vērā, ka dati Tev tikai par Biti, varētu padomāt, ka tā ir kā nomelnošanas kampaņa...

Bet tas tā.. Tikai manas domas..

 

Var jau būt ka Tele 2 vai LMT par nomaksas telefoniem noplēš daaaaudz mazākas summas...

0 0 atbildēt

 butu vismaz salidzinājis cenas arī ar lmt un tele2 ne tikai nomelnojis vienu kompāniju

0 0 atbildēt

nokia asha 200 qwerty nopirku Bitē emotion

0 0 atbildēt

nokia

0 0 atbildēt

man ir Samsung galaxy mini. nesūdzos nemaz. visp Samsungi baigi piedur :D iet pat ļoti labi. labākais tas ka pirku lombī pa 35 latiem :D naudas nebija un izdomāju noriskēt ar Tukuma lombardu - lēti, ātri un pat defektu nav :D bij vēl ar oriģinālo plēvīti virsū :D emotion 

0 0 atbildēt

Atceries, ka viņiem arī jamaksā algas darbiniekiem, piegāde mūsdienās arī maksā naudu, telpas jāīrē un kāds jau pieminēja arī starpniekus. Tas viss maksā naudu un tur arī rodas uzcenojums. Turklāt jo vairāk darbinieku, jo vairā algu, cik darbinieku Tavuprāt strādā interneta veikalos un cik strādā bitē kopā? ;) Arī par to ir vērts padomāt, veicot šādu salīdzinājumu.

0 0 atbildēt

galaxy S3,un nokia N9

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »